Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 28
pufymic spune:
Eu sunt aici!![]()
Despre lasatul pe jos al bebicilor: ai mei amandoi au stat pe jos din momentul in care au stat singuri in fundulet.Si umbla peste tot....si Alesio a lins si papucii cu care iesisem afara...a mancat pamant de la flori(acum nu mai am flori
deci am scapat de-un stres
)....si a fost si e un copil sanatos!
Nicolas umbla peste tot....nu are limite....si e ok!
E drept ca eu dupa ce ne trezim le dau sa pape si apoi aspir in toata casa pe jos si spal pe jos pe unde nu-s covoare.....si atat!Mai departe.....isi formeaza copii anticorpi
....ca microbii oricat ai spala si ai dezinfecta tot nu dispar toti...plus acarienii.....![]()
Florical poze de la mare?Ma duc si eu sa le vad
!
Ma duc la treaba.....noapte somnoroasa tuturor!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Monique_new spune:
Buna seara.Hop si eu.
Eu o las pe Cosmi pe jos de cind merge in 4 labe. La inceput mai putin doar pe covor acum cind merge cu viteza fuge in toata casa zici ca evadeaza din tarc. Nici nu cred ca ar sta, doar sa o tin in brate nonstop sau in tarc.Cred ca tb sa isi formeze si ei anticorpi.Ca doar nu o sa stea in "farmacie " toata viata.Spal si eu pe jos fac curat dar nu pot sa dezinfectez la maxim. Cind or minca nisip ce o sa mai facem :d
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza, mamici!
Cafeluta e gata, numa' buna de baut!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Monique_new spune:
Neata si la noi.
Cristina buna cafeluta.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
La multi ani Bucurii de 10
. Fetelor, va dati seama ca mai avem putin si prima Bucurie din gasca face 1 anisor??? Nici nu-mi vine sa cred!!!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Adina, Maria deocamdata sta pe cearceaf ca inca nu se deplaseaza in 4 labute, abia a invatat sa stea. Oricum la noi nu prea are mult spatiu de desfasurare, avem doar 1 camera.
Gety, incerc sa am rabdare dar fii-mea plange cand vede straini inca de cand avea 3 luni. Oare cat o sa mai tina chestia asta??? Noi nu putem iesi pe nicaieri, am planuit si noi un week-end la munte si deja ma gandesc cu groaza cum se va manifesta, parca vad ca facem cale intoarsade
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
N-am terminat de povestit. Acolo multa lume, care mai de care s-o admire. Ei, cand s-a apucat de plans, sarea pampersul pe ea, nu alta. S-a linistit doar cand am ajuns acasa si am asezat-o pe patul pe care doarme ea.
Eu mai ies in parc, acolo sunt multi copii, iar acolo nu-mi face figuri. Plus ca la alte persoane, daca ii da un pic de atentie, zambeste si intoarce capul intr-o parte.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Noi am fost iar la dr. sa ne asiguram ca suntem pe drumul cel bun si nu apar complicatii. Mai are o tuse seaca care-si face aparitia spre seara, ca bau-bau.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
tasia spune:
Buna fetelor...sa va mai spun putin de noi.
1. Mancare...mancam de rupem aproape orice cu exceptia laptelui de vaca. Facem alergie la alt tip de lapte decat cel de mama si vomam in jeturi. Deci orice are proteina de lapte de vaca(iarut, branza)...inclusiv lapte praf nu primim. In rest rontaim de toate...fructe, legume, carne si cereale. Am mancat si capsuni&fragi cu toate ca pediatra a spus ca fac alergie...am mancat chiar mult si nu am facut alergie. Avem 10kg.
2. Mers...alergam toata casa in premergator...nu am avut nici un accident pana acum. Este chiar sigur sa il las in premergator decat pe jos pentru ca se tareste in toata casa si imi e frica de prize sau sa nu deschida sertare. Ne ridicam deja singuri in fund. In picioare ne ridicam in patut sau daca avem alte obiecte de care sa ne prindem...
3. Vorbit...toata ziua tipam si mai spune si dada, mama, tata, baba etc...
4. Medicamente...Ii mai dam si acum 2-3 picaturi de D3, 2,5 ml calciu si 14 picaturi de fier. Inca ne mai gandim daca sa ii dam flor sau nu...probabil ca dupa un an.
5. Dinti...Avem 2 dinti jumate...pe la 6 luni si o saptamana a iesit primul dinte. Gingia de sus este foarte umflata dar nu a iesit inca nimic.
6. Somn... Inca ne mai trezim noaptea dar cu toate astea dormim cam de pe la 8-9 pana pe la 8-10 dimineata...Mai dormim si ziua ceva...
In rest suntem foarte fericiti ca nu am avut deloc probleme de sanatate...nu stam deloc ne miscam non-stop si ne agitam de parca avem mancarici...tati ne ajuta foarte mult.
Sper ca toti bebeii sa fie sanatosi, vioi si fericiti asa cum este al meu...
Cu sesiunea am terminat acum dar am fost plecata la munte...cine are ocazia sa plece eu spun sa o faca sa evite orasele poluate...mai ales cei care stau in Bucuresti unde acum este 40 de grade...
Am sa incerc sa mai citesc si eu pe aici...dar sunt foarte multe pagini...pupici...
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
pufymic spune:

Am trecut doar sa va salut ca azi sunt ocupata tare....fac dulceata
!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
gonghy spune:
Buna fetelor!
Eu chiar ca sunt o raritate pe la voi.Am tot fost plecate,ba la tara,ba la mama,la Maya i-au iesit deja 2 dintzuci.
Trebuie sa stau tot timpul dupa ea,ca imi patruleaza in toata casa si numa timp de calculator nu mai am.
Am vazut ca sunte-ti unele din voi prin concedii,altele v-ati intors,bucuriile merg,ies dintzuci.
Parca nici nu am avut curaj sa va scriu,imi e atat de ![]()
ca nu am mai dat pe aici.
Si noi abia asteptam sa ne carabanim pe 18 august la marea noastra 

ca m-am saturat de stat la bloc.Vreau putina schimbare de clima.O sa o luam si pe Maya cu noi.
Vreau sa va intreb pe cele care a-ti fost la mare deja cu bucuriile.Sau comportat bine?? Au papat mancare de la hotel sau borcanele?
Nici nu stiu ce sa fac sa imi cumpar borcanele pt Maya sa avem cu noi sau ???
O sa revin dar acum s-a trezit si trebuie sa pape.
Va pupam.![]()
![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya