Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 29
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Am trecut doar sa va salut ca azi sunt ocupata tare....fac dulceata!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Aha, te-am prins. Chiar ma gandeam cand incepi
Gety, la Maria mea e altfel decat la a ta. Si eu o scot afara, studiaza lumea, e totul OK, dar cum o ia careva in seama, chiar numai daca se apropie de ea si o intreaba" ce faci?", fii-mea gata, lasa buzita si-i dau lacrimile. Si asta de la 3 luni deja. Nu stiu ce sa mai fac dar daca pana la sfarsitul acestui an nu se remediaza chestia asta, prevad o vizita cu ea la psiholog...

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
Salutare!
In legatura cu lasatul pe jos, noi circulam peste tot, in general il pun pe o pilota pe covor dar nu sta numai pe ea, insa eu sunt de acord ca trebuie sa circule sa exploreze cat mai mult.
Cu alaptatul, eu am inceput deja sa-i dau formula cu cereale sau fara peste zi cand sunt la serviciu, dupa amiaza trage de san cat poate, noaptea nu mai zic, ma suge cu totul... si eu cred ca laptele nu mai e la fel de nutritiv, necesitatile copilului au crescut mult, cred ca i-ar trebui cantitati mult mai mari de lapte ca sa-si asigure necesarul numai din lapte, in schimb anticorpii primiti din san sunt f utili, de aceea il voi alapta pana la 1 an macar, sper sa am cu ce...
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
CristinaGoji spune:
Mirabelac - bine ca reusesti macar catusi de putin sa-l alaptezi, mai ales ca esti cu serviciul pe cap.
Lexi - daca o tii in brate si vorbeste un strain la ea cum se comporta? Ce povestesti tu imi suna a neincredere in lumea exterioara. Eu zic sa continui s-o socializezi cu lumea, dar nu cu mult lume dintr-odata. Si primele tentative de socializare se aiba loc la voi acasa, unde ea se simte in siguranta, iar tu s-o tii in brate. Poti chema o prietena pe care s-o instruiesti ce astepti de la ea - o tii pe Maria in brate, prietena vorbeste cald cu ea de la distanta, si tu vorbesti cu prietena dar te uiti la Maria, o urmaresti, ii zambesti, asa continui pana Maria nu mai plange cand ii vorbeste prietena ta, dupa aia va puteti aseza toate trei pe pat, si tot asa, mai schimba persoanele necunoscute. Dupa aia treptat schimbi mediul de socializare, iesi afara si repeti exercitiul din casa (tinand-o pe Maria in brate, pentru ca acolo ea se simte in siguranta). Poate se rezolva?
Tasia - prize si sertare vor fi si atunci cand deja va umbla pe propriile picioruse, iar curiozitatea fata de acestea nu va fi deloc mai mica, poate chiar mai mare. Singura solutie sunt aparatorile (am vazut la chicco multe minuni de genul asta)
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
MamiLili spune:

Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
GETY spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Am trecut doar sa va salut ca azi sunt ocupata tare....fac dulceata!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Sa ai spor!

Din ce fructe?GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Gonghy, parca pe tine te-am intrebat la ce hotel mergeti? Sau nu?
Eu o sa-i dau numai mancare la borcanele Mariei cat vom fi plecati, pentru ca daca-i concediu, concediu sa fie. Sotzul a zis sa cumparam si piureu de fructe, desi asta este mai usor de preparat si i l-as putea pregati eu. Dar mai vedem.
Mamici, la 9 luni tot o masa de fructe si alta de legume, restul lapte si cerealele, asiguram copiilor?
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Anangel, sunt de acord cu ce a scris Cristina, si nu-ti fie teama, n-o sa ajungeti voi la dr.
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Arde, frige, n-are gura ca sa strige... poze fierbinti. N-am crezut ca i se poate intampla si copilului meu sa adoarma in timp ce mananca. Pozele sunt facute cu mai putin de 10 minute in urma. Acum i-am dat scaunelul pe spate si face un mic nani.
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Din urma...
Lexi, vad ca ti-au raspuns fetele. Dupa mine, poti sa-i dai Romergan sau Peritol ca sedativ numai la nevoie.
Andra, sa va distrati pe Rarau! Mmmmmmm ce aer curat trebuie sa fie acolo!
Despre lasatul copiilor pe jos: il las, din aceleasi motivele expuse de voi. Si noi avem probleme cu blana de
, de aceea aspir zilnic + spal pe jos. Cu toate astea, curatenie impecabila nu poate fi niciodata.
Despre lapte...poate nu m-am exprimat eu bine, dar cred ca Mira a spus exact ceea ce gandeam si eu. Marele beneficiu e aportul de anticorpi. Un supt nu-i mai poate inlocui o masa, cum era odata, ci doar ii satisface nevoia de a suge.
I-am facut lui Mathias analize saptamana trecuta (oare v-am mai zis?). Are calciu peste limita iar fierul sub limita, in ciuda terapiei continue cu fier Haussmann inca din februarie. Asa ca dr i-a dublat doza de fier si mi-a recomandat sa-i dau si acid folic.
Pufy, spor la dulcetzit!
Mathias (17.10.2006)