Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani Bucuriilor de 7, 8 si 9
Xandruta, felicitari pentru mersul in 4 labute. Are si Maria tentative dar inca nu i-a reusit.
Nici eu n-o las pe Maria pe jos, nu mi se pare indeajuns de curat, oricat as spala si as matura. Sau daca o las, intotdeauna o las numai pe un cearceaf care e numai al ei si pe care-l spal cam dupa 2-3 utilizari, separat, cu detergent special de bebei. Sunt nebuna?
Eloise, distractie placuta la munte!
Am vazut lume noua, sau mai bine zis care nu mai dadusera demult pe la noi: Mephala30 (nu ne-ai spus ce mai fac bebeii), Tasia, Elenia. va mai asteptam cu noutati cand aveti timp.
MamiLili esti pe receptie? Vreau sa te intreb daca n-as putea sa-i dau Mariei niste Romergan. Azi noapte m-a trezit din ora in ora si n-a mai vrut sa adoarma decat leganata. Iti dai seama cam cum m-am trezit eu la 7.30 sa plec la servici. Nu mai pot, as vrea macar o noapte sa doarma si ea ca lumea...Ce zici, pot sa-i dau sau nu e indicat la copii asa de mici?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...fetelor sun t terminata de somn...nush ce sa ii mai fac la copilu asta a meu...azi noapte sa trezit din 30 in 30 min urland.Maine merg cu el la medic..poate e bolnav...nush ce sa mai zic.

Anangel am vazut ca zici de romergan...sincer eu nu il recomand.Mai bine incerca PERITOL. Eu i-am dat lui S acum 1 luna cand nu mai vroia sa manance si il intapase ceva..nush ce da se umlase manuta...Vezi ca nu se da mai mult de 5 zile....si provoaca somnolenta si pofta de mancare. La Sebi a avut efect doar 1 noapte...a dormit dus...dimineata nu imi venea sa cred parca dormisem cine stie cat.Apoi nu ia mai dat somnolenta.
Merg sa vad ce mai fac prin casa...ca am si o durere de cap groaznica

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, si noua ne-a dat dr. Peritol, prima oara pentru tratarea alergiei de la soare care i-a aparut pe fatza, iar a doua oara pentru starea de agitatie, cand apare, cauzata de cresterea dintilor. Ii linisteste si ii ajuta sa doarma mai usor. Dar eu zic sa vezi care-i cauza la Mariuca ta, poate-i trebuie altceva.
Am folosit si noi batista lu' bebe, cu plansul de rigoare. Au iesit mucisori, nu-i mai descriu, dar parca tot se mai aude ceva, oricum nu ca inainte. Acum a adormit. Cat era ea de somnoroasa, plansul a dat-o gata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Si eu am auzit de Peritol ca e bun, dar am auzit ca ar contine alcool si de aceea ma gandeam la Romergan. Nu stiu care e cauza pt care a stat treaza, ieri am fost in vizita la un unchi de-al meu unde era lume multa si necunoscuta si a inceput Maria sa urleeee... Am plecat dupa vreo 10 minute si Cristi zice ca poate de-aia nu a dormit bine azi-noapte. Se trezea plangand. Oare e posibil sa se fi speriat atat de rau? In cazul asta chiar ca n-o mai scot pe nicaieri, ca o traumatizez

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Helau!

Am revenit si noi de la tara...a fost ok!

carmen ce surpriza!Sa inteleg ca ne mai citesti si tu din cand in cand?Daca nu vrei sa mai postezi aici(cu toate ca eu personal te astept cu drag) trimite-mi te rog pe PM ID-ul tau de mess poate mai vb din cand in cand(adik cand ne lasa piticii)!

Lexi nu esti singura cu bb agitat!Si Nicolas mi-a facut noaptea de sambata catre duminica un scandal....si tot cu tzatza-n gura a vrut....si a urlat........si nu se vede nici un dinte(macar as fi avut pe cine da vina....)! Maria dulce!

Elenia ma bucur ca ai revenit!
Imi pare sincer rau ca ai ramas singura cu Darius.....sper din suflet sa treci cu bine peste toate !Noi suntem aici!

Vad ca a mai venit ceva lume noua(Tasia, CristinaGoji}!

Andra drum bun si vreme frumoasa sa aveti la munte!

Fug ca urla sefu' mic.....

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by anangel_lexi

Nici eu n-o las pe Maria pe jos, nu mi se pare indeajuns de curat, oricat as spala si as matura. Sau daca o las, intotdeauna o las numai pe un cearceaf care e numai al ei si pe care-l spal cam dupa 2-3 utilizari, separat, cu detergent special de bebei. Sunt nebuna?

buna fetelor!

cu riscul de a ma repeta si de a-mi atrage un duium de critici: cum sa nu lasati fetelor copiii pe jos?? pai doar acolo au loc sa-si dezvolte motorica si sa-si astampere setea de a descoperi lucruri noi.

anangel, si eu am imprastiat la inceput diferite cearsafuri si paturici pe jos, dar de pe la 7 luni n-au mai ajutat. ii gaseam peste tot, numai pe cearsafuri nu.

In leg cu bacteriile care se gasesc pe jos - oricat aí face curat si ai dezinfecta - tb sa se obisnuiasca organismul cu ele pt a produce anticorpii necesari. Copiii nascuti intr-un mediu steril inclina cel mai mult la a face alergii, dar sunt sigura ca asta stiati deja.

Haideti fetelor sa gasim o cale de mijloc, la urma urmei nici noua ne-ar place sa ne ingradeasca cineva libertatea de miscare, sau?

Floricel79, bine ai revenit din concediu. sunt tari de tot pozele de la mare cu papusica ta.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, nu te necaji, asa am patit si eu cu Maria, am ajuns pe la sora-mea, de ziua ei, in jur de 21,oo, cred ca era si obosita. Acolo multa lume necunoscuta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Adina, Maria deocamdata sta pe cearceaf ca inca nu se deplaseaza in 4 labute, abia a invatat sa stea. Oricum la noi nu prea are mult spatiu de desfasurare, avem doar 1 camera.
Gety, incerc sa am rabdare dar fii-mea plange cand vede straini inca de cand avea 3 luni. Oare cat o sa mai tina chestia asta??? Noi nu putem iesi pe nicaieri, am planuit si noi un week-end la munte si deja ma gandesc cu groaza cum se va manifesta, parca vad ca facem cale intoarsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sunt intru totul de acord cu Adina in privinta lasatului copilului pe jos. Eu l-am lasat pe jos din momentul din care a cazut prim data din pat, eu si sotul fiind langa el, dar pur si simplu nu am reusit sa-l prindem. Atunci i-am asternut pe jos o plapuma groas, iar deasupra un cearsaf, insa sa se face ca la al meu caine ii place enorm de mult sa stea pe cearsaf curat, asa ca in permanenta catelul era pe cearsaf, iar Vladut oriunde numai pe cearsaf nu. Asa ca in scurt timp am renuntat la aceasta practica cu cearsaful. Aspir si spal pe jos de 2 ori pe zi, nu am covoare, din cauza de par de caine, care chiar nu as vrea sa ajunga in gura lui Vladut, dar cateodata inevitabilul se produce, si mai scot si fire de par din gurita lui, dar asta e. Cand am luat caine stiam ca vom avea copil, asa ca nu am de gand sa scap de caine. L-am mai gasit de cateva ori pe Vladut lingand papucii de casa, care normal ca nu-s atat de curati si sterili. Si e ok Vladut. Nu are nimic. Si mai stiu ca dacca ii cocolosesti mai mult pe copii, se imbolnavesc mai des.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hey, unde v-ati pierdut toate?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput