Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 26
eloise spune:
Noi maine plecam la munte, pe Rarau. Socrul meu lucreaza acolo, la releul de radio-tele-difuziune (sau cum s-o mai chema). Statia e amplasata chiar pe varful-varfului, e o cladire mare si vom avea tot confortul, in ciuda "salbaticiei" peisajului si amplasamentului. Abia astept, mi-e atat de dor de munte, de aerul ala curat, imbatator... Daca vremea e buna vom sta pana duminica... Deci ne mai "auzim" peste 6 zile (desi e si net acolo, insa nu stiu daca voi apuca sa intru sa va scriu). Tineti-mi pumnii sa avem vreme buna, sau macar acceptabila.
Va pup si sa ne auzim cu bine!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
eleņia spune:
multumesc
da e greu cu 2 job-uri dar din fericire e mama inca aici s pe deasupra cand stii ca faci toate astea pt puiul tau cum acum trebuie sa lupt singura ca sa putem face ceva s ca puiului meu sa nui lipseaca nimic
am ramas singura cu copilul pt ca traiul cu taticul lui dudumici este imposibil
cred ca un om la 32 de ani nu se mai skimba
va pupez s sper sa va vizitez cat mai curand
multa sanatate s pupici la mamici s bebici de la elena s puiul ei iubit darius
CristinaGoji spune:
Neatza!
Va invit la o cafeluta buuuna si calda!
Elenia - mult succes la lucru si sper ca nu te simti foarte foarte rau din cauza despartirii. Iar daca totusi ti-i greu, stii tu ca timpul le vindeca pe toate si tot ce se face, se face spre bine. Eu una cred acesti lucru si mi-a fost demonstrat de fiecare data, doar ca rezultatele se vad in timp si de aia ne este greu sa acceptam unele lucruri care ni se intampla.
Eloise - super ca mergeti la munte! Va doresc sa va simtiti bine acolo si sa va intoarceti cu mult aer curat![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru cafea 
Elenia, bine ai revenit! Cat de greu trebuie sa-ti fie sa te imparti intre joburi si casa... Imi pare rau de ce ti s-a intamplat si iti doresc multa putere si curaj!
Darius!
Eloise, distractie placuta! Va doresc vreme frumoasa!
Andreea, cum ti-a iesit tarta? Ii dai si lui Sebicu?
Marina, spor la impachetat!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Nu mai stiu daca v-am zis, Narcisa merge de vreo trei zile in 4 labe! 
In sfarsit...
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Bravo Narcisa!!!
Poze
rugati-va pentru Diana
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 9!

Gety,
Maria Diana, multa sanatate! 
Susa,
Lukas! 
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Bravo Narcisa!!!
Poze
rugati-va pentru Diana
Multumim!

poze cu noi
GETY spune:
Bravo, Narcisa!
Se pare ca si la noi o sa se intample evenimentul asta, tot asa, mai tarziu.

La multe lunitze, tuturor bucuriilor nascute intr-o zi de 9!

Eu ii fac cadou fetei mele, cu ocazia de 9 luni implinite azi noapte la ora 2,20, o "batista bebelususlui". Am citit ca la voi, care ati cumparat, a avut succes, pentru ca in timpul zile nu se aude nimic, dar seara cand se culca, invadeaza o armata de muci care nu o lasa sa adoarma usor.
Eloise, drum bun. Tocmai locurile astea, neatinse prea mult de om, sunt cele mai frumoase si mai curate. Am o banuiala ca Vladutz o sa doarma mai mult ca acasa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Gety, asa e, trebuie sa asteptam, cand le vine vremea sa faca ceva, atunci o sa faca... Cat am mai stat aici pe forum, Narcisa a mai facut o chestie: s-a ridicat singura, in patut, tinandu-se de margine...
poze cu noi