Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

si de la noi...

Vazut bucuriile....m-am topit de dragul lor cat de dragalase s-au facut.
In privinta solarului nici eu nu sunt de acord..
Lili, Sebi nu mi-a mai acceptat formula de la 9 luni...am incercat 4 feluri si diferite cereale,poate poate...si pt ca nu mai vroia medicul ma sfatuit sa il trec pe lapte LA DORNA de 3.5%grasimi.
Pot sa iti spun ca mananca mult mai bine...si cand o sa ai de gand sa il intarci..nu se merita sa ii dai formula. Am observat ca laptele acesta ii face si pofta de mancare...si mai ales seara dupa un bibe cald de laptic doarme mult mai bine.

In rest noi suntem bine, Sebi merge foarte bine de'a busilea si foarte curand si in picioare...momentan merge cam 5 pasi singurel apoi se prinde ...
Mancare mananca de toate, de la noi .Eu nu gatesc cu multa sare sau vegeta, totul este fiert si atunci ma scuteste de a mai sta si gati separat.
Mancarea lui preferata este branzica de vaci cu banana si piersica...ar manca toata ziua
Tot 2 dinti avem....insa ne chinuie si cei de sus...
Sper ca saptamana viitoare sa revin cu pozici.
Merg ca vreau sa fac o tarta cu visine...Sebi este innebunit dupa ea..mai ales ca e si acrisoara[]

Gata....o duminica frumoasa si ne mai auzim...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by lilina

quote:
Originally posted by eloise

Ioana,
Chiar, Lilina, ce-a papat Vladut cand ati fost in Antalya? Numai borcanele sau i-ai si gatit cumva? Sau ai cerut legume fierte de la bucatarie?(spunea cineva de varianta asta dar nu retin cine.... mie oricum sincer mi-ar fi teama sa ii dau asa... atata timp cat nu vad eu clar cum au fost gatite...)

eu i-am dat borcanase si am descoperit 'diet corner' unde erau legume fierte (morcov, dovlecel, cartofi, conopida), orez fiert, si carne de pui/vita...fierte, fara sare sau ulei, aratau foarte bine
nici eu nu ii dau copilului orice ...totusi era un hotel de 5 stele care arata super ok, era super curat peste tot
nemtii isi lasau copii pe jos in restaurant, pe holuri...se dadeau aia de-a rotocolul peste tot...noi suntem mai stresati...ca am fost crescuti altfel (nu ca eu mi-as lasa copilul sa linga pe jos, nu-l las nici acasa sa se tavaleasca pe jos decat in ziua in care fac curat si spal bine bine si chair si atunci imi fac tot felul de ganduri)
asa....nici borcanasele nu stii cum se pregatesc !!!
stau si ma gandesc ca au perioada de valabilitate de aproape 2 ani si fara conservanti....cred ca e mai rau

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Aha, deci exista acest diet corner. Good to know! Tu i-ai dat sa pape legume de acolo si a fost ok? Poate fac si eu asa, ca altfel nu vad cum...
Adevaru-i ca o enterocolita poate face si daca ia o gura de apa din piscina. E greu sa ii pazesti. Sper sa fie ok si sa nu avem situatii nedorite.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Cred ca spargem gheata la maselute. Sau mai are vreo Bucurie?

Eu, la varsta lui Mathias, n-aveam nici urma de dinti, mi-au iesit dupa 9 luni, dar el are 5 iesiti, unul gata sa sparga gingia si-un punct de maseluta vizibil. Cred ca-l mosteneste pe taxu. Sau o fi de la calciu? I-am facut analize zilele trecute si i-a iesit calciu peste valorile normale.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Si lui Vladut ii erup acum ambii premolari superiori. E cam suparat si agitat din cauza asta, si sta mereu cu manutzele... in gat (bagate adanc in guritza) ca sa-si aline disconfortul.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cristina, Maruca doarme 2 reprize de 2-3 ore (una de 3, una de 2) si apoi se scoala din ora in ora

Tasia, spor la invatat!!!! Dar nu s-a terminat sesiunea?????

Mamilili, laptele de mami e la fel de nutritiv acum ca in prima zi. Deci nu iti face probleme.

V-am lasat ca plange maruca si inca avem mult multe de impachetat!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79

Mamicile care alapteaza, atentiune, atentiune... :)))

Eu stau si ma tot intreb la ora 00:26, duminica dimineata: oare pana cand o sa alaptez? Ii ajunge laptele meu la ROxi? Eu am incercat sa-i dau si lapte praf, asa, de incercare, dar il scuipa si se stramba de mama focului... nu cred ca o sa bea vreodata asa ceva.
Oare ce-i de facut?
Cum o sa le introducem alt lapte si de cand???
Good night!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Eu il alaptez de 4-5 ori pe zi (mai rar de 5 ori). Ma intrebam daca ii ajunge laptele, daca ii "livrez" macar 600 ml pe zi, cat ar fi minimul necesar. Am postat intrebarea si la Alaptatul Helpline dar inca n-am primit vreun raspuns satisfacator.

Lili dar de ce n-ar mai fi nutritiv laptele acum? Asta chiar n-am auzit vreodata. Adica am auzit, dar fara argumentatie solida.

Eu vreau sa-l alaptez pana la 1 an, desi stiu ca la varsta aia va fi mai greu, si implicit mai traumatizant emotional pt el sa il intzarc. Si acum, cand vad cat de fericit e cand urmeaza alaptarea, ma emotioneaza tare de tot.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am adormit cupilul la tzitzi, evident

Revenind, treaba cu traumatizarea copiluli la intarcare e relativa. Desi se spune ca cu cat il intarci mai tarziu, cu atat e mai traumatizat, cred ca si aici depinde ffff mult de copil. Mie imi vine sa spun (din experienta cu Ana) ca intarcarea la 1 an e mai traumatizanta decat cea la 2 ani, cand copilul intelege mai multe, poti comunica cu el, ii poti da un motiv pentru intarcare. Pe Ana am intarcat-o la 2 ani si un pic si nu a fost deloc traumatizata,a scancit vreo 2 nopti (adormea cu tzitzi) cam 1 minut, dupa care am schimbat ritualul de culcare, adica am sarit peste alaptat si am trecut direct la poveste si cantecel. A mers de minune, mai traumatizant a fost pentru mine stiind ca e ultima data cand o mai simt la sanul meu.
Pe Maruca am de gand sa o intarc dupa 2 ani, sper sa ma ajute Dumnezeu, sa fiu sanatoasa si sa ma pot tine de ce mi-am propus. Dupa aia o voi trece direct pe lapte de vaca.
Am auzit o ineptie mai demult....o individa pleda pt laptele formula pana la 7 ani, pretextand ca laptele de vaca e pt vitei... de parca formula nu s-ar face tot din lapte de vaca...iar dupa 7 ani ar fi bun Mare e gradina lui Dumnezeu...

Andra, astept si eu sa vad ce iti raspundpe Alaptatul help-line, eu am mare incredere in forumul ala. Eu cred ca 4, 5 alaptaturi pe zi sunt arhisuficiente, mai ales daca ii dai in plus si iaurt (branzica am itneles ca are cel mai mic aport de calciu).

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua s de la noi
speram ca nu neati uitat
eu nu mai intru ff mult pt ca am 2 job-uri unul in timpul sapt s unul la sf de sapt s mii tare greu sa mai am timp de calculator
vreau sa va spunem ca tot un grasan am ramas la 9 luni aveam 11 kg s 74.5 cm s pediatra nea zis sa scoatem bananutza s cerealele complet din meniul lui dudumici
de alfel suntem foarte activ ne place s mergem si sa iesim in parc la copii, sa dormim in parc vreo ora cel putin,facem kk la olitza dimineata cand se trezeste il pun pe olitza s face s imediat dupa reprizele de somn din timpul zilei pisu tot la olitza
e fff incantat de olitza lui roz
mai nou dupa o perioada dupa ce din vocabularul lui disparuse complet cuvantul mama acum ma striga toata ziua s cum ma vede trebuie sa stau cu el ca altfel nu ai liniste,de plecat la lucru plec pe ascuns ca daca dispar din raza lui vizuala e jaalee
fetili va pup s sper sa mai intru cand am timp
va urez numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu te-am uitat, Elenia! Mai hai cand mai ai timp. Tre' sa-ti fie cam greu cu 2 job-uri si cu bebe. Mai este mama ta la voi?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, se ne spui cum a iesit tarta. Mi-ai dat o idee sa-l intreb pe dr. de la cate luni pot sa-i dau Mariei lapte de la cutie. Noi, deocamdata, consumam lapte praf si-i place mult.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea
A mers de minune, mai traumatizant a fost pentru mine stiind ca e ultima data cand o mai simt la sanul meu.

Da... Ce trist suna... Adevarul e ca e un tip de apropiere unic si sunt recunoscatoare ca mi-a fost dat sa il experimentez.

puiul meu creste...

Mergi la inceput