Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 24
tasia spune:
Buna fetelor
Cred k ati si uitat de noi. Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum. Este contagios, si nu reusesc sa invat pentru examene ![]()
Noi suntem bine, dolofani si foarte foarte activi. Acuma sunt putin mai libera si sper sa intru mai des pe aici sa va citesc desi in ultimele doua saptamani am fost plecati la munte, aici in Bucuresti era sufocant.
Am apucat sa vad si cateva poze....foarte dulci toti bebii si deja atat de maricei 
Pupici
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
floricel79 spune:
Mamicile care alapteaza, atentiune, atentiune... :)))
Eu stau si ma tot intreb la ora 00:26, duminica dimineata: oare pana cand o sa alaptez? Ii ajunge laptele meu la ROxi? Eu am incercat sa-i dau si lapte praf, asa, de incercare, dar il scuipa si se stramba de mama focului... nu cred ca o sa bea vreodata asa ceva.
Oare ce-i de facut?
Cum o sa le introducem alt lapte si de cand???
Good night!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
floricel79 spune:
Aaaa, apropo de dus bebe (copil, ma rog...) de 4 ani la solar, am uitat sa va zic ca eu n-am lasat-o pe ROxi deloc la soare, acum la mare, desi o dadeam cu crema SPF 50+ tot timpul! SOarele din zilele noastre este foarte agresiv iar pielea bebelusilor este foarte sensibila, muult mai sensibila decat a adultilor si nu este bine deloc sa expui copiii mici direct la soare. EI trebuie feriti de razele directe ale soarelui cu ajutorul umbrelelor, hainelor, creme cu SPF ridicat etc etc....
Cu siguranta ca toate stiti lucrurile astea insa eu am tendinta de a o super - proteja pe Roxana de soare poate si pt ca eu sunt foarte sensibila la ten si e posibil sa ma mosteneasca in sensul asta.
De expus copiii la solar - eu zic ca e o maare prostie si eu n-as face niciodata asa ceva! Parerea mea.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
MamiLili spune:
Floricel, ma gandesc si eu la chestia asta. Eu alaptez doar seara la culcare si noaptea cand se mai trezeste. Nu cred sincer ca mai am lapte foarte nutritiv, cred ca-i doar suficient pentru a-si satisface pofta de-a suge. Ma gandeam sa-l intarc pe Mathias, dar cred c-o sa mai aman acum, pe perioada verii, fiindca uneori n-am apa la mine sau gasesc de cumparat foarte rece, asa ca-l alaptez cand suntem in oras, daca e necesar. Lapte praf nici n-am incercat sa-i dau. Biberon n-avem si oricum n-as vrea sa-l introduc acum. I-am dat in schimb 2-3 lingurite de lapte Dorna, dimineata, cand se uita la mine cu pofta cum imi mancam cerealele cu lapte. I-am zis doctoritei despre asta si-a zis ca de-acum pot sa-i introduc incet laptele de vaca, nu-i obligatoriu sa stau pana la 1 an. Totusi, cred c-o sa mai astept macar o luna. I-am luat in schimb lapte gata preparat de la Humana, de la 12 luni, pe care intentionez sa-l testez zilele urmatoare.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
CristinaGoji spune:
Buna dimineata!
Poftiti mamicilor la o cafeluta!
Xandrutza - multumesc de reprimire!
Gety - i-au mai aparut dintisori Mariei?
Mirabelac - ma bucur ca suspiciunea voastra a fost infirmata.
Tanima - voi ati terminat cu sedintele de fizioterapie?
Cucuoancea - cum mai doarme Maruca?
Lui Vladut i-a iesit acuma cat am fost la parinti un incisiv superior si acum ii iese al doilea. E cat de cat ok. Ma asteptam sa fie mai rau. Se ridica singur singurel in picioare, sta copacel foarte mult timp, dar nu paseste. Nu-l pasioneaza, in schimb patruleaza toata casa in 4 labute.
Eu am facut o indigestie sau o toxinfectie alimentara, asa ca azi voi sta mai mult timp in pat. Mai povstim maine.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Monique_new spune:
Buna dimineata. Cald rau deja la noi.
Cristina sarumana de cafea.
floricel79noi am patit asa cu Cosmi. Pina la 5 luni 1/2 a papat sin dupa care o luna aproape a baut doar ceai pt ca nu vroia sa accepte nici un lapte praf.Am crezut ca nu o sa bea la cutie niciodata lapte si acum plinge dupa el. Deci cit ii dai sin s-ar putea sa nu vrea nimic. Iar dupa incet incet sa incerci ceva. Eu ii dau Topfer e mai gustos(dupa gustul meu si comparativ cu celelalte ).
tasia spor la invatat.
xandrutza_76
ieri am fost iar la bazin unde a inotat si Cosmi
am pus-o pe un colacel si o tineam de minute iar ea dadea de zor din picioruse. Mai si ridea era haioasa foc. Dupa atita sport a dormit ca bolovanul de la 5-8 dupa amiaza iar azi noapte de la 10-5 dim si inca ceva dupa vreo ora.
Aseara m-a distrat, cind am venit de afara am dezbracat-o si i-am zis ca mergem sa facem baita. Am pus-o pe jos la ea in camera si pina sa ii aranjez eu cu ce aveam sa o imbrac de noapte ea a plecat in 4 labe si s-a dus glont in baie
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, saru`mana de cafea! Iti doresc multa sanatate, ai grija de tine!
Vladic, felicitari pentru progrese si pentru 
Monique, cred ca v-ati simtit foarte bine la bazin, mai ales Cosmi. Sa stii ca am ras, cum a tulit-o ea la baie... ce simpatica a fost! 
Tasia, wellcome back! Spor la invatat! 
MamiLili,
Mathias, felicitari pentru maseluta! 
Floricel, felicitari pentru 
Pufy, week-end placut la tara!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 8!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Gety - i-au mai aparut dintisori Mariei?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Nuuuuuu, dar sunt foarte aproape de iesire (sper si eu).
Multa sanatate iti urez!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Floricel, felicitari pentru
. Imi pare bine ca v-ati distrat la mare. Am mai auzit si de la alte mamici ca le prieste foarte bine aerul de la mare la bebei.
MamiLili, care zice ca inca e prea devreme pentru laptele de vaca, care nu. Ramane noi sa judecam ce e mai bine pentru ei. Felicitari si voua pentru maselutza si cei mai noi dintisori!
Eu iaurt facut de mine nu-i mai dau pentru ca de la frigider scos nu poti sa-l lasi mult timp sa se incalzeasca, ca se strica. Acum ii dau branzica Milli ambalata in pachetele ca si untul. Sper sa-i asigure necesarul de calciu.
Tasia, nu te-am uitat, dar acum, ca esti in vacanta, te asteptam mai des.
Pufy, sedere placuta acolo unde ai plecat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA