Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, daca-i pui lui Vladut in piureul facut de tine cate o lingurita de papa din borcanel nu accepta? Poate asa se obisnuieste cu gustul.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[/quote]

nemtii isi lasau copii pe jos in restaurant, pe holuri...se dadeau aia de-a rotocolul peste tot...noi suntem mai stresati...ca am fost crescuti altfel (nu ca eu mi-as lasa copilul sa linga pe jos, nu-l las nici acasa sa se tavaleasca pe jos decat in ziua in care fac curat si spal bine bine si chair si atunci imi fac tot felul de ganduri)

haide mey, ca exagerezi. cum sa nu lasi copilul pe jos? igiena e importanta, normal, dar eu consider ca ajunge sa spal de 2 ori pe saptamana pe jos si sa interzic sa se intre incaltat in locuinta. Pe ai mei i-am surprins de mai multe ori lingand gresia, dar ce sa fac? nu pot sta in fiecare secunda in spatele lor. La urma urmei organismul tb sa invete sa lupte impotriva bacteriilor, fiindca altfel se leneveste, si abia atunci apar problemele grave, gen alergii.

eu ii las si in gradina sa umble in 4 labe, au reusit sa inghita si iarba si pamant, desi atunci chiar am fost la cativa cm de ei, dar totusi nu destul de rapida. Mai ales daca unul o ia in stanga si unul in dreapta...am pierdut din start.

O seara faina tuturor

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!!!
Poftiti la o !!!

Mai am ceva de despachetat si revin!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Wow, Cristina! Wellcome back!!!

Ce face Vladic?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Am vazut doi pufisori superbi, sa-i mananci dimineata la micul dejun !
Eloise, foarte simpatic Vladut, mi-a placut poza cu el in lighean, dar si aceea cu bentitele mele, parca asa se cheama; haioase si comentariile. Da-mi id-ul tau de mess pe prv, sa incerc sa-ti trimit filmele cu tae-bo.
Monique, am studiat ultimele poze, mi-a placut Cosmi, dar mi-a placut si la piscina!
Ciccio, Beatrix, drum bun spre Romania!
Am si eu net in sfarsit!

poze cu noi

Mergi la inceput

La multe lunite bucurii de 7!
Mini, pupici Iuliei!

La multi ani Mephala30, pentru ziua de ieri!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

CARMEN pentru ieri!

Ma bucur ca va plac ingerasii mei.....vad ca nu sunt putine la care li se face pofta de bebe2 cand se uita la pozele noastre.......credeti-ma ca eu acum ma tot gandesc ce tampita am fost ca nu am insistat la medicul care m-a operat (la nastere) sa-mi lege trompele, ca la cat suntem de nebuni si eu si ovi nu ne trebuie multe si il facem si pe bb3....

Lili maselute deja???????Pai Nicolas nici dinti n-are! Nici unul macar....de samanta!

Va pe toate ca merg sa fac bagajele ca plecam la tara!Sa aveti un week-end asa cum va doriti!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, spor la impachetat si drum bun la tara! Daca te incurajeaza cu ceva, stiu o mamica cu 3 cezariene si una cu 4.

Da, vom avea maselute, ma uit zilnic sa ma conving. Initial am crezut ca-i un rest de mancare lipit de gingiuta, dar de fapt e coltisorul unui viitor premolar.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, multumesc de urari.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Salutare de la mare....

fetelor ce dor mi-a fost de voi (pe bune) chiar daca nu sunt eu o mare scriitoare pe forum sa stiti ca citesc aproape tot si va stiu la multe povestile si bucuriile.

acum despre noi pe scurt
- am fost racite, eu am racit prima, i-am dat si la roxi si pot bifa si eu prima raceala cu muci la roxana; eram disperata ca nu stiam bine sa folosesc pompita dar m-am specializat la scos muci si roxi la urlat cand ma vedea cu ea in mana...
- am fost la mare cu copilul - uraaa!!!! - desi nu ma credeam in stare sa fac un drum de 10 ore cu masina cu roxi dar a fost bine: am mers noaptea iar roxi a dormit din cluj pana-n constanta ca shefa :))) iar la intoarcere la fel. a fost bine, vreme buna, roxi s-a simtit super, a dormit mult si ziua si noaptea probabil de la schimbarea de aer si noi ne-am relaxat si am avut si putin timp pt noi doi (stit voi ce zic...) si a fost taaare bine, uitasem cum este. ma rog, ideea este ca avem forte proaspete si suntem pe drumul cel bun.
- la roxi i-a iesit primul dinte de sus iar al doilea a spart putin gingia si o chinuie tare, roade tot ce prinde
- am rezolvat problema cu lichidele si am invatat-o sabea cu paiul asa ca, daca-i este sete ia sticla si bea singura, e super tare..
- in rest, nu stiu ce sa va mai zic, vrem s-o ducem la cresa din septembrie astfel incat din octombirie s ama intorc la munca. nu stiu daca vom reusi sa ne adaptam si sa ne acomodam una fara alta tinand cont ca ea nu sta cu nimeni altcineva in afara de mine (azi ne-am dus la o nunta cu roxana si acuma ne-a adus tati acasa sa o culc si o sa mergem iar cand se trezeste - nu vrea sa stea cu nimeni altcineva si nu am ce sa-i fac!!!)
- nu stiu ce sa-i mai gatesc si ce alimente sa-i mai dau
- va pup pe toate si ma duc sa va mai citesc din urma

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput