Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by karligutza

vreti glume?
iata una tare de tot!

1 euro = 3,134 ron

e de ras, asa-i? sau de plans?
nico asta nu e banc , dar poate fi o gluma buna

karlig
utza

am rata la banca in euro

sapt.39 cu la purtator

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by andreea c
Cu sticla o sa improvizez. Folosesc una din aceea pt. spalat geamuri.

Aylin nu e ziua ta? Stai .

Andreea saptamana 39

exista sticla cu pulverizator pentru diverse utilizari la IKEA, la raionul de ustensile pentru bucatarie... asa ca cine mai are timp si vrea, fuga la IKEA... sunt micute (cca.300ml.) si dragute... eu una nu imi cumpar in scopurile mai sus mentionate, dar va zic ca am vazut.

e interesanta si faza cu tampoanele de acasa;
iar de creme si tincturi si ceaiuri si frunze verzi la pasa, eu astept sa imi zica doctorul ce sa pun! il intreb sau zice el si apoi actionez!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by nma

quote:
Originally posted by karligutza

vreti glume?
iata una tare de tot!

1 euro = 3,134 ron

e de ras, asa-i? sau de plans?
nico asta nu e banc , dar poate fi o gluma buna

karlig
utza

am rata la banca in euro

sapt.39 cu la purtator

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Incetul leul va fi mai puternic ca dolarul. Apoi o sa veniti voi la noi in vacante ca noi nu o sa ne mai permitem.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

karli te luai de semnatura lui SL, dar nici cu ata nu mi-e rusine.Asteptam detalii despre proaspetele mamici!!!

Cecilia draga poti sa te inscrii la mamici de sept-oct 2007 si sa citesti acolo ce si cum.Sunt convinsa ca o sa afli tot ce trebuie.

Sau poti sa citesti din subiectele noastre actuale sau trecute.
Uite cum poti sa faci: dai "varianta pentru imprimare" la topicul pe care vrei sa il citesti si apoi ti-l salvezi pe desktop.apoi citesti in liniste.Sau poti sa cauti dupa cuvantul Giulesti si vezi ce s-a vorbit de asta.

dar incearca intai sa activezi la mamici de sept oct.

Edit: dar vreti o gluma si mai tare: noi platim factura electrica la o rata de schimb de aprox. 35500 lei!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Karli multumim pentru vestile despre Andicu si Jadi...Ma bucur ca sunt bine, ele si bebei lor.
Cat mai stau in spital?

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor multumesc pentru urari, am sa ma distrez cu gandul la voi!

Despre insensibilitatea barbatilor nu mai vorbesc ca desi al meu stiu ca ma iubeste enorm mereu imi zice ca daca vreau ceva sa-i zic, ca el nu poate citi ganduri. Asa sunt ei, vor sa le spunem concret ce si cum.

Simo deci maine iar bem? Abia astept!

ilenutza tot nu mi-ai zis, ti-a scos firul la cerclaj?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Tu ai grija ce consumi azi, poate maine primesti numai apa plata cu lamaie

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenutza

karli te luai de semnatura lui SL, dar nici cu ata nu mi-e rusine.Asteptam detalii despre proaspetele mamici!!!

Tu draga Ile, zau ca nu se compara! o fi ea colorata, dar e pe doua randuri dragutza, nu pe 14 tu ce zici? si cand mi se raspunde cu "quote" nu-s eu vinovata ca da lumea enter-uri aiurea! deci, pardon!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by Luna1

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Tu ai grija ce consumi azi, poate maine primesti numai apa plata cu lamaie

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

despre mamicile Jadi si Andicu... amandoua erau vesele! pe bebe Tudor nu l-am vazut pentru ca la Giulesti nu se poate sa il vada toata lumea, ci doar mami, tati, eventual rudele... nush... eu eram altfel de vizitatoare (scria pe fruntea mea forumista si nu m-au lasat! glumesc, nici n-am incercat... lasa ca Tudor e bine si fara zumzetul meu); iar pe bebe Filip l-am vazut pt.ca era in camera cu mamica lui Andicu (la Euroclinic) asa ca feteloooooor! e asa mic, cand zici 3 kile si ceva te gandesti, dom'le, e mare! ce mare dom'le.... e asa de miiiiiiiiiiiiiiiiccc!!! mai ca imi vine si mie sa nasc daca e asa mic bebe deci pot si eu! puteti si voi! dl.Filip a dormit tot timpul cat eram acolo, ba mai mult a si visat cred ca a scartait o secunda in somn si s-a intors pe o parte! uffff ce dragutz!

in rest, ca intrebai tu Mioara, Jadi urma sa se externeze azi, iar Andicu duminica. Si-a stabilit din start la Euroclinic 4 zile de spitalizare dupa nastere.

cam atat... nu mai stiu ce-as mai putea sa va mai zic... daca mai aveti intrebari! daca nu hai fuga la padurice

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput