Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

jeni nu am mai mers la examen. decat sa nasc acolo mai bine dau examenul la toamna.

karligutza multumim pentru vestile despre andicu si jadi. Le asteptam cu povestea nasterii.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

BUna dupa-amiaza fetelor....

Multumim karli de vestile bune de la fte.. daca le mai vezi pupaceste-le si de la noi..

Andra draga mea.. sincer sufletul tau ce spune.. poate multa lume rade de mine cand intreb asa dar de cele mai multe ori instinctul meu a depasit orice medicatia a celui mai minunat doctor.. daca tu te simti bine.. urmeaza-ti instinctul

Jeni71 - pe cuvant iti spun ca daca eram barbat ma indragosteam de tine.. zau asa... esti criminala daca ai stii de cate ori am gandit si eu la fel despre 'monstrii' nostrii de barbati (Scuze Brazuca stiu ca al tau e .. "altfel".

si acu ma apuc sa urez toate cele de la Dumezeu mai mult si de la noi multa santate, bucurii si bebe Matei mancacios, sanatos si baftos in viata in care urmeaza sa paseasca - pentru ca nici eu nu intru maine pe net asa ca La multi ani Simo!!!

pentru Luna - petrecere frumoasa si da-i gata pe masculii din jur..ar trebui sa fie mandrii ca ies in compania unei dame atat de bine..

va citesc din umbra fetelor si apropo...
karli.. mie imi vin lacrimi mari in ochi cand vad gluma aia de la tine...am intrat si la bnr pe site ca nu te crezui initial.. am crezut ca razi de mine...cica o sa intervina BNR-ul sa faca una alta ca nu se mai poate...

pupici pe burtici

paticut cu rares

Mergi la inceput

fetelor nu vreau sa malaud dar o fac...taman am primit cei mai frumosi 3 trandafiri din viata mea de la baietii mei (angajatii).
m-au gratulat si ma simt in al noulea cer.... Stiam eu de ce nu plec acasa mai devreme azi.. sa va scriu voua si sa primesc flori.

paticut cu rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Paticut multumesc de urarile frumoase, iti pastrez tort pentru luni

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Paticut mersi de compliment dar vreau si eu trandafiri ca ai tai. Iubesc trandafirii! Vreo ocazie speciala sau doar asa sa-ti arate ca ei sunt niste domni si apreciaza la randul lor o doamna?

Karliga sa bagi pupici si din partea mea la fete daca mai vorbesti cu ele. Ma bucur enorm ca sunt bine iar Tudor si Filip (apropos il vezi tu mititel dar te-ai gandit cum o fi iesit pe gaura cheii?) sa fie mancaciosi si cuminti.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

pai ocazia numelui.. Patricia in original - mi se trage de la bunica mea pe care o chema...Patra..si .. cam atat.

iamiiii, tort? multumesc mult Simo.. acu ma bucurai ca vine week-end-ul acu vreau sa vina luni sa pap tort... si sa citesc miile de pagini de care va invredniciti voi in w/e .. tot timpul sunt in urma..

paticut cu rares

Mergi la inceput

Paticut atunci la multi ani si imi cer scuze ca nu mi-a picat fisa.

Te pup si sa ai parte de tot ce-ti doresti tu.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Iar sughite fie-mea iar m-a apucat nervozeala. Nu stiu ce am dar tare ma calca pe nervi cand sughite.

Maine am intalnire cu ea la ora 9.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Paticut LA MULTI ANI! Si tot ce imi doresti tu mie sa ti se intoarca, eu nu ma pricep sa felicit asa frumos...insa "dar din dar se face rai"

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Iar sughite fie-mea iar m-a apucat nervozeala. Nu stiu ce am dar tare ma calca pe nervi cand sughite.

Maine am intalnire cu ea la ora 9.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Poate maine te duci tu sughitand la intalnire....

Sa dea Domnu sa fie totul bine, si sa vii sa dai raportul, nu ne tii in suspans, da?

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput