Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am fost in vizita la fete (jadi si andicu) ele sunt 2 mamici frumoase si isi revin incet incet si au 2 bebici sanatosi si papaciosi! mai multe vesti dupa ce mai citesc un pic si pap si eu un pic de laptic! ca mi-o venit nu numai pofta de nascut vazandu-le dar si de baut lapte (de vacutza clar! )

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Brazuca25, de ce ti-a zis asistenta sa nu mai pui mana pe burta ca e mai rau? Ca il agiti pe bebe ?

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Neata
Karligutza se pare ca eram bune de maicute. Vad ca ne tine slujba bine. E racoare afara. Deci: ALELUIAAAAAAAAAA

Aseara am ras un pic de sot si m-am facut ca nasc. S-a ingalbenit tot. Problema e ca vazandu-l pe el asa imi dau seama ca si eu ma voi ingalbeni de tot . E clar. Trecem in cantonament pentru e ne pregati.

Dana S37 + cu Daria Stefania

Dana esti beton!
hai sa-i mai zicem o data cu slujbele astea... ALELUIAAA
si super tare faza cu sotul si ingalbenitu' ...

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

jeni 71, mi l-a dat pt colul cam moale. Nu am contractii sau altceva si eu banuiesc ca motivul prescrierii acestui medicament ar fi faptul ca vrea sa plece din concediu in perioada mea de 38-39 saptamani si tare nu vreau sa-mi aman nasterea doar din cauza asta. Mai ales daca sunt trecuta de 37-38 sapt! vrei sa-ti procur salbutamol? Cum ai putea intra in posesia lui?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

karligutza, ce frumos ca le-ai vazut pe fete!!!! Sunt convinsa ca si Tudor si Filip sunt 2 scupei, mai ales daca sunt papaciosi! Cum si-au revenit fetele? daca mai vorbesti cu ele, pupici si de la noi, te rog frumos!
Anya o fi venit acasa?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Andutzy sarutmana mult de tot de intentie, dar nu imi mai trebuie. Saptamanile trecute bebele meu se aseza (doar noaptea)calare pe diverse organe si ma durea de innebuneam. In unele nopti mi se si intarea burta si de asta mie mi-a zis doctorul de Salbutamol sau Utrogestan. Am luat Utrogestan si nu m-au lasat durerile alea, drept pt care am renuntat sa mai iau ceva. Si de cand nu mai iua nici o bulina nu ma mia doare nimic. Multumesc inca o data de intentia buna.
Apropo de soti, al meu a fost la Buc. (vine azi inapoi) si de cate ori am vorbit la tel, nu ma intreba de mine, de bebitz ci ce ii fac porumbeii(creste porumbei voiajori), de-mi venea sa-l injur non stop. Aidca ce sunt mai importanti porumbeii decat eu cu bebe? Hm. Mi-ar place ca barbatii sa aiba macar o data in viata ciclu (dar d-ala cu dureri nasoale), sa faca un chiuretaj sa vada cum le e dupa, sau sa nasca o data si sa-i coasa pe putza. Sa vada cum e si apoi sa comenteze la noi una alta. Poate am fost rea, dar am spus deschis si sincer ce gandesc. Scuze daca am deranjat pe cineva.
Iar referitor la emotivitate, am observat si eu ca imi dau lacrimile una doua-cand am fost la nunta-n Cluj si-au intrat mirii, am lacrimat. Azi eram prin oras si la un moment dat s-a oprit circulatia si a inceput gaudeamus igitur si au trecut multi tineri in robe d-alea ca-n filmele americane. M-am oprit sa ma uit si-am lacrimat, desi habar nu aveam cine sunt.
Tocmai, m-am infruptat cu niste chiftele facute ca la carte (scuze daca va fac pofta) si m-as cam pune sa vegetz putin cu carte-n mana si sa motai.

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Jeni - sunt de acord cu tine ( in ceea ce priveste pe barbati ) , dar stii ce ma intreb eu : oare prin ce si-ar dori ei sa trecem noi ???

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

roxanadum nu are nici un rost sa te stresezi, totul va fi bine. Incearca sa te controlezi, uneori e greu dar stresul nu ajuta la nimic si in nici un caz nu face bine la bebe. Uite iti trimit o floricica sper sa te faca sa zambesti.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mi-am terminat tampoanele: 2 pachete jumate de vata

Acu trebuie sa ma apuc de bagajul mare!!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Sunt o viitoare mamica de septembrie, o sa am un baietel, pana acum totul este bine. O sa nasc la Giulesti, voiam sa va rog pe cele care nasteti acolo sau poate ati si nascut,cu informatii despre practicile din spital:
- te lasa cu lucrusoarele tale pt bebe?
- ce tb sa pregatesc pt bebe la spital?
- ce trebuie sa am la internare?
- care mai sunt preturile? dr, moasa, asistente....
- cat mai costa o rezerva?
nu stiu , tot ce considerati voi ca ar tb sa stiu ininte sa ajung acolo.
Nu am pe cine sa intreb de aceea am indraznit sa va deranjez pe voi.

Va urez nastere usoara, bebelusi frumosi si sanatosi.

cecilia,30+Cristian

Mergi la inceput