Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 18

siminoc spune:
quote:
Originally posted by otim
si una despre soti ( nu vreau sa jignesc pe nimeni ci doar sa va smulg un zambet )
masina
Otiliainceput 34+
Laurentiu

super faza!
Simona

A M R 10 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

siminoc spune:
Luna, petrecere frumoasa diseara!
Anto, ma bucur foarte mult pentru vestile bune de la tine. Imi place solidaritatea care s-a creat intre copii . Stiu ca tie nu ti-e usor, da' cu rabdare o scoti la capat!
Simona+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara

ilenutza spune:
hai ca sunt hotarata sa imi dobor recorul personal la nr. de mesaje pe zi!
Am terminat bagajul mic, mai am de facut tampoanele!
Apoi m-am invartit prin casa o ora ca sa gasesc in ce sa fierb uleiul pentru bb, am gasit in sfarsit, am sterilizat-o si acum astept sa se scurga de apa sa pun uleiul la fiert.
Intre timp sa imi sterilizez pompa manuala!
Ile 36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

siminoc spune:
Acu', ca am ajuns la zi cu cititu', sa va mai povestesc si io cate ceva.
Am fost la medicu' de fam sapt trecuta (joi parca) sa-mi iau biletu' de trimitere pentru internarea ce va sa vie (din ciclul pregatiri de nastere). Si mi-a dat femeia sa fac un sumar de urina. Facut sumar, luat rezultat, da' nu m-am mai dus la ea ca mergeam la gine, si pe caldurile astea (care au plecat temporar din Iasi) nu-mi arde de plimbari, mai ales ca la med de fam tr sa ma duc intre 13 si 17 (minunat, nu-i asa). E si ea proaspat mamica!
Marti seara am mers la gine. Gine vazut analize si zis la mine: "cat mai urgent urocultura!"
Caut medic de fam vreo doua zile, si cand dau de ea: "s-a terminat plafonu' pe luna asta. ori faceti cu bani, ori dupa intai". am facut cu bani, ca nasc pana mai elib un plafon astia!!!
si vestile de la gine: colul usor scurtat, posterior, bebelina nu s-a intors, si ne vedem la inceputul sapt urm! in rest toate bune si frumoase!
in concluzie, ne pregatim de cezariana (detaliile le stab la urm intalnire)!
alte semne bebelina nu da ca s-ar grabi! ceea ce nu e rau! cu toate ca de la atatea povesti de pe forum, mi s-a facut un chef sa nasc, sa-mi tin copilul in brate! pe de alta parte, o sa am de furca cu destule persoane "binevoitoare"! da' am io ac de cojocu' lor!
intrebare (ca era asa tarziu marti, cand am intrat la eco, am uitat sa intreb pe gine) pt fetele care stiu: ce inseamna col posterior?
Simona+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara

Ioana75 spune:
Luna, petrecere frumoasa diseara! Si cit mai lunga.
Otilia, fain videoclipul cu sotul.
Miine e Family Day la sot la serviciu, asa ca mergem la Snagov sa ne plimbam cu vaporasu'. Sper sa vina multi copii, sa aiba miruna cu cine se juca.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Ashera spune:
Pupici fetele . De Alina si Miillyy mai stiti ceva ? S-au intors din Ungaria ?
. Luna, distractie placuta
. Anto, felicitari ptr micuta Sonia
si ptr fratiorul ei care o iubeste
. Lia, esti super tare cu bluza rosie si mainile in buzunare
33+
Christian

Ioana75 spune:
Simo, pentru ca miine nu o sa intru pe net, vreau sa-ti urez de azi La multi ani!, sanatate, nastere usoara, un bebe sanatos si norocos!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

karligutza spune:
vreti glume?
iata una tare de tot!
1 euro = 3,134 ron
e de ras, asa-i? sau de plans?
nico asta nu e banc , dar poate fi o gluma buna
karligutza sapt.39 cu
la purtator

Simo78 spune:
Merci Ioana...uite si cinstea de maine...
Anto stiu ca pe tine te innebuneste, dar mie mi se pare draguta solidaritatea lui Victor
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies

jeni71 spune:
Buna ziua dragele mele burtici!
Citesc si raspund asta fac.
Nico, da-i pace examen, important e bebe si tu acuma, examenul se poate da si in toamna. Ai grija de tine!
Andutzy de ce ti-a dat salbutamol ? a si mie mi-a dat dar nu am gasit sa-l cumpar si nu am mai avut probleme. Mai rar mi se intareste burta insa nu ma mai apasa pe diferite organe sa nu pot dormi noptile.
Jeni33+