Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ilenutza scuze dar nu am fost pe faza...la ce foloseste gelul asta?

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si cu ocazia asta o sa va dati seama cam cata vata ne trebuie!

Io am deja 5 pachete mari dar cred ca abia o sa imi ajunga 2 zile.

Eu am luat din Cora vata ca in farmacii e numai amarata aia de narcis.Mai au la Sensiblu vata de-a lor dar e sectionata si e cam ingusta pentru gustul meu.

Mai ales ca acum e f. cald iar lohiile astea au un miros de crapi!

Eu nu mi-am luat decat betadina deocamdata si carpicon.Plus oximed.

Gelul asta contine extracte de salvie, sunatoare, galbenele, uleiuri esentiale, deci este 100% natural.
Edit: lam gasit initial in Cora, acum la-m luat de la un magazin naturist de langa mine.Poti suna la ei la fabrica si iti spun unde e cea mai aproape farmacie a lor.e una in Crangasi dar nu am ajuns.tel 021-3345135.

Mie imi foloseste in loc de sapun de baie.In general ma irita sapunurile iar asta fiind natural si lucreaza in zona, e ca si cand te-ai da cu crema.Mie imi creeaza o stare de confort.Iar dupa nastere cand o sa fie zona dinamitata o sa imi fie f. bine sa il folosesc.

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Doamna, cand vad cat de putin mai au unele fete!!!
Siminoc, 39+?! Waw!!! Deci cat de curand o vei tine in brate pe Miruna. Bravo!
Lavinia...pe 5iulie, ce putin! mai spunea cineva: poate iti face analize si te lasa apoi acasa.
Simo, cum sa te descurajezi tu cu atatea povesti frumoase de nastere maturala. daca nu aveam anestezie la activ, pe bune ca nasteam natural. Insa si la Stefan, cel mai greu imi era nu ca o sa URLU de numa', mi-era ca o sa vorbesc urat, ca o sa tip pe la aia pe acolo. (Ati vazut filmul Asfalt tango? Era o tipa f delicata, care nu mai vb romaneste, doar franceza, pana cand...intr-un moment neplacut si-a amintit toate injuraturile romanesti neaose. Mereu ma gandeam la ea - nu ca ma da delicatetea din casa, dar...)
Lia, deci cum ramane? Vin pana la Pascani? Sau te apuci de sarmale?
Mai fetele, dar eu ce ma fac? ca eu nu stiu sa fac sarmale? Ce preocupare sa-mi gasesc inainte de a merge la spital?
Roxana si eu am avut ieri un cui pe sot. pe langa asta cu neincurajatul mi s-a pus mie o pasarica ca nu prea ma ajuta. cand sa urc o scara, cand sa ma dau jos din taxi...nimic, frate! Parca e de piatra! ba chiar mi s-a plans ca ce il enerveaza si cat oboseste sa mearga asa incet! Pai stai acasa, dom'le! Ca m-oi descurca eu... (OF! Stiu ca toti piticii astia de pe creier sunt justificati, dar, am atata nevoie sa ma guguleasca cineva...)

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by roxanadum

Nu merge si cu smile cu gravidutza si carucior, sunt tolomaca!

Roxana (de maine) 37

Sigur merge, nu mai spune tu singura prostii despre tine! Pnetru gravidutza aceea scrii gravi intre patanteze patrate, fara nicio pauza. Pentru caruciorul albastru scrii baietel intre paranteze patrate, tot fara pauze. Ca sa fii sigura, ai acolo optiunea Vizualizare. Poti sa verifici daca iti place ce-ai iesit inainte sa-i dai drumul pe forum.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by nma

luna azi e ultima zi la serv?

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Yes!!!

Diseara ma duc la eu si cu 7 barbati. Am uitat sa va zic ca eu sunt singura gagica din firma. Daci ma voi simti ca o printesa. (Asta daca nu se imbata porcii de cad sub masa).

Aseara al meu sot cica "daca nu te simti bine mai bine stai acasa maine". Hehehe, pai nu merge asa iubitu', saptamana trecuta mi-a venit la 1,30 noaptea de la cina de afaceri cica (el cu nevasta bortoasa dar era unu si mai inconstient, abia ii nascuse nevasta de trei zile, i-am zis lu' al meu ca daca face asa sa nu se deranjeze sa mai vina dupa ce nasc). Si cica "nu vrei sa te duc si sa vin sa te iau?" Zic "nu ca n-ai cu cine lasa copilul care v-a dormi la ora aia" la care el "pai o sa stea si el treaz pana pe la un'spe" Hihihi. I-am zis "de ce, tragi sperante ca vin la un'spe?" Numai sa-l oftic si vin in jur de 12, uite asa sa vada si el cum e.

Ileana esti sigura ca nu tu te joci cu cutitasele? Ti-a scos firul de cerclaj? Ca nu mai stiu, scuze.

Roxana bine ai venit, nici eu nu am bagajul facut. Te pup.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenutza

Mai ales ca acum e f. cald iar lohiile astea au un miros de crapi!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Aoleu...deci sa ma pregatesc si cu parfum la greu in bagaj???? Deci o sa put??? Pai o sa aiba bebe motive sa planga!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

descopar eu pana la urma...deocamdata renunt la semnatura si chiar plec la cumparaturi.
Pupici fetele, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

ghinetz si al meu sot a avut proasta inspiratie sa se vaite mai aku vreo 2 luni ca mergem prea incet, dar dupa criza care m-a apucat imediat dupa ce a scos asa o perla...deh hormonii jucau samba in capu' meu...s-a lecuit baiatul. Acum sa vezi ce trage el de mine sa mergem mai incet! Decat sa mai auda ca plang mai bine merge in reluare.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lasati ca pe mine m-a intrebat saptamana asta in parc ca de ce ma prostesc si merg asa ca o rata, sa merg ca lumea. Instantaneu mi-a venit sa-i dau una. Si-a cerut scuze ulterior, ca de unde sa stie el cum merge o gravida.
Si-a mai scos pe parcurs cateva perle de-astea insa il iert ca stiu totusi ca nu le face cu rea intentie. Sper

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

ddanagh hai ca e tare asta cu mersul ca o rata!!! Ar trebui sa se faca si la noi experimente din alea ca in SUA cand atarna pe burta taticilor o imitatie de burta de gravida cu greutatea normala a unei sarcini...Oare cine ar fi RATZA atunci???

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

Mergi la inceput