Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
ilenutza spune:
Brazuca, fara parfum ca nu te mai recunoaste bb dupa miros
.
Ma rog, se zice ca daca te dai cu parfum nu mai suge bb ca nu mai mirosi a mami, eu am luat-o de buna si nu m-am parfumat.
Niste servetele umede cred ca o sa faca minuni.
Ile
36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt. 
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Eu nu mi-am luat decat betadina deocamdata si carpicon.Plus oximed.
Ile36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
La ce le folosesti? Betadina stiu ca e antibiotic
Dana
S37 + cu
Daria Stefania
brazuca25 spune:
quote:
Brazuca, fara parfum ca nu te mai recunoaste bb dupa miros.
Ma rog, se zice ca daca te dai cu parfum nu mai suge bb ca nu mai mirosi a mami, eu am luat-o de buna si nu m-am parfumat.
Ile36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
WOPS...vezi ce inseamna experienta? Ai dreptate...nici nu imi trecuse prin cap chestia asta. Deh...neuroni de graviduta!
Denisa MariaMai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
ddanagh spune:
quote:
Brazuca, fara parfum ca nu te mai recunoaste bb dupa miros.
Ile36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.
Acum ceva capitole in urma spunea parca cineva (sau la mai iunie? hmm) ca si-a luat parfum de bebelusi. Insa nu mai tin minte de unde si de care mai exact.
Dana
S37 + cu
Daria Stefania
liadorian spune:
M-am invrednicit sa ies si sa-mi fac dozarea aceea de anticorpi si tare bine mi-a prins miscarea!
In mod clar, omul e facut pentru delasarea bipeda, nu pentru statul la orizontala.
Problema mea nu mai e neaparat mersul de elefant leganat, faptul ca nu mai apreciez distantele (m-am infipt azi voiniceste printre 2 masini parcate fara sa-mi dau seama ca nu mai am cum sa ma strecor gratios printre ele, ca inainte!
). Noooo! Mie imi cad pantalonii de pe mine! Is dintr-aia cu material elastic peste burta si tot aluneca si eu tot trag de ei, ei tot aluneca... M-am profilat pe mersul shmecheresc cu mainile in buzunare. Chiar va rog sa va imaginati, venind din sens invers, o ditamai fumeia cracanata ca o ratza, cu burta inainte, cu o camasa rosie pe care n-o poti rata din motive evidente, care merge asa, lasata pe spate si cu mainile infipte in buzunarele nadragilor! Mai mare dragul, nu-mi fie de deochi!

Ile, multumim pentru pontul cu gelul de la Hofigal!
Oana, hai ca sarmale are cine face! Poate ne pregatesti un desert fain? Pentru care evident, platim in avans cu
si cu
. Barbatii astia! Chiar nu pricep decat cu biciul pe spinare?!
Luna,
!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
ddanagh spune:
Lia, cred ca tu te-ai gandit ca atunci cand vrei sa nasti, ii dai telefon mamei si comanzi sarmale
. SE pune????
Dana
S37 + cu
Daria Stefania
siminoc spune:
simo, felicitari pentru vestile bune de la dr!
cred ca iti faceai griji pt bebe si asta iti accentua starea de rau!
ar fi o solutie, sa mergi la eco cand te simti rau si apoi sa faci o plimbarica!![]()
Simona
+39 mamica de
Miruna
A M R 10 ZILE (teoretic!) ![]()
poze cu burtica si fara 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Lia, cred ca tu te-ai gandit ca atunci cand vrei sa nasti, ii dai telefon mamei si comanzi sarmale. SE pune????
DanaS37 + cu
Daria Stefania
Ar fi bine sa se puna!! Nu de alta, dar ramaneti flamanzi si voi si mai ales barbatul meu plimbaretz!
Hai, ca nu vreau sa fiu eu aia care intrerupe o frumoasa traditie... Inainte sa plec de acasa, promit ca incerc sa gatesc ceva. Vad eu ce, ceva usurel!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
andreea c spune:
Eu am luat tinctura de galbenele si de cretisoara. Ne-a trimis Nikole un link in care se spunea ca aceste tincturi + ceaiul de pelin ajuta la vindecarea rapida a epiziotomiei. Eu o sa-mi fac un amestec din apa si aceste tincturi, le pun intr-o sticla cu atomizor si fasss, fasss la dansa
. La fel de bune am inteles ca sunt frunzele proaspete de patlagina puse pe tampon.
Ilenutza merci pt. info. Am vazut acum ca au si site cei de la hofigal. Dau acolo toate farmaciile si produsele lor.
Andreea
saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
ddanagh spune:
Lia, lasa ca eu sigur o intrerup.Pe caldura asta nu gatesc nimic. Asta daca nu se puna ca o branza cumparata se numeste a gati. ![]()
Dana
S37 + cu
Daria Stefania