Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
nma spune:
luna azi e ultima zi la serv?
nico
32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
ghinetz spune:
Lavinia, SPER sa scap intr-o saptamana. Trebuie sa urmez un tratament recomandat de dr. Grigore timp de 7 zile. Cred ca pentru linistea mea mai fac analize si dupa. Stiu ce e rau de tot E-coli asta...
Oana
36+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
Roxana, pentru smile da raspuns ca sa iti apara lista cu entire smile si de acolo dai copy la gravi si la fetita sau baietel pentru carut, sau pur si simplu scrii tu gravi in paranteze patrate, respectiv fetita in paranteze patrate
Dana
S37 + cu
Daria Stefania
siminoc spune:
SUPER BANCU', KARLIGUTZA!

Simona
+39 mamica de
Miruna
A M R 10 ZILE (teoretic!) ![]()
poze cu burtica si fara 
andreea c spune:
Ilenutza mi-a cumparat si maica-mea sapun de la hofigal, dar nu stiu daca este exact ce suneai tu. Nu scrie pe el gel intim ci planthigen sapun lichid...e bun?
Fetelor vreau sa-mi fac si eu tampoane pt. spital. Am tot ce-mi trebuie, dar nu stiu cat de mari si groase sa le fac. Voi cum ati procedat?
Mi-am cumparat si tincturile de care ne-a zis Nikole si ceai de pelin. Bagajul e gata...
Andreea
saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
brazuca25 spune:
andreea c tampoane din alea de "nascare" mi-au dat si mie ultima oara cand am fost internata...adik vata infasurata in compresa sterila. Daca la ele te referi, sa stii ca sunt...maaaaari!!! Mie pe caldura asta mi s-a parut ca am juma de pachet de vata in chiloti!
(exagerez umpik).
Nu stiu cum sa iti explic cam cat de mari, dar oricum grosute sigur si ca lungime cat un tampon din ala xxl.
Dar nu iti da din spital tampoane din astea???
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
ddanagh spune:
Fetelor, va spun sincer ca imi este lene sa caut in urma .
Andreea hofigal ala e sapun cu galbenele? ca vreau sa ma duc sa-mi iau si eu. Iar tampoanele alea le faceti cu comprese sterile deasupra sau pur si simplu infasurati vata in tifon? Hai spuneti aici tot. Faceti un bine de Sf Petru. Iar pelinul unde il mai pun? Intre vata si tifon? Despre ce tincturi e vorba? Eu mi-am luat o solutie de propolis cu galbenele, insa pentru o iritatie de pe piept de la caldura. O fi buna si pentru taietura?
Dana
S37 + cu
Daria Stefania
ilenutza spune:
Andreea eu sapunul nu il stiu.Ce am luat eu este la tub, un fel de gel, pe care scrie Plantintim, gel pt igiena intima.eu nu mai pot fara el, este cu principii active, costa cam 4 ron 50 de ml.Eu am vrut sa merg la o farmacie de-a lor dar e cam departe de mine
Ce tincturi ti-ai luat?
tampoanele fa-le late cam ca unele always de care fol tu si nu prea groase ca e vara si trebuie sa le schimbi des.Le faci masura care ti-e tie confortabila!
Ile
36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.