Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 25
ilenutza spune:
Joy, pai daca la voi e devreme la 8-9 la noi 7 pm cum o fi?Adica la 7 cel tarziu este in casa, din parc pleaca muuult mai devreme
Al meu la 8 fara un sfert intra la baie.Io si asa ma oftic ca mi se pare ca se culca tarziu, adoarme intre 8.30 si 9 pm.Fata de 7.30-8 cand era mai mic!
Pe de alta parte trebuie sa vad ca a crescut si nu mai doarme atat de mult.Dimineata se trezeste la 7-8, deci doarme 10-11 ore pe noapte, plus intre 2-3 dupa amiaza.Si daca se trezeste dupa amiaza la 3, 3 jumate, la cat sa il culc seara saracutzu?Si asa avem un parc langa noi si se aud copii tipand cand las geamul deschis!
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
joy04 spune:
Ile pai si mie mi se pare tarziu 21:30-22:00...dar daca s-a trezit ieri la 16:00...clar nu-l puteam culca la 20:00.
la el cel mai bun somn este cel de ora 20-20.30.
dar ce sa fac daca imi doarme si 4 ore dupa amiza. nu se culca nicidecum la 20 daca s-a trezit la 15-16.
si in parculet stau copii si pana la 22;00. se culca pe la 23.30-24, dar dorm dimineata pana la 10-11.
el se trezeste la 07.00 chiar daca-l culc la ora asa tarzie.
gata, ma pun in pat si eu.
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Mey..voi vorbiti serios ca vi se pare tarziu sa culcati copii la 22???? Nu de alta dar noi mergem in IOR in fiecare zi si cam toata lumea sta pana pe la 21-21.30 in parc, Miruna se culca pe la 22.30 si io-s taare multumita, mi se pare ca se culca devreme
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Noi nu reusim si Steff nu poate dormi mai repede de ora 23. Asta e!
Dar doarme toata noaptea, nu se mai foieste si asa cam de 1 luna....asta da viata! In sfarsit dorm si io!
Am reusit aseara sa fac transferul, de fapt, m-a anuntat cam intr-o ora ca s-a efectuat transferul de pe yahoo pe photobucket....asa ca am scapat si de grija asta
.
Joy, multumesc oricum de explicatii
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
Cu ora de culcare... din cate am observat eu in jur, copii se adapteaza la ora de culcare a casei (sau invers??
).
Noi pe la 22.30-23 picam de oboseala, altfel nu ne putem trezi dimineata la serviciu. Prin urmare, ca sa mai prind si eu macar o ora libera seara, il culc pe Cristi cel mai tarziu inainte de 22.
Mai nou nu mai vrea sa adoarma inainte de 22, pana acum o luna la 21 era deja adormit...
Joy, tu esti sigura ca doar de oboseala plange cand il iei din parc? Nu cumva plange pur si simplu ca il iei de-acolo, indiferent in ce stare e? Si la noi e jale mare cand trebuie sa plecam, dar de obicei profit de momentul cand ii e sete / foame, il momesc cu ceva la carucior, ii umplu mainile si ... asa e mai simplu sa ne indepartam.
Sa-l iau pur si simplu de acolo ar fi scandal monstru!
Noki_Lara spune:
Noi stam afara pana pe la 21.15, apoi direct baitza, bibe si nani deja la 22.15 maaaxim.
Mie mi se pare ideal asa...sub nicio forma nu as concepe sa se culce mai devreme..ce sa fac inckis ain casa de la ora aia? Mi-as lua campii....

Ile, dar tu cand mergi la mare sau undeva cu el ce faci? Intri in casa tot la ora aia? La hotelurile din Turcia de exemplu masa incepe la 19.30 si se termina pe la 21 apoi spectacole etc.
Io chiar planific sa o culc in carutz sa mai putem sta si noi afara la o terasa ceva...dar sa vedem daca o s atina figura ca a mea doarme doar cu liniste.
Apropo, Madau..Vi cum faceati serile in Turcia? Trageatzi obloanele la 22?
Intr-o alta ordine de idei...Sarah a fost ff incantata de ghiveciul de legume cu peste!

Si am fost in parc pe un vant naspa...
dar fara "dan"=tobogan nu se poate...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Si mie mi se pare ora 20.00 de culcare ca fiind prea devreme...Dar...fiecare cum l-a obisnuit. Noi intream in casa pe la 21.30-22.00 iar la 22.30-23.00 cel tarziu e nani. Asta acuma vara ca iarna...la 22.00 e pa.
Pai...cum sa culc copilul la ora 20.00 cand pe caldurile astea iesim afara la 19.30-20.00? Dimineata se trezeste pe la 9.00-10.00 asa ca...zic eu ca 10-11 ore de somn neintrerupt...e ok iar la pranz doarme cam 2 ore.
Abia astept sa mergem la mare...mai am aprox o luna dar...asa mult mi se pare....offff...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Hildegard spune:
Dordia, si mie mi se pare mult pana mergem la mare.....
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Noki_Lara spune:
Daca voi va vaitati, io cu AMR-ul meu de 2 luni, ce sa mai zic????![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
...............
Intr-o alta ordine de idei...Sarah a fost ff incantata de ghiveciul de legume cu peste!
Si am fost in parc pe un vant naspa...dar fara "dan"=tobogan nu se poate...
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Noki, si noi suntem innebunite de "pogodan-dan-dan-dan"! De cum iesim din casa ma anunta ca acolo tre' sa mergem!
Ce peste ai pus la ghiveci?
Eu dupa 21.30 o culc pe pitik, uneori se face 22.00 si rareori trecem de aceasta ora!
Cami mami & Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit