Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 24
maria_alexia spune:
'Neatza!
Haioase tare logo-urile propuse
, daca prind ocazia chiar ma gandesc sa-i inscriptionez cateva tricouri cu ele (ca tot i-am luat loturi intregi neinscriptionate de pe laredoute - cunoscatoarele de ce
)
Parerea mea de musca in lapte ar fi totusi sa scrieti ceva mai personalizat, legat de DC, de Colectie...
Cum de ex. s-a propus: Bebe/Copilas model (si mic "de colectie toamna-iarna 2005")... Sau ceva in genul asta...
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Povestea cu tricourile e cam asa: normal ca toata ideile de mai sus sunt haioase. dara asta e o intalnire de copilasi afiliati cumva la acelasi grup, ceea ce zic io ca ar fi frumos sa rezulte de pe textul tricoului.Deci de acord cu tine, Maria!
Adica nu mi se pare misto sa facem o intalneala de tricouri gen Esca...astea deja mi s epar fumate..![]()
Adica ideea tricourilor purtate de fiecare bebe din gasca nu e tocmai daceea de arata ca sunt toti in acelasi grup?
PS - alta chestie: nu e chiar corect nici sa se voteze acuma fiecare denumire in parte, pentru ca multe fete care vin la intalneala nu-si pot exprima votul - Ina, Meems, Lavi sunt cateva care-mi vin rapid in minte.
Io-s convinsa ca ele se asteptau tot la un text referitor la generatia de noi-dec 2005!
No offense!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Maria uite aici un milion idei pt inscriptionat tricouri:
http://www.cafepress.com/buy/family
Adina o fi plecat deja cu tricourile si noi ne tot agitam.
BEBE DE COLECTIE
COPIL DE COLECTIE
Nu stiu,dar DC nu prea imi place.
In fine,e o vreme de toooot kk.Toarna si e frig rrrau.Si io,noi,pe timpul asta mergem la inmormintare.Se zice ca daca ploua,celui plecat ii pare rau dupa viata nu?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Si inca ceva: cu texte de-astea haioase e plin netul si pline magazinele. Pe cand cel de colectie tomana-iarna 2005 si bebelusii aferenti suntem ai nostri!
E o chestie de originalitate, pana la urma!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Da, Leea, asa se zice.
Am uitat sa-ti transmit condoleante! Dumnezeu sa-i ierte!
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
ilenutza spune:
Roxi, nu te-am uitat, azi am in plan papusa!
Eu nu am nici o idee de inscriptie dar sunt de parerea ca trebuie ceva personalizat, ref. la colectia noastra.
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
madau spune:
Neata gagici
Iaca acum am venit si noi de la analize...nu va mai zic ca abia a reusit sa-i ia cateva picaturi de sange Mirunei, a intepat-o in ambele manute si nu-i curgea frate nici un pic de sange..apoi i-a luat de pe dosul palmei abia, abia. N-a plans foarte tare, chiar am fost mandra ca am un copil asa curajos
. Ceea ce nu se poate spune si despre mama lui
, care mai avea nitel si plangea ea. In fine..bine ca am scapat, acu' sa vedem rezultatele.
Tricourile sunte deja plecate la inscriptionat, speram sa va placa cum o sa iasa![]()
Cami io nu m-am prins ce ai vrut sa spui cu treaba ca avem si tripleti in gaska
, care sunt?
Ma duc sa bag ceva in burta, apoi fug pana la posta ca i-am comandat Mirunei niste ceaiuri si papici din Germania, si ma duc sa le iau
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Mey, oricum am da-o ptr cineva nu e corect oricum cum se organizeaza intalnirea. Nici mie nu-mi convine ca se organizeaza in cursul saptamanii, in partea opusa a Buc... asta e, daca asa a hotarat maoritatea, nu e nicio suparare, se mai organizeaza intalniri nu e asa?![]()
Madau faza cu tripletii am zis-o eu, ca Ilinca nu poate purta un asa tricou in fata tripletilor, iti dai seama cum s-ar simti parintii?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Sorry, am citit aiurea...ma gandeam ca avem noi in gaska de pe DC tripleti si io nu stiam![]()

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
neata
HILDE sorryyyy
de la mine. nu am mai citit deloc ieri, acum m-am asezat la calc.
ai inteles cum se face mutarea?
io aveam un user name pe photobucket. cand am intrat pe yahoo si mi-a aparut anuntul ca se inchide, am selectat photob, apoi am completat user-ul (sau creezi daca nu ai). apoi pasul 2...(am uitat) te intreaba daca ii dai transfer, download..ceva de genul.
te anunta ca trasferul a inceput si poate dura 72 ore sau mai mult si ca te va anunta printr-un mail cand sunt transferate.
si cam asta e, doar ca atunci cand am incercat eu (si tu) nu mi-a mers deloc.
cu ideea despre tricouri..cu siguranta ceva legat de noi-dec -IAN 2005-2006
sunt sigura ca va fi ok Madau
Feli aveti in gaska voastra tripleti???? Doamne cum s-or descurca parintii?? jos palaria in fata lor.
Madau pai vroiam sa zic ca
Miruna mica si intepata sa numai
, dar mai bine-ti dau tie
sa numai plangi...
si la noi este vreme de kko, dar ma bucur nitel. macar daca tot va ploua sa fie cat mai repede sa putem iesi diseara afara.
acum, eu am o MARE problema. cand ies cu Vlad afara seara si i se face vremea de culcare, cand e sa plec cu el din parculet, sau de la copii urlaaaaaaaaaaaaaaa urlaaaaaaaaa si se arunca, se tranteste, abia il tin in brate.
toti parintii se uita cam urat la noi si-mi zic sa-l mai las, ca-i prea devreme de nani.
(de ex aseara am plecat din parculet pe "furis", l-am chemat pe cristi sa ne ia ca nu as fi putut sa-l tin si pe el in crize, trebuias sa merg in cealalta parte a parcului sa ne recuperam jucariile)
dar pe drum ne-am oprit la alti copii si de acolo a fost jale pana acasa.
dar asta se intampla numai cand este obosit.
dar mi-e tare ciuda ca se uita asa urat altii la noi si ii aud spunand: saracu copil, mereu pleaca devreme si de aia plange.
si oricat incerc sa le explic ca de oboseala face asa, se uita de parca as fi nebuna.
noi plecam din parc in functie de cum si cat a dormit peste zi. adica in jur de 20-21. ca apoi pana ii facem baita, pana se mai harjoneste putin in baie tot mai trec 45 - 60 minute si de obicei el la 22.00 doarme.
am bagat o masina la spalat, pruncul doarme si vreau sa ma intind si eu ca m-a cam frecat azi noapte.
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto