Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Repede ca tre sa culc fata...AM LUAT TRICOURI ALBE....50.000 lei /buc...la care se va adauga pretul scrisului, o sa intreb azi si va spun cat face cu totul. Cred ca un maxim de 120.000 probabil.

Revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mada, acum vin si eu ca... *ala* la spartul targului: ce scrieti pe tricouri, se preteaza si in afara intalnirii? Ca am fi si noi mandri sa purtam unul, chiar daca la intalnire nu ajungem

Mi-a picat fisa: tricou alb avem, nu te mai complic sa mai cumperi, trimiti etc... Dar as vrea mult poza pe care o imprimati (si evtl dimensiunile aproximative), sa-i fac juniorului o clona
Te rog mult, imi trimiti si mie pe mail ?

Tania, welcome back! Super pozele, sunteti tare frumosi cu totii!
Punem si noi de-o micro-intalnire, ne facem tricouri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy felicitarile mele pt reusita cu leganatul...si vezi ca nu a fost asa rau???
Eu acuma sunt stresata ca pleaca fi'miu la sor'mea o saptamana dar...nu sunt stresata decat de schimbare climei ca imi e teama sa nu raceasca. Dar...Dumnezeu cu mila. In rest o sa se intoarca superrasfatat de toata lumea. Ca...va sta cu ai mei si cu nepoteii care il vor cocolosii si cu soacra soramii si mai ales cu soramea care e moarta dupa el...asa ca...vai stelutza mea ce ma asteapta acasa cand se va intoarce...la reeducat copilul cuminte. Sa speram ca nu va fi asa desi...

Madau multumim mult de tricouri....suuuuper...!!!Abia astept...si ce va scrie pe ele???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu bau! Io-s happy ca Adila nu a mai plecat azi in Italia! urmeaza insa...
Pe de alta parte sunt plina de spume ca am pus la facut cartofi prajiti si am pus prea mult ulei si mi s-a mprastiat pe tot aragazul...mi-e si groaza sa ma gandesc ca trebuie sa-l smotruiesc...

Madau- hai ca abia astept sa vedem cum ies tricourile!

Tania- ha ha ha...ce tare e Stefan! Io zic sa-l ignori total cu injuratul si o sa vezi ca-i trece...

Dordia- tinem pumnii sa fie doar o perioada mai proasta si bunica ta sa se inzdraveneasca. Exact aceleasi probleme le am si io cu buni a mea...pur si simplu refuz sa ma gandesc la ce e mai rau. problema mea mare e ca si cu mama e nasoala treaba.
Sanatate multa!

Am fugit la cartofii prajiti.

A facut cineva ghiveci de peste pana acuma? Iese bun, nu? vreau sa-i fac maine lui Sarah, cu toate legumele pe care le gasesc + peste.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Propuneti pana diseara ce scriem pe tricouri. Ceva de genul..."bebelus de colectie"..sau ma rog..in genul acesta..deci fara poza, etc. Doar scris, ca de asta am discutat cu respectivul de la tipografie.

Ptr mamicile care nu vin la intalnire..eu mai am cateva tricouri in plus, le-am luat ptr ca se dadeau la set si n-am avut ce face, insa de platit le-am platit eu...as ca daca mai vrea cineva tricou ptr puiut..mai am 1 buc masura 90 si 10 buc masura 100..asa ca daca vreti le putem imprima si vi le trimit prin posta..

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Propuneti pana diseara ce scriem pe tricouri. Ceva de genul..."bebelus de colectie"..sau ma rog..in genul acesta..deci fara poza, etc. Doar scris, ca de asta am discutat cu respectivul de la tipografie.

Ptr mamicile care nu vin la intalnire..eu mai am cateva tricouri in plus, le-am luat ptr ca se dadeau la set si n-am avut ce face, insa de platit le-am platit eu...as ca daca mai vrea cineva tricou ptr puiut..mai am 1 buc masura 90 si 10 buc masura 100..asa ca daca vreti le putem imprima si vi le trimit prin posta..Astept mesaje pe PM cine doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki ms mult...si sanatate multa si mamei tale!

Madau eu propun..." Top model...colectia toamna-iarna 2005" sau " Bebelus top model...colectia toamna-iarna 2005" sau " The best of...colectia toamna-iarna 2005"

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!

Vad ca s-au adunat multe vesti proaste si multa tristete in sufletele unora dintre noi. Va doresc multa putere sa treceti peste durere, acolo unde nu se poate evita raul... Insa incercati sa nu suferiti inainte de vreme, bucurati-va cu toata inima de fiecare zi pe care o aveti alaturi de cei dragi, chiar daca stiti ca sunt poate ultimele zile. Stiu ce spun...

Apropos, Noki, nu mi-ai spus daca ai fost cu mama ta unde te-am rugat.

Leea, imi pare tare rau de cate s-au adunat. Te maturizezi. Ai sa vezi ca ai sa ramai aceeasi fata plina de viata si veselie, doar mai trista undeva, departe in interior. Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa si le vei depasi pe toate.

Sunt aproape gata cu pozele, probabil in cateva minute, cand termin mesajul asta, se va fi incheiat si incarcarea pozelor in contul comun. Sunt destul de multe, mai am inca. O sa mai fac ceva curatenie, ca nu e cazul sa le mai tin pe cele mai vechi. Va poftesc la vizionat, cand aveti timp.

Pupam si ma retrag in patul meu, ca a adormit si Stefania, iar Bogdan sper ca mai doarme putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

yupiiiii mi-am mutat pozele pe photobucket.

este super usor, dar probabil nu a mers zilele trecute. ca nu am facut nimic in plus si mi le-a mutat automat.

poate supunem la vot unde ne mutam cu colectia toata pozele ca-i pacat sa se duca pe apa sambatei.

Madau si mii si mii pt ca te ocupi de tricouri.

Dordia da mai, nu a fost deloc asa greu si rau. o sa mai mearga la bunici la tara, acum abia ne-am invatat.

Noki io i-am facut lui vlad la cuptor, mai toate legumele + pestele bagate in tava de yena.
mirosea de te trasnea. si bun....yami yami. dar l-am mancat eu cu cristi ca cupilu nu a servit asa ceva.
dar a iesit super bun

cred ca se trezeste maimuta.

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Propunere tricou: "bebe de colectie" in fata, "noiembrie-decembrie 2005" pe spate. Atat. Nu vreau sa fie ceva sa poarte numai la intalnire, ci sa poata merge pe strada cu el.

Joy, nu cred ca se supara cineva daca muti toate pozele din contul comun pe photobucket! Eu m-as bucura, nu am timp sa citesc ce si cum, e bun un loc unde sa ne putem impartasi in continuare pozele de la micile/marile evenimete, ori doar ca sa vedem cum mai cresc copiii. Pe photobucket am inceptu si eu sa-mi pun poze... Se pot pune si filme. Pare ok. Eu inca nu am site personal pentru fotografii, de asta mi-ar si parea tare rau sa pierd pozele din contul comun.

gata, s-au incarcat pozele, destul de amestecate, nu stiu de ce. Dar sunt toate.

Mergi la inceput