Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI, condoleante pt matusa ta!

IOANA, super pozele de vacanta si descrierea pe masura! Dar cum ai facut tu jogging dimineata? Asa, cu burtica? Sau nu am inteles eu bine.

ILENUTZA, stai pe aproape ca iti tinem noi moralul sus. Hai ca mai e un pic si scapi de fir, sa vezi ce bine va fi.

CORAP, super-botezul !!!! Pitica de nota 11 iar tu...te-ai blonzit? Arati f bine.

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Leea, condoleante familiilor indurerate!
Abia astept sa ne vedem! Sanatate infinita lui T bolnavior ! Tinem pumnii sa va refaceti rapid!

Tania, tare mult mi-au placut pozele ! Che este frumusel foooc , iar tu , mamico draga esti dulcik tareee cu burtik !

Madau, cum mai este Miruniciul? Sper ca e mai bine!

Pischi, multumim de aprecieri! Mai poezii zice Daria, dar in duet, adica eu zic doua vorbe, zice si ea finalul de vers ... cam asa!

Edit: Corap si eu am observat ca te- blonzit si voiam sa-ti zic ca iti vine tareee bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Of, LEEA, ce vesti triste...acum am citit. Sa se odihneasca in pace.

NOKI, am uitat sa te felicit pt note. Meriti din plin!

CAMELIA te , ce bine e sa primesti complimente, mai ales cand te simti ca un elefant la pensie.

ILENUTZA, ce jucarii ai comandat pana la urma?

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Ca mi-am amintit: Roxi, cred ca tu m-ai intrebat de pensiune. Sper sa o deschidem in august, in orice caz, inainte sa nasc eu ca sa ma pot ocupa de toate detaliile. daca nu va fii asa, constructorul meu va fi ucis in chinuri si eu voi aparea la stirile de la 5 la titlul "o gravida sadica din Sibiu..." daca sunteti amatori de plimbari ca asteptam cu mare drag!

Din ciclul: "Vorbesc, dar tot ce nu trebuie" Dl. Che continua sa injure ca la usa cortului. Desi noi ii dam ignore, el tot de crede interesant si baga la greu. Ieri dimineatza, pe la 5:30, ce credeti ca facea? Si-a scos pipa din gura, in somn, si a inceput: "Bac puia - Ha ha ha!!!"...asta de vreo 10 ori, se amuza singur! Apoi si-a varat pipa in gura si s-a culcat la loc. Ceva sugestii de dezvat? sau nu sunt sanse?

Maria felicitari pentru vedeta Cristi! a fost de 1 iulie?

Madau ce mai faceti cu tusea?
Mai eu am tot vrut sa va recomand - celor care sunteti amatoare, desigur - o cura de 10 zile pe an, cu copiii, la Ocna Sibiului. Multi parinti de pe aici sunt incantati de rezultate. Si eu am fost anul trecut cu Stefan si pot sa spun ca nu mi-a facut niciodata vreo forma de gripa/raceala cu complicatii pulmonare sau tuse sau chestii asemanatoare. Acum nu stiu daca de la asta, dar doctorii spun ca exista o legatura.

Tania 27+ &
bebemic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania super pozele..acu' am observat si eu ca d-l Che are patut ca al Mirunei. Vad ca ati facut si voi poze la terasa cu flori..chiar am vrut sa te intreb dar am uitat..care a fost terasa aia cu peripetiile cu sucul, de la ziua ta?. Si sa nu uit..baga mare cu pensiunea..ca ne apucam deja de facut liste care cand vine in concediu

Cu tusea stam mai bine, de ieri seara ii dau si Ventolin pe langa Stodal &co..si vad ca nu mai tuseste asa rau. Insa e fabrica de muci..sa-i dea DD sanatate celui care a inventat batista bb.

Fug la nani ca maine ma trezesc devreme

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Tania , bine a-ti revenit sanatosi Super tare faza cu "bac puia" Superbe si pozele

Madu , chiar azi am vb cu o prietena si mi-a recomandat ceai pentru tuse de la plafar, se numeste "hapciu" cica este foarte bun.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Am dormit bine dar de dimineata am visat ca il pierdusem pe Victor si m-am trezit bulversata.Ieri dormeam pe la pranz si m-am trezit brusc pt ca mi s-a parut ca ma striga: 'mama!' .

El e bine, mananca de rupe, a invatat o gramada de cuvinte noi, ii striga pe toti pe nume mai putin pe buni.Nu zice buni si pace si asa se oftica mama de nu va zic!.Iar cand opreste vreo masina in fata portii plange ca e tati si vrea sa iasa sa vada ce si cum

LEEA, of ce perioada trista si neagra.Multe putere sa treci cu bine peste asta.

Tania, am vizionat pozele.Superbe! Mamaia vad ca arata fff bine in poze!
Cu jucariile m-am oprit la 2 dar inca nu am comandat.M-am oprit la modelul asta si asta .

Daca ai timp scrie-ne cateva detalii despre Ocna Sibiului!Sarcina usoara si spor la terminarea pensiunii!

Ma omorati cu injuraturile copiilor!Si io care credeam ca "ceapa ta"- adik "tapa ta" e sfarsitul lumii!Asta o stie de la bunica-su si intr-o zi cand era la Buc. il apucase: striga in gura mare :TATAIEEEEEEE, si apoi in soapta si razand : 'tapa ta!'

Si mi-a zis mama ca l-a enervat un copil in parc si i-a tras o "tapa ta " tot asa in soapta

Catutza auzi ' hapciu' cde denumire!!!!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu folosesc de mult Hapciu de la Fares si e superok. Mie de 2 ori mi-a trecut raceala cu el in 2 zile. Am baut cam 3-4 cani pe zi. I-am dat si lui Stefan cand am vazut ca avea ceva muci si...a doua zi nu mai avea nik. Deci...e bun.

Tania superbe poze si bine ati revenit.

Leea asta e viatzza...si tb sa mergem inainte.

Mie imi e o frica ca bunicutza mea iubita nu se simte bine deloc ( ea a avut un cancer la colon pe care l-a operat si dupa 2 ani i-au aparut vreo 3 formatiuni de metastaza pe ficat) si s-a umflat asa...la burta si a avut si dureri si...o vad pe zi ce trece mai obosita, mai...fara chef de viatza. E drept ca are 85 ani dar...e bunicutza mea care ne-a crescut...si ma ingrozeste gandul ca se apropie sfarsitul. Imi vine sa urlu dar...nu avem ce face. Incercaam sa ne purtam normal desi...ea simte si mai ales ca are o putere si se agatza de fiecare zi...si e dornica de viatza...dar nu prea mai poate. Offff....e tare greu!

Gata ca... ma apuca toate alea...si refuz sa ma mai gandesc la aceste aspecte.

va poop si va doresc o zi buna!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata fetelor.

Leea sincere condoleante. te si sa ne vedem cu bine.

Madau ai vb cu Dienutza ca vroia si ea tricou.

Corap superbe pozele. sa-ti traiasca puiuta si nepoata crestinate.

Gandacel sa-ti traiasca mica crestina. in canu am vazut poze, ma duc acum in contul comun.
nu s-au incarcat pozele. cand ai timp, sa le pui, da?

Cum facem cu pozele din contul comun? ca mi-ar pare si mie rau sa se piarda.
dar eu nu stiu cum sa le mut ca ma bagam.

Dordia ii doresc sanatate bunicii tale. dar nu ati fost la dr cu ea? ca poate poate nu i fi draq asa negru.
muuulta putere iti doresc.

Tania este extraordinar de frumoasa cu burtica. radiezi de fericire.
si ai si de ce ca Che....m-a lasat fara grai. asa-i de frumos.

am descoperit si de ce Vlad manca putin la tara. adica dupa mine era putin, socrella zicea ca manca bine.
dar, ii dadea sa manance la 1 -1,5 ore maxim....de aia lua copilul doar cate 2-3 lingurite din aia, 2-3 din aia...
si a si slabit vreo 300 g. nu-mi fac griji ca a slabit ca la cat a alergat acolo....cand il punea mama in pat, adormea instantaneu. nu-l legana, nu nimic.

acum seara nici eu nu-l mai pun pe picioare sa-l legan, stau intinsa langa el si dupa ce se foieste vreo 10-20 minute adoarme.
asa ca eu zic ca a progresat copilul meu in vacanta la bunici.
o sa-l mai trimit, poate il invata si face si la olita...

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

cred ca mi-a reusit mutarea pozelor. pe photobucket.
astept mesajul de confirmare.

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput