Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea n-ai mai dat nici un semn, nici pe mess nu te-am mai zarit...astept o vorba de la tine sa stiu cum facem cu tricourile..deja e tarzior.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel felicitari pt evenimentele fericite ...si pt somnul bun al Stefaniei!!! si asteptam poze!!!

Eu ma duc acasa sa il tund pe Stefan...si apoi sa ii fac bagajelul ca maine pleaca la BV E super pt el dar...eu o sa mor de dorul lui. Cand l-am dus la mama...parca era altceva...ca era in Buc...puteam sa ma duc sa il vad ...dar la BV...e departe. Si dupa intalneala...il ducem noi in weekend si apoi mai ramane acolo pana la sfarsitul lunii. O sa profit la maxim sa ma odihnesc si sa vizionez ceva filme ca tere in urma am ramas la capitolul asta.
GAta ca ma pregatesc de plecat acasa!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Oare ce face Buluci? Parca n-a mai intrat de un secol. Dar Mirela Anca?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madau, chiar ca-i buna ideea cu plastilina. O marca anume, mai scumpa, mai ieftina? Sau e toata la fel? Ca s-a plictisit fii-mea sa faca, castelashe sau sa puna cuburi unul peste altul (apropo a pus si 8 unul peste altul , am facut si filmuletz dar are peste 2 minute) ori sa-si alinieze piticii

Pe zi ce trece observ ca e stangace. Oare sa ma ingrijorez? Eu o indemn sa apuce cu dreapta, ea tacticoasa muta din mana dreapta in cea stanga si-si continua activitatea.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Cami, pe zi ce trece ma uimeste cate zice/face Daria. Ia zi drept, poezii stie/zice . Si filmulete vorbaretze?

Noki, felicitari, da' ai o medie de premianta

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Fetelor...in special Leea eu maine dimineata plec dupa tricouri, nu de alta dar trebuie sa le dam sapt asta la inscriptionat, altfel nu mai sunt gata pana joi. Si ca sa le facem la Auchan...ne usuca de bani ( ne costa cam 250.000 lei/buc) ca e scrisul mare si aia taxeaza la cm2

Pischi plastilina e din aia la borcanase de la Play Doh..e super ca e foarte maleabila, asemanatoare cu o coca si nu se lipeste si nu miroasa ca asta ordinara. Eu am dat 200.000 pe setul de 4 borcanase, dar aveau si kituri ptr facut figurine, tot felul de nebunii

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Imi cer scuze fetelor.Am fost la tzara.De vreo 2 ore am revenit.Si,desigur nu mi-a rezolvat tipa nimic cu tricourile.M-a sunat din Ungaria sa-mi zica nu gaseste decit pt copii mai mari,de la 4 ani in sus.Sau cu un imprimeu.Ori asa nu ne trebuie.Stiu ca-i tirziu deja si sper sa nu fi incurcat itzele.Speram sa ajut cumva.Dar asta e.

Am intrat pe fuga ca-s plina de tristeti si ginduri negre. T a racit,e mucos rau,a facut febra,papa tratament.In rest numa probleme.A murit o fata din sat de la mama. 35 de ani.Cam a nimanui.Muncea cu ziua.Mama a ajutat-o foarte mult.Ciroza.Am umblat prin spital o gramada. L-am lasat zilnic pe T la salonul de joaca sa merg la ea.Am facut tot ce mi-a stat in putinta.Sa vedeti ce chestie.Cind am nascut io a stat mama cu mine 3 luni,tata a ramas la tzara.Si cineva i-a furat din beci palinca,zacusca,siropul,compoturile,apoi carnea din frigider - congelator,linguri,cani, furculitze...multeee.La inmormintare le-am vazut pe toate...
Ieri a murit o prietena de familie de virsta mamei.Am locuit alaturi vreo 20 de ani.A fost ca o a doua mama pt mine.Stiti voi..la ea mergeam si ii spuneam de baieti,saruturi si altele.A fost operata de colecist.A reusit operatia...atit de bine ca a facut ischemie de trup cerebral.Inmormintarea joi.O iubeam.Un om deosebit Super optimist si vesel tot timpul.S-a dus.
Nashul lui Tudor e rau.Are caderi grave de memorie.Nu-i recunoaste pe cei din preajma,tensiunea e mare...

N-am citit din urma si voi intra rar saptamina asta.Luni plec la Buzau.Apoi ne vedem la capitala.Sper.
Cami te sun cind sint in zona.
Va pup.Imi doresc sa fiti toate bine si copiii la fel.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea imi pare rau...si condoleante familiilor si celor indurerati!!!
Offf.da' numai vesti triste...offff

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Of Leea imi pare rau..s-au adunat toate pe capul tau...condoleante ptr vecina, si eu ma inteleg la fel de bine cu vecina mea, am crescut la ea in casa, asa ca te inteleg ce simti. Nu-i problema cu tricourile, bine ca mi-ai spus ca sa stiu cum fac maine. Nu de alta dar deja ma gandeam ca ai luat si tu si ne trezim cu 60 de buc. Aveti grija de voi..ne auzim la Buc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ehei, fetelor, se vede ca am venit acasa ca nu mai apuc sa intru pe net asa des ca in concediu. Ce vremuri...

Multumesc de intrebari, nu, nu picase netul in hotel, plecasem noi spre casa, dar am stat o noapte si in Bucuresti, sa nu fie drumul atat de lung.

SUntem toti bine, inclusiv burtica, nu mi-a facut nici un fel de probleme, iar Che a ramas sanatos, Doamne-ajuta! Nu prea suntem noi bronzati ca de, am avut parte de actiune la greu, nu ne-a prea putut urmari soarele.

Aveti mai jos, daca intereseaza, www.flickr.com/photos/9656852@N06/" target="_blank">Poze de la mare cu Che &Co

Pupici

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput