Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by pischi2003
Sa ma si laud. Alex face pish/kk singura la olita, dar numai daca e in fundul gol. Dca are pampers/chilotel/pantaloni scurti, uita. Cand e in putza goala, ii scapara calcaiele pan' la oala, pe care i-o las in raza ei vizuala. Aaa, si dupa ce face, ii dau servetel umed, se sterge singurica, eu dau pe unde n-a ajuns ea pune ea servetelul in olita si ducem impreuna olitza la baie de-o varsam in wc-ul mare. Mami trage apa sub atenta supraveghere a piticului.

wow, ce copil educat, bravo!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io in masina. Imi suna mobilul. Din spate se aude Sarah foarte solemna..."alo, da da, cine e? Tala..." Tala=Sarah

Pischi - bravo fetitzei curatzele si educate! Am zis ca ma apuc si io de ieri de operatiunea adio pampers. dar cum ieri a fost ziua ei..am chiulit. Si azi la fel..Cred ca ne apca toamna cu el la fundic.
Adevarul e ca io si plec ff mult cu ea pe peste tot cu masina. Cum s-o las in fundul gol? Sau cum sa nu mai plec? Nu se poate.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki dar...ce zi a fost ieri??? ceva sfant??? sau...2 iulie??? oricum...La multi ani si sa va bucurati de mica printesa.

Pischi felicitari....si noi facem la olitza de vreo luna dar...o data la "n" zile mai scapa si pe el cate unul mic...dar...cam tot timpul face la olitza..desi nu o cere si nici nu se sterge singurel. DAr dupa ce face kk se ridica si se apleaca cu capul in jos sa il sterg eu. Tot e ceva nu???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, noi suntem tot in stadiu de... inca n-am cumparat olita .
De care sa-i iau, cu manere/jucarie in fata, sau simpla, sa stie ca acolo sunt lucruri importante de facut ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

intalnirea cu vladonele a decurs nesperat de bine. radea de numai putea si cum l-a vazut pe cristi cum a i ntins bratele spre el sa-l ia. radea la mine...manca-i-as nasu' lui mic.

doar ca ne-a cam frecat bine de tot azi noapte si astazi mi-a facut o SUPERCRIZA cand am plecat din parc.
dar rau de tot. nici socrella nu l-a putut potoli, nasi-sa cand a vacut cum face a ramas interzisa.

a adormit nemancat, suspinand, doar ce a baut suculetul.

DIENUTZA speram sa fiti in bucuresti si sa veniti .
in IOR, la intrarea de la metrou titan, deci intrarea dinspre mag Titan, la ora 17.00.
tricourile vor fi ceva mai scumpe daca-s luate de aici (cam 30 ron) si mai ieftine daca le i-a LEEA si aici doar se inscriptioneaza.
MADAU se ocupa de asta.

Lucarinul ce face? nu ai si poze??

LEEA unde estiiiii????????? este bine T? mai muceste??

MARIA ALEXIA vlad a facut kk albicios de cate ori i-am dat lapte gras. adica din acela de 3,5%.
cum i l-am scos, cum si-a revenit.

io ma speriasem ca stiam ca pe langa pipi rosu, kk alb faci la hepatita. si-mi cam intrase morcovul adanc. dar nu a fost cazul la noi.
or mai fi si alte afectiuni care sa dea asa scaun, nu stiu sa-ti zic.

vazut flacaul...mie mi se pare ca tori copii arata mai matur, numai vlad parca inca-i bebelus...

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joooy, veeeeezi ca a fost ok???? Pupam Vladutzul drag! Asa am constata si eu zilele trecute. Nu mai au dloc aspect de bb.

Maria- pai noi avem 2 oale - u masinutza cu ghidon la mine acasa si alta simpla la mama. Daca e sa faca face oriunde, daca nu, nu. Noi ne incadram la a doua categorie.

Dordia- nimi special, adica nu zi de sfant. Sfanta Sarah rmeaza pe 13 iulie. Ieri am facu unan si 8 luni!Numai ca io-i urez LMA lunar!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, felicitari! La multi ani pentru an si 8 luni!

Joy, ma bucur ca intalnirea a decurs bine!

Pischi si Daria la fel face , sta in funduletul gol sau cu chilotei si isi cauta singura olita!
Sa vedeti luni dimineata, dupa ce s-a trezit am pus-o pe oala si ea dupa ce a facut pishu s-a ridicat sa-si ia o jucarie; eu crezand ca a terminat si fiind pe fuga (ca de' trebuia sa ajung la serviciu) am luat oala si am plecat sa o spal... in spatele meu Daria cu o fata uimita striga "mai face Daia, mai face Daia!" si a prestat si kk!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia mama, cat e de mica, atat e de sugubeata

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Roxi, multumim de urari.

Ne-am crestinat sambata, am taiat motul lui Bogdan mai spre seara, duminica am facut baita la nasa. Totul a fost minunat, a iesit cum nu se poate mai fain, chiar daca am petrecut in curtea neterminata inca. Bogdan a fost de o veselie nemaipomenita. Dupa botez, l-am dus direct in pat, ca i se inchideau ochii in timpul slujbei. iar dupa aceea a mancat, a baut (ceai...) si s-a jucat cu toata lumea. La mot a fost atat de smecheros... Inca nu am descarcat toate pozele, ca nu am avut timp. Fimuletele sunt cele mai dragute, insa nu le pot pune nicaieri deocamdata. Am incercat de dimineata, dar nu am timp suficient si se incarca ingrozitor de greu.

Cele cateva poze pe care le-am descarcat am sa le pun tot in contul comun, sper ca cineva sa le transfere undeva unde sa nu se piarda, cand o sa dispara albumul de pe yahoo. Ca pana imi fac eu album...

Bogdan incepe a doua saptamana acasa, inca nu si-a revenit, ii fac a doua serie de analize. Doctora nu stie ce sa mai zica, asteptam pana vineri dupa rezultat. Pana atunci, sta cu mine acasa si e foarte fericit.

Noutati despre el: a inceput sa faca niste conexiuni interesante, la intrebarile mele (unele) nu imi raspunde cu da sau nu, ci merge putin mai departe. Ieri il intreb "mai vrei ceiut?" la care el imi intinde cana sa-i mai pun. Si azi a mai facut una, dar pana am inceput sa scriu am uitat deja.

Ei bine si ultima noutate: l-am tuns azi, daca tot i-am taiat motul! Arata frumusel foc. Nu mai are bucle... dar tot dragut este. Are parul des periuta, nu ne dadeam seama din cauza ca cel mai lung era rar... primul par. Dar crescuse la radacina o gramada!

Stefania a dormit noaptea intreaga dupa botez, am trezit-o eu ca sa putem pleca la drum pentru baita la nasa. A doua noapte la fel. Azi noapte (a treia, deci) a dormit de la 23 la 7. Vom vedea la noapte, daca merge in continuare asa. Banuiala mea este ca da, nu se mai trezeste peste noapte. De fapt, e gresit zis, ea se trezeste, dar nu ma mai cheama. A gasit degetul la fel-la fel ca Bogdan! Acelasi deget, de la aceeasi mana, cu tot atata furie si placere il suge! Nici nu mai cere de papa decat cand ii e prea foame!

Corap, superbe poze! Dar voi aveti copii mari, draga, eu am o bebelusa!

Va pupam pe toate si abia astept sa ne vedem, mai e putin.

Edit: nu merge yahoo nici pe mail, nic mess, nici photos... Va anunt maine daca s-au incarcat pozele, sa le puteti vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sal'tare fetelor.
Noki, felicitari pentru media-super faina. Si cat te-ai mai stresat. Uite rezultatul este f bun, felicitari inca o data. Condoleante pentru matusa ta. Poate ca pentru ea a fost mai bine asa.
Pischi, mama ce copil super educat si cuminte. Kriszti si acum se ascunde cand face caca, ca nu prea vrea pe olita. Apoi apare scmecherul si spune: caca, prea tarziu insa.La mama are olita, dar acasa are o olita primita cadou ,care nu prea e comoda...tip scaunel, oricum eu una nu ma stresez f tare. Dar cand mergem in co, pt ca acolo este gradina o sa il las cu putza goala.
Dienutza, bine ai revenit, chiar pana la urma ati fost in Turcia? Cum a fost, hai mai povesteste -ne despre Lucarin, ca esti tare scumpa la vedere...acum te prindem la inghesuiala.
Cora, felicitari si voua, ati trecut si de botez, faine pozele de la botez. Cred ca v-ati distrat grozav de tot.
Gandacico, felicitari si pentru voi, pentru botezul piticai. Sa ne anunti cand putem vedea pozele. Si sanatate multa ii doresc lui Bogdanel, ca e de ceva vreme bolnavior. Cu tunsul...pe Kriszti l-am tuns pana acum de cateva ori, dar penultima data cand l-am tuns-cam prin mai-avea parul destul de lung si semana cu un bb, cu un copilas, era asa de dulcic. L-am tuns periuta si dintr-o data mi s-a parut ca a devenit asa de baietos.
Joy, deci s-a intors piticania acasa. Ti-a fost dor de el...de nu cred ca il mai lasi sa mearga la soacra-ta.
Madau, super ideea cu plastelina, parca i-as lua si eu, ca nu mai stiu ce sa ii cumpar ca nimic nu il intereseaza-si aici ma refer la jucarii. Poate ca asta i-ar placea.
Vazut si eu pozele trimise pe mail de la intalnirea cu Ripley, Meems si Miha, sunt super faine. Imi pot imagina cu usurinta ce va fi pe 12 iulie. Abia astept sa vad pozele..dupa ce ma intorc din concediu.

Scuze ca nu am raspuns la tot, dar am citit iar pe diagonala, v-am mai spus io nu pot sa tin pasul cu voi.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput