Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'neatza si de la noi!!!

Noki imi pare rau ca nu gasiti AC...nasol...ca sunt caldurile astea...si mamei tale i-ar fi prins bine.
Madau bafta multa la recoltat pipi!!!
Dienutza bine ai revenit...si mai povesteste-ne de Luca!

gata..ma duc si eu sa vad pozele...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hellou
acum imi revin dupa botez . a iesit f bine, numai la biserica a fost cam invalmaseala, ca le apucase tocmai atunci foamea pe amandoua bebitele, plus ca am bulversat lumea, din cauza ca andrei nu a vrut sa intre in biserica si au ramas nasii lui afara. si lumea credea ca tot ei o boteaza si pe anais, si au ramas cu totii afara , ca deh, nu incepe fara nasi
si dup-aia cand au vazut-o pe sor-mea ca o tine pe anais in brate si copilul ei era tinut de altcineva... eh, .
la restaurant a fost superok, mancarea buuuuna (dar cam multa), tortu' mare (cine a vrut si a doua felie a avut de unde)
poze de la botez si de la baita

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

cornelia, suuper poze, super copii, super familie! Sa fiti sanatosi cu totii!!!

Ce sling-uri faine aveti, de unde le-ati luat? (parca asa se numesc, corectati-ma, va rog)

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Corap superbe pozele!!! Sa fiti sanatosi cu totii!
Mi-au placut mult si pozele de la mir !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cornelia sa va traiasca crestinatele si sa va bucurati de tot familionul frumos foc!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, va cauta omul si nu va gaseste (deseori) pe prima pagina! Ce facem, rupem randurile?

Corap superbe poze, mama, ce lume vesela (spre deosebire de botezul lui Ili unde toti aratau de parca ar fi inghitit bete).
Maria_alexia pai daca era Ilinca acolo sigur iesea prima, la cata energie are! Cred ca din cauza ca i-am dat Polyvital
Azi a reusit sa ma scoata din sarite, isi scotea mereu scutecul si-l arunca prin casa. Rezultat: kk pe mocheta Pana la urma i-am pus chilotei peste scutec

Azi azut aseara Forsyte Saga? Mama, ce-mi place povestea, Soames e preferatul meu Eu stiam varianta din anii '70 unde juca un super-actor (nu mai stiu cum il chema).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cornelia felicitari pentru botez!Sa va traiasca fetitele si baietii!In toate pozele sunteti toti asa de radiosi!

Superbe poze!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am fost cu bufnitza dupa Ac - evident ca s-a vandut ultimul de 18ooo BTU inainte sa ajung io...si am fost sa-i caut si sandalutze, dar nu am gasit culoare misto la cele care corespundeau dpdv fiabilitate pentru mersul ei ciudat si stricator de pantofi. Am gasit zeci de perechi fff misto la Crido Kids, dar la un milion. Noi am avut anul trecut de-aia si am fost fff multumita de ei.

Apoi veste buna- am luat 9!!!!! la mate!!! Deci am terminat anul I cu glorioasa medie de 9.375!!!!

Corapiiino, superbe pozele! Dar cam slaba oferta la pozele cu mami. Ai facut tu pe fotograful, nu?

Ioana- cu Ac-urile- nu e chiar asa. Una e sa fie marca chinezeasca-chinezeasca de la design si pana la cea mai mica componenta si alta e sa fie brand international care sa le asambleze acolo. Plus ca Daikin, Electrolux, Fujitsu nu sunt facute in China. Ceea ce se vede la pret.

Maria- pai a fost un nenea de la Daikin sa vada la fatza loclui la mama cum sta treaba si a ajuns la concluzia ca daca-l monteaza in hol - ii permite configuratia camerelor- e super ok. Ea vroia initial de 24.000, dar el a zis ca e suficient de 18. Daca nu ai de lucru si ai timp muuult, e o discutie de zeci de pagini pe frumul s o f t p e d i a, la discutii specializate pe tema A-ului. Io azi noapte m-am culcat la2.30. Dar mi-am facut temele. Stiu tot.

Dienutza unde ai fost pana la urma in concediu? In Turcia? Io merg in septembrie..Voi abia acuma urcati+ coboati singuri? Ma mir, a mea face asta de 3 luni. Si voi ati mers mai repede ca noi. Dar e drept ca a mea are o adevarata obsesie pentru trepte...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Intai, bun venit Ioanei. Ati facut poze faine, se vede ca v-a priit. Mie mi-a placut poza cu maria in prim plan, pe plaja, de zici ca danseaza meniaito(asa se scrie oare??). Tare faza cu balaurul, i-a placut ei tare, cu siguranta. Asteptam si poze montane.

Cora, sa va fie de bine botezul. Dar in una din poze, ii radea popei, nu?

Madau, moamaaa, da' cat ati stat la doct. Eu ii iau pishu punand recipientul steril in olitza(spal bine inainte olita si o dau si cu spirt. Altfel sa prind jetul din aer, nu reusesc, nu sta). Am cautat la un moment dat punguta de care zici tu si n-am gasit aici.

Sa ma si laud. Alex face pish/kk singura la olita, dar numai daca e in fundul gol. Dca are pampers/chilotel/pantaloni scurti, uita. Cand e in putza goala, ii scapara calcaiele pan' la oala, pe care i-o las in raza ei vizuala. Aaa, si dupa ce face, ii dau servetel umed, se sterge singurica, eu dau pe unde n-a ajuns ea pune ea servetelul in olita si ducem impreuna olitza la baie de-o varsam in wc-ul mare. Mami trage apa sub atenta supraveghere a piticului.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Corap super pozele...ce mai dormeau gazele in scoici..care pe unde a apucat

Feli esti sigura ca Ili n-a impartit cu Miru din vitaminele alea de i le-ai dat? Ca azi m-a terminat in parc, n-a stat nici macar o secunda.

Sa va spun..i-am luat aseara plastilina Mirunei...e absolut incantata de ea, ii place la nebunie ca poate sa o stranga ea si sa faca diverse chestii, iar pe mine ma bucura ca nu se lipeste de parchet. Deci toata lumea e multumita. Am vrut sa-i iau din aia cu sclipici, da' a zis Marius ca daca gaseste sclipici pe jos ne , asa ca am luat simpla..fosforescenta

Cu AC-urile io v-am mai zis ca stiu din surse sigure si destul de mari ca toate compresoarele sunt facute in China..de la cel mai ieftin, la cel mai scump..in rest, fiecare firma isi face carcase, etc..dar piesa de baza e tot dracul ala.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput