Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_alexia spune:
Hihi, suntem si noi pe podiumul colectiei! Am intrat in randul vedetelor deja consacrate de pe-aici.
Adica... am aparut la stiri 
Daca aveti chef, www.antena1.ro/s/webcast/obs_16.php?file=mms://82.76.253.42/arhiva/obs_16_2_7_2007.wmv" target="_blank">aici: la min 17.00 luam startul la cros (suntem in extrema dreapta, Cristi are pantalonas rosu; n-am fost deloc pe faza, nu l-am pregatit si dupa 2 pasi... s-a intors la mine
), iar la min. 17:20 prim-plan
.
Noki_Lara spune:
Asta cu intorsul la mami e din ciclul - da de ce sa merg io cu turma??? 

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Am vizionat o gramada de poze, toate superbe!
Monet, tare dulci fetele!
Iar imaginile de la ocean... pur si simplu de vis!
Ioana, super vacanta! Mi-a facut mare placere sa citesc povestea ei, pupa-l pe tati cel innebunit dupa fetele lui
.
Meems, Miha, Ripley, multumiri pentru pozele de la intalniri! 
Dordia, asa vroiam sa-ti sugerez si eu: sa-l aduci pe Stefan neaparat la intalnire! Drumul cu trenul va fi pentru el o distractie, nu cred ca-l va solicita chiar atat. Iar tu te-ai simti cu siguranta tare aiurea singurica printre mamici cu bebei...
Feli, bravo ca va reveniti si voi. Si Cristi a inceput sa se refaca, deocamdata mananca toata ziua si doarme mult - e tare bine asa. Asteptam si noi exploziile de energie ![]()
Noki, pana la urma pe ce model de AC v-ati fixat? Mie mi-a sunat tare bine ce spunea Hilde despre Whirlpool si instalarea lor, inca n-am avut timp sa cumparam, nici sa-i hotaram locatia in casa...
Joy, stiu ca si voi ati avut pb cu scaune mai albicioase... Pana la urma care a fost verdictul & tratementul, te rog?
tuturor.
Noki_Lara spune:
Maria, sunt la capatul rabdarii cu AC-ul. Io vreau LG sau Daikin. E ok si Whilpool. Problema mare e ca NU gasesti asa ceva...pentru ca a toata marfa a fost cumparata de occidentali si i Romania stocurile au fost epuizate si nu se mai aduc.
Gesesti numai noname-uri.
Plus ca la mama trebuie de 18.000 BTU, ceea ce iar restrange mult arie de gasire.
E valabil si pentru la mine acasa....
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Noki, am vazut si eu ca sunt cam epuizate modelele , cel putin prin prin super-market-uri si prin marile retele de electrocasnice. La importatori ai incercat? (Eu am gasit un distribuitor local, ne-au placut niste Sanyo... el le aduce la randul lui din Targu-Mures...)
Dar de ce vrei asa de mare?? Sa pui o singura unitate in tot apartamentul? Crezi ca va circula corect aerul? Nu e mai simplu cu un dublu-split (sau cum se cheama chestia aia cu o singura unitate exterioara si doua interioare...)
dienutagraviduta spune:
buna dimineata !
am citit si eu mai din urma sa vad ce se mai intampla pe forum, ca nu prea am mai avut deloc timp in ultimile luni, dar acum am o bresa de cateva zile, nu stiu exact cat de lunga si am sa ma alatur cu mare placere voua.
joy - iti multumesc foarte mult pentru mesaj; am intrat sa va spun ca vom veni si noi pe 12 am inteles ca in parcul titan, puteti sa ne faceti si noua tricou; unde scrie ce culoare se fac sau ce va scrie pe ele ( si cat costa ) ? sau nu s-a stabilit inca ?
in rest, ca sa va spun, noi suntem foarte bine, tocmai ne-am intors din concediu unde a fost foarte frumos, luca a fost un cuminte si n-am avut nici o problema cu el, e foarte bronzat; a invatat ceva cuvinte noi in concediu - la pepene zice "pepe" si la cal zice "ca". in plus acum stie sa coboare si sa urce singur scarile, fiindca a exersat la greu si nesilit de nimeni la hotel.
revin si eu mai incolo, eventual dupa plimbarica; o facem acum dimineata fiindca pe urma sa incinge rau atmosfera ... :)
ilenutza spune:
Neata!
Moama Feli, ai facut 4000 de mesaje!!!!
la cat mai multe!
Inainte de a citi, am venit de la dr. acum si abia sapt viitioare imi scoate cerclajul, of, of inca o sapt. de chin.
Nu pot sa nu ma vait desi stiu ca daca bb sta mai mult o sa fie mai viguros si sanatos.
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
ioana_77 spune:
hehe, lume noua pe-aici. ma duc in contul comun, unde sper sa gasesc pozele mult laudate.
Io mi-s deja fiarta, ca am dat cu apiratorul toata casa, mai am de spalat pe jos. Dupa aia dau drumul la AC. Ma intrebam de ce va complicati cu diferite name-uri de AC, in fond si la urma urmei, toate is facute in China, asa ca nu va mai stresati. Difera eticheta.
Ile, fac galerie pt bb, lasa-l sa pape bine!
Maria(29.11.2005) si Ioana
21+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Hildegard spune:
Buna,
Aici s-a innorat, bine ar fi sa ploua!!!!
Ioana, nu ai dreptate aici, nu toate parate de AC sunt facute in China!
dienuta, bine ca v-ati simtit bine! 
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
maria_alexia spune:
Ioana, pozele apar in contul comun la sent items... Oare tu cum nu esti pe lista de mail-uri, sa-l fi primit deja in contul tau ??
O sa studiez faza cu chinezariile de AC
. Stiu insa ca spunea Joy de no-name la care trozneste plasticul, de asta ma uitam dupa firma. La serviciu avem LG si sunt super!
Vedeti ca mi-am facut lectiile si-am citit tot din urma ? ![]()