Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 15
Siminaf spune:
Cami, intrasem absolut intimplator. Cred ca sintem pe aceeasi unda (telepate)...
Intr-adevar, ce facem cu pozele din contul comun, ca e pacat rau!!! Vad ca la optiunile de mutare a pozelor este si site-ul lor de poze (al lui yahuu), care se numeste Flickr. Sau se poate alege altceva. Doar sa le mutati, sa nu se piarda.....
Noki_Lara spune:
Am uitat mai devreme 2 chestii:
- Madau, am incercat si para-incercat cu pungutza de-aia tembela sa-i iau urocultura. Rezultat zero. Asa ca i-am luat de la farmacie recipient steril de adulti - butelcutza de-aia speciala - pe care am pus-o in olitza si m-am rugat fierbinte la Doamne-Doamne si m-a ajutata si sarah a facut SINGURA data din viatza ei pushu la olitza.

Asa ca incearca si varianta asta. ca la noi cu pungutza a fost dezasru total care a culminat cand a facut si kk pe ea...![]()
- Roxi- Sarah face nani in carucior cand iesim la iarba verde. ba inca ieri a dormit surprinzator d emult - o ora si 20 de minute, regula fiind de maxim o ora.![]()
Ma duc sa incarc poze noi pe net.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Hei, am avut o surpriza, am primit pe mail niste poze de la intalnirile Mihaelei (Meems) cu Delia si Miha2006! Suuuuper !
Am mai vazut si eu o Rianna dulce si o Anutzache dragalasa si o Iulia zulufata!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Buna!
Madu , succes maine la doctor, sper sa scapati repede si sa nu sufere Miru prea rau, 
Noki , condoleanta 
Ioana , superbe pozele de la mare, si am vazut o burtica frumoasa si bine conturata! Astept si poze de la munte
Joy , cum a fost intanlirea dintre voi si Vlad? Cum a reactionat?
Ce facem cu tricourile ca maine poimaine ne intanlim...adica saptamana viitoare
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
Camy , tu intrebai de Pisi , este plecata la mare. Iar Diana abia a venit din concediu.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
monet spune:
meems, miha2006, ripley - doamne, da' faine sinteti! sa traiti!
sanatate si veselie de vara va dorim!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600578864610/" target="_blank">DISTRACTIE DE VARA
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600425563734/" target="_blank">COCOA BEACH JUNE 2007
MAI-IUNIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
madau spune:
Neata
Scurt si la obiect:
1. Care l-ai arestat iar pe mos Ene?
..ca mi-a dormit Miruna numai cu sferturile de ora toata noaptea, s-a svarcolit..n-am inchis un oki
2. Nu mai mergem azi la analize ca n-am reusit inca sa recoltam pishu'..i-am pus punguta, acu' sa vedem ce-o iesi
3. Vazut pozele cu Meems&Co...super frumoase...mai ales ochisorii albastri ai Iuliei
. Ripley, am fi vrut ceva poze si cu burtica![]()
4. Tricourile..astept vesti de la LEEA, daca nu, maine sau joi ma duc sa le iau pe alea pe care le vazusem eu. Mai scumpe decat gasise ea, dar asta e..decat deloc..
5.Mirunici tot behaie ca o capritza..febra n-a mai facut, insa mucii curg ca la robinet
6. Plecam afara, ca se anunta 38 grade azi
Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
'neata! 
madau, pune-o pe miru in picioare in cada si da drumul la apa dar la temperatura mai mica si apa sa ii vina numai la picioare, o sa vezi ca face pisu sa fii pregatita cu recipientul.
ioana, tare frumoasa a fost descrierea vacantei tale..sa va fie de bine si sa aiba tati grija de fete.![]()
meems, miha si ripley..superrr ca v-ati intalnit, iar fetele- rianna, iulia si ana sunt niste bombonici.
gandacel, cora sa fie sanatoase micutele crestinate, nu intrati cu poze, detalii???
Sa va spun de cate ori o sun pe mama???
O zi buna fetelor!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Cucu bau! Am disperat cu operatiunea aer conditionat petru mama. Nu gasesti nene ce cauti iar unde gasestiti-l monteaza la toamna...

Leea- cum ziceai ca ai scos petele de pix de pe canapeaua bej???? Cu fixativ? Ce marca, pentru ca io nu am asa ceva in casa, deci va trebui sa cumpar special..![]()
Roxi - vazi ca stresezi copilul in fericiea ei de a fi la tzara!![]()
Madau- dimineatza e la noi Mos Ene, dar azi-noapte sa stii ca clar a fost prin alte parti ca si a mea s-s trezit la 4.30 si pana ce nu am furajat-o la 5.30 nu s-a culcat la loc.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Neata!
E vreun copil mai letargic pe aicea? Ca avem noi energie de dat
Miss "petarda" deja distruge casa iar eu sunt zombi. Insa, lasa, bine ca e sanatoasa!
hai ca dam o tura prin parc si apoi revenim.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)