Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_77 spune:
saru' mana de aprecieri!
Nici nu stiu de unde sa incep cu povestile, scriu si eu ce-mi vine la degete acum
In primul rand a dat norocul peste noi cand am ajuns la hotel si am constatat ca avem cazare cu vedere la mare (mai scumpe) si noi platisem pt cele cu vedere la parc.
A fost f bine, maria s-a adaptat excelent, mai putin cu somnul. adica adormea in jur de 22 (ea, care acasa la 21 cel tarziu face nani) si se trezea pe la 5.30, 6 dimineata. Cel mai devreme am iesit cu ea la plimbare la 6.10, ca tati era rupt de somn si nu se putea odihni. asa ca am plecat la jogging matinal si bineinteles ca mami a alergat, iar fata a dormit in carut inca o ora. Dupa masa nu a dormit deloc in camera, dupa ce ne-am ofticat pe ea vreo doua zile am facut cu randul la dormit afara in carut, ca sa ne odihnim si noi.
Foarte cald afara, de la 10 deja nu se mai putea sta la soare, doar sub umbrele, cu toate cremele si protectia ne-am cam parlit, ca vreo 2 zile am stat pe tusa, ca nu mai suportam soarele.
a fost superb la Aquapolis, un parc acvatic fain, Maria a fost inntr-o permanenta exaltare in apa, pacat ca ardea soarele f tare si nu o puteam tine decat la umbra.
Statiune superba, lume civilizata, preturi mari, locuri de joaca pt copii cu duiumul, plaja curata si neaglomerata.
Am fost extrem de multumiti ca am fost singurii romani in hotelul in care am stat, nici nu e prea popular el la noi.
Strainii se inghesuie in general la piscina, de-aici si atmosfera aerisita de pe plaja. Apa a fost super, mi-am bagat si eu burta, in ultima zi, cand trebuia sa plecam, avea 23 de grade, dar nu mai aveam nici chef, nici putere sa mai fac baie.
Papa buna, nu extrem de diversificata, dar am pus 4 kg pe mine, deja arat ca o balena, ma puteti admira in poze. Maria a papat cu noi la restaurant din ce putea si ea, am avut noroc ca nu a patit nimic la burtica.
la intoarcere am facut escala in Bucuresti si am fugit repede la munte.
am stat la Moeciu de Sus, langa Cheile Gradistei, daca va spun ceva, daca nu am sa pun poze sa va spuna. am vrut ceva departe de civilizatie, oarecum, sa fim in mijlocul naturii. Dupa ce ne-am clocit la bran in prima zi la 30 de grade vremea s-a racit ffff bine si ne-am revenit si noi, mai ales cu somnul.
am urcat la Babele cu telecabina, acolo mai aveam putin si faceam hipotermie, Mariei i se invinetisera buzele de la frig, avem cupil rezistent, ca nu a patit nimic. A facut sus la munte un kk de o tona, de-a ramas fara pantaloni - ca nu aveam cu mine de schimb si am bagat-o in hanoracul lui taica-sau la intoarcere.
A fost nemaipomenit ca am stat impreuna atata timp. Am constatat inca o data ca sotul meu are atata dragoste de impartasit si mie si Mariei, sunt extrem de norocoasa ca-l am langa mine, eu demult imi luam campii daca ma insuram cu una ca mine. are o rabdare fara limite, toate boacanele Mariei care ma enerveaza pe mine pe el il incanta, ce mai, e o minune de om.
Stati sa dau un send, ca pierd bunatate de mesaj, sper sa intelegeti ceva din el
Maria(29.11.2005) si Ioana
21+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
camelia_daniela spune:
Ioana, minunate pozele!!!
... ca de fiecare data! (mi-a placut cea cu picioarele tuturor!!
) Maria e o frumoasa!!!!
Madau, ma bucur ca nu e nimik la plamani! Eu nu am reusit sa recoltez cu punguta aia, eu am luat recipient pentru adult si, dimineata, o tineam intre picioarele mele (eu stand jos pe marginea patului) si incercam sa prind cu recipientul respectv ceva urina pentru urocultura!
Altfel n-aveam cum!
Feli,
Chiti mic dansator!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
Maria a invatat sa se catere pe topogan mare, a devenit experta, azi am gasit-o in scaunul de masa pana sa ajung eu in bucatarie.
A invatat-o tati sa faca dus la apa de la robinetul de la cada, mai lucram pana sa ajungem la dusul adevarat, ca se sperie, inca, de para de la dus.
Imita din ce in ce mai multe cuvine, unele le stalceste de se prapadeste taica-sau de ras. E cuminte in continuare, doar daca o scoti din apa sau o iei de la joaca se oftica rau de tot si urla.
a suzetat tot concediul, spre dezamagirea mea, care vroiam sa o bag la program de desuzetare, dar chiar nu se putea, la ce hal de oboseala ajunsese si ea.
a fost extrem de marcata de vizita de la Aquapolis, a povestit cu taica-sau o ora pana sa adoarma despre baiaulul (balaur), guta (galetusa), aca (broasca), apa, baie. Dupa ce-a adormit in pat la noi cu mare greutate, am mutat-o dormind la ea in patut si dupa cinci minute s-a ridicat in picioare cu ultimele puteri exclamand: baiaurul, dupa care a capitulat definitiv.
am avut mare noroc ca au fost si prietenii nostri cu noi, ca am iesit la plimbari tarzii prin statiune, daca eram numai noi sigur semnam condica in camera la ora se somn a Mariei - pe la 21. Si-asa am constatat ca Maria mea doarme unde o pui cand o ajunge oboseala. Am stat la terasa cu muzica urland in urechi si cu fata dormind de rupea caruciorul.
La munte a fost incantata de oi si cai. Am vazut si capra neagra din telecabina si un urs adevarat, care se pregatea sa traverseze strada - asta la intoarcere de la Busteni.
am fost intr-o zi si la Brasov. La capitolul indicatoare stau foarte prost, iar drumurile sunt groaznice. Plus ca se pare ca nu fac mai nimic sa conserve centrul ala renumit, cladirile vechi stau sa cada.
Maria(29.11.2005) si Ioana
21+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
dordia2000 spune:
Ioana super pozele....si ma bucur ca v-ati distrat..
MAdau ce bine ca nu e nik grav...
Miruniciu bolnavior si refacere rapida!
Feli si gineri'tu danseaza de mama, mama numai ca nu ma invita si pe mine......
nora dansatoare!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
madau spune:
Asaaa...am reusit sa citesc si eu din urma, intre timp s-a trezit si piticania asa ca bag o postare scurta cat isi bea ceaiul![]()
Ioana super pozele, mi-au placut tare mult...mai ales cea cu Mariuca "trendy" cu ochelari
! Ma bucur ca v-ati simtit bine, la ce hotel ati stat la bulgari?
Joy multam ptr sfat, mi-a recomandat si exudatul nazal, acum sa vad ce-oi reusi cu punguta...dar acu' stii care e treaba..de unde stiu eu ca aia de la 8 cand se trezeste e prima urina? Ca poate sa mai faca si mai devreme, cat doarme, in Pampersi
. In fine..oi vedea ce-o iesi.
Feli ..chiti s-a vorbit cumva cu Miru sa se inscrie la vreun concurs de dans? Ca si a mea danseaza de nu mai poate de cateva zile![]()
Dordia cum sa nu aduci baiatul la intalnire? pai ce..facem intalnire de mamici?
. Adu Stefanelul sa-l vad...ca si asa sunteti cam scumpi la vedere in ultimul timp
gata...ca-mi trage tastatura de pe birou
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Stai linistita Mada ca venim...mai ales acuma ca avem trici noua...Dar ma gandeam asa daca..nu cumva sunt truli sa aduc baiatul de la bv dar...o sa merite ca o sa se distreze la greu.!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
joy04 spune:
DORDIA de-aia ti-era tie ca esti truli daca aduci baiatul de la bv???
NU ESTI NICIDECUM TRULI, STAI LINISTITA!!!!!!!!
madau cam asa-i...nu ai de unde sa stii ca aia-i prima urina. dar nu ai de facut urocultura, asa ca sumarul mai merge facut si la a doua strigare.
zic io.
hai ca editez: ma duc sa-mi iau baiatul inapoi...mi-e o frica fetelor de ce reactie o sa aibe ce nu ati vazut!
nu am dormit aproape deloc azi noapte, numai cu gandul la el am stat. pe la 2 se plimba cristi prin casa, pe la 3 eu...si suntem cheauni de somn acum.
daca numai apuc sa intru in seara asta, vb maine.
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Joy draga, va tinem pumnii sa fie totul bine! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Joy ms mult...si iti tin pumnii...sa fie asa cum iti doresti!!
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
Noki_Lara spune:
Cucu si d ela noi rapid ca s-a trezit deja bufnitza iar eu am citit pe mega-diagonala. De dimineatza am dat spargerea la Z - sunt reduceri mari azi - pentru ca Titi e mai nou ff cuminte in hipermarketuri, de cand a descoperit carucioarele sub forma de masinutza pe care le conduce de zor.![]()
Multumim de gandurile bune!
Ioana77- superbe poze, superba vacantza!

Madau- sanatata multa Miruniciului drag!
Hilde- e gata pasaportul intr-o saptamana si o zi. Asta ca am depus actele la sediul central, in Iorga. LE-am depus joia trecuta si vineri aucm e gata. Sper. Io ma oftic rau ca de era gata maine, plecam 3 zile cu Sarah cu tot la Viena, ca mama nu poate sta cu ea..asa sunt condamnata sa stau acasa cat e Adila in Italia. Si-mi vine sa mooor.
oy- te stresezi degeaba! Si presupunand ca va fi suparat cateva minute...ce se va intampla? ca doar o singura mami are...
Nu poate fi suparat o vesnicie.
Gata ca plange rau. Revin diseara!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!