Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

helpppppppppppppppp!

NICI EU NU STIU CUM SA MUT POZELE DE PE YAHOO!!!!

noki, in cat timp sunt gata pasapoartele????

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

eu nici nu ma chinui sa le mai mut...asa ca...nu va pot ajuta. Cand se inchide...asta e..oi vedea atunci...ca oricum nu mai incarc poze decat....cateva.

Cu pozele din contul comun ce se va intampla? Ne facem un alt cont in altaparte?? Sau..cum vom face?

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dordia nici eu nu ma mai chinui. vb ta...cand l-o inchide asta este.

zi te rog si mie cum i-ai facut ciulamaua Stefanelului.

si cu adusu la intalneala...are dreptate Camelia, este baiat bine crescut si nu face figuri.
ca eu numai la asta ma gandesc cand e vorba de transhumanta lui vlad. dar se pare ca imi fac griji un pic cam degeaba ca se adapteaza bine la noul "regim"
asa ca te asteptam cu ochii albastri la intalnire.

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy ciulama...eu i-am facut o singura data de pui...dar am facut-o ca pt nou. Cu faina calita si tot tacamul...fara sa ma mai gandesc ca nu e tocmai indicat. Oricum iam dat putina cu mamaligutza si cu rosii.
Cat despre trambalat...e cam greu cu trenul...dar sper sa se descurce mama sau tata cu el. Om vedea...o sa ii iau ceva carticele sa se uite sa mai treaca timpul si ceva de rontait...O sa vad cum face pe tren acuma miercuri cand se vor duce cu el.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Salutare mamicute !
Desi citesc mereu tot ce scrieti, nu reusesc deloc sa va raspund . Intotdeauna se iveste cate ceva, iar Alex imi ocupa cel mai mult timp. Acum ne luptam cu olita , dar se pare ca nu am gasit un numitor comun. Sta pe olita cat vreau eu si nu face nimic. Nu dureaza cateva minute si face pe el. Sper sa am rabdare si sa reusim .
La biberon deja am renuntat, bea lapte cu canita.

madau Eurespalul pt tuse e foarte bun. 5 ml de 3 ori pe zi timp de 10 zile, iar ca, ceaicauta in farmacii ,, scai vanat,, e foarte bun pt tuse.

Sanatate tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

proba sa vad daca se vad pozele de la mare, la semnatura

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari

Acum am venit de la dr, am stat de la 9 pana la 13 la usa, tot veneau cu copii mai mititei si nenea din fatza noastra care ave un baietel de 4 ani ii lasa binevoitor inainte...pana cand mi-au venit dracii si i-am zis ca daca mai are de gand sa lase pe cineva inaintea lui n-are decat..ca io intru acum, nu mai puteam sta cu maimutza pe hol, tipa, a facut si febra, ii era foame, somn...vai de mine..mai ales ca am fost si singura cu ea.

Pe scurt..n-are nimic la plamani, se pare ca are laringita sau ceva de genul, rosie in gat nu e...ne-a dat sa luam Stodal, Ventolin si sa-i dau cu Bioparox spray. Plus Nurofen daca mai face febra...si mi-a dat trimitere ptr analize (sa-i fac un exudat faringian sa vedem daca trebuie antibiotic) si daca tot mai duc sa-i fac si sumar de urina, copro si hemograma.

Acu' sa vedeti nebunie, ca tre sa-i recoltez urina...sa vad cum ii pun punguta aia..am inteles ca trebuie s-o spal inainte la fundulet, apoi s-o sterg cu comprese sterile si apoi sa-i pun punga? Pai si daca face in timp ce prestez eu "operatiunea"? A mai recoltat cineva..tre sa fie musai prima urina de dimineata? Sunt in ceatza rau

N-am citit nimic din urma..ma duc sa mananc ceva ca-s lihnita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ioana se vad Superbe!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau of, bine ca nu e nimic, grav! Eu n-am reusit sa recoltez urina, poate te ajuta fetele. Parca Noki a reusit...

stefanalex, miha bine ati revenit!

Noki condoleante, Dumnezeu s-o ierte!

Ilenutza super papusa!

Mai, cu ce sa ma mai lau si eu? Ma invita fii-mea la dans! Cand aude o melodie care ii place vine si ma ia de mana si ma duce in mijlocul camerei Prima data cand mi-a facut asta am crezut ca o mananc de drag

Stiti, cat a slabit familia in urma bolii Ilincai? 5 kg, repartizate asa: Ili-1. eu-1,5, tati-3 El, saracul inca nu si-a revenit, cred ca la arna o ducem iar in colectivitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

IOANA super pozele. mai, dar ai o fata...frumoasa foc.

MADAU da, trebuie prima urina de dimineata, mai ales la urocultura.
dar si la sumar pt ca-i mai "concentrata" si vede mai bine ce-i in ea.

sanatate, bine ca nu are nimic la plamani.
si faza cu copii mai mititei.....au prioritate copii pana la 1 an. apoi, fiecare cum are rand.
hai sa zici ca vine unul grav rau cu febra mare de tot si-l lasi in fata dar sa-i lasi pe toti?

dar daca-i tot faci un exudat faringian, fa-i si unul nazal. ca parca si ea toooot muceste si nu-i rau daca tot o "chinuie" nitelus.

DORDIA cand a fost Stefan la mama ta ai zis ca a mancat ciulama si credeam ca faci special pt el.
ca eu una numai stiu ce sa-i fac. mananca cu placere cateva feluri de papa, dar m-am cam saturat EU de ele.
si altele noi...trebuie sa contina zeama muuulta sa-i pun painica in ea. de ciorbita nu ma vait, dar felul 2....

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput