Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 12
ilenutza spune:
Roxi ce bine ca ai trimis fata la buni si i-au trecut si mucii!
Cu papusica, io vreau sa il obisnuiesc cu ea sa o tina de jucarie preferata.Nu este deloc greu de facut, daca o vezi o data o sa stii.Eu am vazut-o la un magazin si de acolo au furacit ideea, nu mai zic ca acolo costa 90 ron
iar ulterior am vazut si pe net model la vanzare.
o sa iti scriu pe mail si o sa atasez si poze cu etapele parcurse.Ti-as face eu una dar momentan nu am masina de cusut.
Joy, Cami ma bucur ca v-a placut!![]()
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
dordia2000 spune:
'Neatza!!
Ioana bine ati venit de la mare-munte...si ma bucur ca v-ati relaxat. Abia astept si eu concediul dar...pana pe 8 August...mai am si atunci mergem 14 zile la marea noastra neagra...
Joy pe fi'miu il trimit la sor'mea cu mama si tata...pt ca sambata avem o nunta in familie unde tb sa vina si sor'mea cu tot familionul si...nu are cu cine lasa cei 3 caini si cateva pisici in curte...+ de pazit casoiul. Asa ca...e musai ca aici nu are cu cine sta. De venit miercuri va veni ori cu mama ori cu tata cu trenul...si vineri plecam cu totii. Stiu ca e cam obositor dar...tare mult vreau sa fie si el printre copilasii de la intalnire... Asa ca...cred ca o sa il aduc ca nu se moare din asta.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
ilenutza spune:
La cat de sanatos si bine crescut e Stefanelul... o sa ii fie f. fine sa se plimbe!
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
dordia2000 spune:
Ms mult 
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
camelia_daniela spune:
Neatza! Poftiti la o
!
Ioana bine ati revenit!!
Ma bucur ca v-ati simtit bine ! Unde ati fost la Nisipuri? Si noi mergem da' in august ! Abia astept sa vad poze! 
Ile, abia astept sa pui poze cu etapele de "fabricatie" a papusii! 
Roxi, ma bucur ca Alexia nu mai are mucisori si ca e bine la tara! 
Simina, ma bucur ca sunteti bine!
Ce pe faza ai fost! 
De Dienutza si de Pisi mai stiti ceva???
Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mihaelutat spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ce mai face colectia? Speram ca sunteti mult mai bine decat v-am lasat.
Noi acum incercam sa ne revenim dupa un week-end obositor. La nunta a fost super frumos, noi ne-am distreat mult mai bine decat mirii care au fost extrem de emotionati, chiar nu ne asteptam, si practic nu prea si-au savurat propria nunta. Eu am fost in forma maxima, am dansat pana la 5 dimineata. In concluzie totul a fost super frumos, dar foarte obositor. fug la treaba.
Va pup
Mihaela
album dn Titi
Hildegard spune:
Noki, condoleante
Joy, da am schimbat aerul si nu pot sa zic ca ne-am odihnit c asteff prima noapte s-a foit de numa....si a doua zi am fost rupta de oboseala.
Da uite azi noapte m-am odihnit super bine...degeaba nicaieri nu-i ca acasa.
Stefan are pe obraz neste bubite, de la caldura cred...ca a avut si pe umar si in cateva zile i-au dsiparut fara sa dau cu ceva.
Am vorbit cu dr. la telefon si mi-a zis ca-mi face lista cu ce medicamente sa plecam la mare in sept.....
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
Hildegard spune:
Ioana, asa-i ca te simt bine acum dupa 2 sapt. de concediu. E necesar zic io 1 data/an acest concediu.
Ma bucur ca v-ati simtit bine
Maria ce a facut pe acolo? ce medicamente ai luat cu tine?
Ce-ti face bebele din burtica?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
Hildegard spune:
Multumim celor care ne-au urat La multi ani! de Sf. Petru!

de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
joy04 spune:

cum naiba mut pozele de pe yahoo??? ca am facut pasii care trebuiau si vad ca pe photobucket nu mi le-a incarcat.........
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto