Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 22
Hildegard spune:
Joy, intai trebuie sa-ti faci cont pe photobu...sau cum? cum l;e transferi?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
Hai sa-mi zic si io parerea dar sa nu se supere nimeni pe mine ca doar sunt om si io.....nu-mi place denumirea asta de "colectie". Denumirea asta ma duce la gandul de col. de timbre, de servetele...de astea. Dar voi ati ales...si v-a votat dupa cate stiu deci e ok
.
Vreau sa va zic a s epregateste aici o frutuna la noapte, vijelie......
Olita: stefan in fiecare dimineata se trezeste cu pamapersul uscat si face jumate de olita la 6.30 dimineata
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
madau spune:
Oameni buni...nu va ganditi musai la titlul cu "colectia"...trebuie sa fie ceva mai haios...daca scriem "colectia de toamna-iarna 2005" parca le-am luat de la casa de moda X si le punem pe copii...mie imi suna foarte impersonal. No offence...hai sa venim cu idei mai haioase, sa se refere si la faptul ca-s copii..uite ideea Dordiei cu "bebe model...de toamna-iarna 2005" mi s-a parut ok.
. Ca tot nu e nici unul bebe model
. ce ziceti? Io cred ca ar da bine..mai ales ca am deja in cap si cum sa fie scris 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
nimeni nu vrea sa spuna cum si-a transferat pozele de pe yahoo pe flikr sau phot......e secret?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Noki_Lara spune:
Propunere :"Bebe din colectia toamna-iarna 2005" 
Poze - io propun Photobucket pentru cele din contul comun, pentru ca sunt multe si nu stiu daca vor incapea pe Flikr plus ca io recunosc ca nu ma pasioneaza deloc acest Flickr.
Gandacel- buna si ideea ta,, dar sigur mai scumpa. Sa nu faca mutrea ala de la imprimerie.
Cu mama - eco si-a facut, e nasoala treaba. EKG idem. Azi a fost si la endocrinolog ca se parea ca avea ceva a tiroida, dar este ceva pe sistem neurovegetativ si pur si simplu nu are ce tratament sa-i dea. Problema e ca din cauza felului ei de a fi + potentat la maximum de diabet ea este genul fff nervos, stresat si agitat, plus ca duce si o viatz aplina de stres de la serviciul ei. in aceste conditii nu are cum sa-si revina, ba din contra, se vor inrautati lucrurile. Ba nici d efumata nu se poate lasa definitiv. pur si simplu nu poate dar a redus extrem de mult.
Problema e ca nu s epoate nici pensiona, ca nu i-ar ajunge banii nici pentru ea, nici pentru bunica mea pe care o intretine tot ea.
Deci e cum e mai rau.![]()
Multumesc oricum pentru intrebare si sfaturile bune.
Fug sa duc bufnitza la mama dupa care bagam o piata si o curatenie generala...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki buna si ideea ta
Gandacel nu putem scrie si pe fatza si pe spate din pacate...e prea subtirel materialul. Si prea mic tricoul
Plus ca dublu ca pret..ca-s 2 matrite..fiind fatza verso.
Am retinut pana acum...
"bebe model....de toamna-iarna 2005" (in ideea ce model poate insemna si foarte bun ca si comportament, si frumos)
"bebe din colectia toamna-iarna 2005"
Mai voteaza cineva? Nu vreau sa va grabesc..dar diseara i le duc Adinei care trebuie sa faca si matritele ptr ele

Madau si
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Eu sunt pt " Bebe model...de toamna-iarna 2005 "
gata ma duc la acupunctura si mai intru abia diseara! Va poop!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Gandacel spune:
ok... Eu n-am votat pt denumirea de "Colectie" insa m-am gandit ca voi ati dori asta pe tricou, din moment ce v-a placut... Acum va intreb, daca nu se imprima fata/spate, atunci pe care din parti va ganditi sa scrieti ceva si care ramane alba? Eu nu ma pot concentra, ca a inceput Stefania sa rada cu voce si ma cocosez de ras!
In orice caz, trebuie sa scriem foarte putin, ca tricourile sunt mici si se umplu repede! As vrea sa fie haios si sa vada si bunicuta de pe strada. As face ceva ce nu stiu daca pot sa descriu, ar trebui sa desenez. Fetele cu carnet de sofer, stiti semnul de "atentie"? Cel in chenar rosu, triunghiul cu varful in jos? Ei, intr-unul din ala as scrie "Copil... BUN!" Pe doua randuri, ca sa incapa in triunghiul de atentionare. Nu cred ca trebuie sa stie cineva cand e nascut, e doar o amintire pentru noi. Iar "bebe" nu vreau sa scrie, ca nu mai sunt "bebe" din toamna-iarna 2006.
madau spune:
Gandacel se va scrie pe fatza...iar spatele ramane alb. Ca sa se vada si la poza frumos
.
Mai astept propuneri..voturi...apoi ma voi sfatui si cu nenea ala care le face, sa vedem si el ce zice
Madau si
madau spune:
VOTAREA PTR TRICOURI S-A INCHEIAT..PLEC ACUM CU ELE

Madau si