Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
rodicamaries spune:
`neata burtici...
Roxana si eu am avut aceleasi probleme, mi se umflau gleznele ca nici nu le puteam indoi, acuma nu stiu exact de la ce mi-a trecut, dar nu mi se mai umfla asa... eu am niste perne foarte umflate si nu stiu ce m-as face fara ele, una o pun la picioare si imi pun picioarele pe ea, deci toata noapte le tin pe ea si nu mi-s asa umflate, iar sarea aproape am eliminat-o, mananc aproape ca la regim, si vad ca rezultate sunt...
poze de azi dim cu burtihanu...
http://good-times.webshots.com/album/559671719VcCNWF
Rodica
28+ 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
mihailescu teodora spune:
Pt.fetele care vor nashte dupa 30 sept:Editia de toamna BABYEXPO de la polivalenta:27-28-29-30 septembrie 2007!
O mai sta Mihnutzu' pina atunci in garsoniera lui?
Ca m-as risca sa astept pina atunci cu cumparaturile!
Teodora
24 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
amar spune:
Buna dimineata fetelor...numai buna nu-i...doamne ce e cu atatea contractii....eu zic ca ma mentin pe pozitie sper sa nu cedez dar experientez si eu de vreo 2 zile contractii ,poate de mai mult timp dar nu am stiut. mi se intareste burta si mai mult ma doare spatele, asa in sale ca la stop nu tare dar resimt durere acolo...am mai luat no-spa , mai cedeaza ...dar cum incerc sa fac ceva iar incep...mai stau sa vad cum evolueaza....daca nu voi da buzna peste doctorita sa vad ce zice...pana pe 10 iulie cand e urmatorul control mi se pare o vesnicie..
Ca sa nu mai zic ca uneori nu mai pot respira...bebe apasa pe ficat de ma doare pana in spate...ofofof...le suport cu bine numai bebe sa stea acolo cat trebuie si sa fie bine...
Asa ca ingros randul la fetele cu contractii
Roxana...sa treaca repede ziua de azi..si un concediu placut iti doresc ..zile bune si senine fara probleme..
Luy bine ai venit printre noi...sa mai impartasim din problemele sarcinii...si pe cele bune nu numai rele..
Carmenita...cum descrii tu este exact ce simt si eu...ma rog la DD sa nu faca rau aceste contractii..
Danuta36...stai linistita nu cred sa fie asa o mare problema cele 12 kg si eu am luat aproape 10kg pana acum si nu mi-a zis nimeni nimic...si chiar am zis ca pana la final o sa ajung la 80 de kile...asta e nu mananc mult dar des... si mai trebuie sa stai si in pat e normal sa te ingrasi...
Teodora si mie imi fac bine plimbarile, nu mi se umfla picioarele in schimb mi se face burta tare si am un mers....
Pup toate celelalte fete si le doresc numai bine
carmen
29s 70% fetita
ancasilv spune:
Neata fetelor!!! Voi ati experimentat dureri ascutite sub burtica (de fapt, cam pe unde cred ca erau odata ovarele, mai ales in partea stinga???) Ca eu am de aseara si nu stiu ce sa fac, am luat un no-spa si astept efectul. De picioare umflate nu mai zic, ca si eu le am ca n iste butuci. am fost aseara la pedichiura si s-a mirat si femeia aia de pernutele si crenvustii mei![]()
Va pup si conced placut celor mai norocoase dintre noi!
Poze nunta...
anca
+22Bb Vladut...
crishtina spune:
Neata si de la noi.
Va multumesc mult de incurajari fetelor...la fiecare in parte.O sa fie bine...acu m'am obishnuit cu ideea si nu sunt asa speriata ca la inceput
Am inceput cu regimul si nu e exagerat de rau...vad mai incolo, cand o sa imi fie pofta de ceva dulce ![]()
Urmatoarea faza sunt analizele creatinina, azotinina parca, ca nu le mai am scrise...si inca o analiza imi scapa acum cum se numeste care iti arata cat a fost glicemia in ult 8-9 sapt, analiza de urina, glicemia&inca cateva de sange.mi'a scris doctorul de familie care tre sa le fac...si ieri le'am facut. Apoi luni merg doctor diabetolog cu toate analizele si dupa mai vedem ![]()
O zi buna tuturor! 
29+ 
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Am vazut ca e un subiect la kg luate in sarcina, eu am luat intre 9-10 kg, dr mea a spus ca e foarte bine, adevarul este ca nici burtica mea nu mi se pare foarte mare.
Referitor la picioarele umflate si eu am problema asta si nu mananc sarat, dr mea mi-a zis sa dorm cu piciorul drept pe o perna, la mine dreptul este marele butuc, sa ma dau eventual cu lioton gel. Sincer inca nu am fost la farmacie sa-l iau, deci nu pot sa va spun ce efect are.
Acum sa va povestesc de caruciorul pe care l-am luat aseara pt bebe Cristian. Am vrut sa va pun poze dar nu avem baterii la aparatul foto, mai tarziu ....
De multa vreme ma tot uitam dupa carut, am fost ieri in Auchan, unde fupa ce am terminat cumparaturile in supermarchet ii spun sotului meu hai sa vedem ce mai au frumos in magazinul pt bebe(VISAK IMPEX SRL). Acolo am gasit caruciorul, a costat 620ron , babideal- tip missouri2, are scoica, maner reversibil si reglabil, rotile din fata respectiv spate reglabile, este foarte usor de manevrat,il pot folosii si la anul cand o sa fie cald afara,husa ploaie.Nu stiu ce sa va mai spun, mie mi-a placut tare mult.
Va spuneam ca tot in acelasi magazin am vazut si patutul, este din acela care se pliaza, costa in jur de 4 mil. Revin... am o urgenta
cecilia,29+
Cristian
Roxana_G spune:
Neata din nou, sunt la birou si muncesc din greu, contra cronometru. Am de facut o adresa MF, un contract si un studiu pe o dubiosenie. Dubiosenia are prioritate ca solicitantul este fostul meu sef, super dragut si de bun simt. Spre deosebire de contract care este solicitat de afurisita aia de care va povestisem, asa ca sa ma astepte. In plus ordine in mailuri, arhive, pus documente pe server, luat acasa ce documente am nevoie, facut ordine in birou. Mult mult mult. DC si triburi printre picaturi.
Rau sunt cu picioarele. Nu stiu ce sa ma mai fac, imi creeaza o stare de indispozitie. Imi revin amintiri crunte de la sarcina cu Alex cand purtam ghetele 43 ale sotului.
Teodora, incerc sa ii ignor pe cei de la birou, in masura in care ma lasa in pace. Dar unii (mai exact una!) sunt rautaciosi nevoie mare. Sunt convinsa ca starea noastra tine si de psihic, si eu ma desimflasem complet in weekend, dar tot asa am facut miscare, iar cat am stat am tinut picioarele sus.
Rodica, dorm foarte greu oricum, ar fi si mai greu sa mai stau si cu picioarele in sus la somn. Partea de sus trebuie sa fie super ridicata ca am arsuri pana in gat si nu pot respira. BB nu suporta pe spate si dorm numai pe parti de amortesc. Daca mai stau si cu picioarele pe sus si in pat, cred ca pot renunta la somn. 
Carmen,
multam mult.
Anca, mai am si eu dureri ascutite, de regula la miscari bruste. Nu cred ca sunt contractii.
Crishtina, multa sanatate si cat mai putine probleme. O sa vedeti ce e de facut. 
Nu mi-ati zis daca a mai avut careva impresia ca i s-a coborat burtica. Va rog...cred ca am dat in paranoia. Oricum imi pare rau ca va deprim, sunt la capitolul plangeri vad. Las ca de maine imi revine optimismul. 
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Roxana, imi pare rau ca s-au umflat picioarele. Lasa ca ajungi tu la mare si sa vezi ce se desumfla toate! Niic eu nu mai incap decat in 2 perechi de papucei ! Sa treci cu bine si peste ziua de azi si as te bucuri de vacanta ! O meriti ! Ma mira ca unii oameni sint asa neintelegatori intr-o astfel de situatie! Eu nu am sesizat o coborare a burticii!
Teodora, bine ai revenit pe la noi ! Multumesc mult ! Lasa ca ne vedem noi pruncii imediat in realitate, chiar nu mai e mult ! Doamne da sa fie sanatosi sa ne bucuram de ei! Cat mai mergi la serviciu? Eu zic sa nu te lasi pe Babyexpo !he-he-he
Of, Carmen, iar nu te lasa contractiile in pace ?
Rodica, arati f bine !
Anca, dureri ascutie am mai simtit si eu, la miscari bruste, de regula! Cred ca sint ligamentele !
Hai sa avem o zi frumoasa! Vine weekendul!
Gabriela
28+
Sara
http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times
rodicamaries spune:
Roxana draga mea, nu ne deprimi, asta e, sarcina are partile ei frumoase, dar are si neplaceri, care sunt mai usor de trecut daca le discutam intre noi... poate unele ne-am mai confruntat cu unele probleme si ne putem ajuta.
Si eu am apelat la voi cu multe probleme, dar m-ati ajutat foarte mult...

imi pare rau pentru somnul tau... nici eu nu pot sa dorm decat pe spate, pe parti foarte putin, ma doare ficatul(cred) si splina cand stau pe parti... dar ma gandesc ca totusi nu mai e mult pana scapam de burtica si ne trezim cu un bebe scump in brate...
Christina, bine ca nu l-ai facut mai repede, ca acuma tot nu mai e mult, doua luni si un pic, si GATA...
Multumesc Gabi... si tu arati bine, chiar mai silueta decat mine...
poze de azi dim cu burtihanu...
http://good-times.webshots.com/album/559671719VcCNWF
Rodica
28+ 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Gabriela77 spune:
Rodica, incearca sa dormi totusi pe parti, nu e indicat dormitul pe spate, din cauza ca bebe nu se oxigeneaza f bine !
Gabriela
28+
Sara
http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times