Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela,Piccaflor va multumesc pentru incurajari Incerc sa nu cad prea tare in depresie ca-mi fac rau de una singura...

Flavia pai am pus 12 kg pana acum,la 25 de saptamani si nu mananc f. mult,dar cred ca am devenit prea sedentara,nu mai merg nici la servici de atatea luni,nu ma mai agit...

Ana sper ca o sa treci cu bine peste perioada asta critica si totul sa fie bine

Vreau sa urez bun venit noilor mamici!

Dana +25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Vad ca astazi am avut o sarbatorita, de fapt mai este ca inca nu e trecut de miezul noptii. La multi ani, si din partea mea! Multa sanatate!
Fetelor, eu de doua zile nu ma simt prea bine, am avut contractii, adica se intarea, burtica am simtit-o ca pe un pietroi, ieri bebe s-a vanzolit prin burtica mea, iar in seara asta imi trage niste suturi, in jos, de zici ca vrea sa imi sparga burtica. Am luat no-spa dar nu prea are efect. Sunt tare speriata ca nu stiu de la ce sunt contractiile astea. Am incercat sa il sun pe medic, dar nu avea telefonul deschis. Medicul meu de familie mi-a spus sa iau no-spa si sa imi sun medicul. Eu sunt foarte contrariata si cu calciul asta, nu am mai luat, dar am inceput sa am iar starile alea nasole pe care le aveam cand faceam crize de spasmofilie, imi amortesc mainile si picioarele, imi scade tensiunea. Si nu stiu cum e mai bine sa iau sa nu. Daca nu iau imi e rau, daca iau voi ziceti ca da contractii. Nu stiu ce e mai bine sa fac.
Si ma mai gandeam la o chestie, eu pana acum 5 zile luam utrogestan, 1 ovul intravaginal seara si medicul meu a spus ca pot sa il intrerup. Ar putea ca intreruperea lui sa imi dea contractiile astea? Pana la 19 saptamani am facut gravibinon, 1 pe saptamana, si am continuat pana acum doar cu utrogestan. Poate faptul ca nu mai bag progesteron deloc sa imi dea contractii?
Maine mai incerc sa il sun pe doctor. La consultatie sunt programata tocmai pe 18 iulie. Sper sa imi treaca, o sa stau mai mult in pat.
Sper ca voi sunteti mai bine. Feriti-va de caldura, cat mai mult. Aveti grija de voi!
Va pup!

Carmen 25+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Luy urmatorul control va fi pe 30 iulie,dar pana atunci mi-a dat sa-mi fac ceva analize,inclusiv de urina.O sa ma duc saptamana viitoare sa le fac si-mi fac si titrarea de anticorpi,caci am si Rh negativ.Eu mai mult la titrare ma gandeam ,nicidecum la preeclampsie;imi puneam intrebari,daca apar anticorpii,astia mi se pareau o problema posibila in sarcina mea...Tensiometru am acasa ,tensiunea a fost buna pana acum, am avut 10/6 sau cel mult 12/7.Am citit si eu f. mult si pe net si in carti despre sarcina si nastere si am inteles ca preeclampsia apare mai ales la mame care sunt la prima sarcina ,iar eu acum fiind la a doua chiar nu-mi mai faceam probleme...Mi-a zis dr. ca daca apare ceva 'trebuie sa scoatem copilul mai repede' caci asta este singura solutie...Eu sper sa nu apara nimic,ma rog la DD...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Carmen, si eu am inceput sa am contractii, se intareste burtica si se face grea ca un pietroi, dureaza cam 20 secunde sa zicem, ieri dimineata chiar am avut una care a durat mai mult si m-au luat toate transpiratiile, noroc ca eram la birou si m-am asezat imediat si am stat asa, cu picioarele ridicate cateva minute, pana a trecut... Cea de ieri a fost episodul cel mai greu, altfel sa zicem ca am vreo 4-5 pe zi. Nu m-am panicat, am zis ca pe la varsta asta a sarcinii sunt normale, oricum saptamana viitoare merg la control si o sa-l intreb pe doctor.
Roxana, sper sa ti se desumfle piciorul in noaptea asta, si mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori sa se umfle dreptul mai mult decat stangul, dar dupa o noapte isi revenea. Oricum, voiam sa-ti urez mult succes in ultima ta zi de lucru !
Indiferent cat de mult vei avea maine de lucru, gandeste-te ca este ULTIMA !!! Incearca sa savurezi acest fapt , chiar daca va fi stressul cat casa pe tine, rezerva-ti timp sa-ti amintesti acest lucru ! Si daca te mai enerveaza cineva, gandeste-te : "de maine am scapat, eu voi fi in vacanta , iar tu vei munci !!! " Aaaa, si de-acum o sa ai timp sa-ti "cresti" si triburile

Noapte buna tuturor, acu' chiar ma bag in pat !

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu ma bag in tarc... Astazi am fost somnoroasa rau de tot. Taman cand era mai racoare afara, m-a pocnit si pe mine lenea.
Al meu a inceput munca si mi-am permis sa hibernez niscaiva ore (adicatelea toata ziua...). Apoi m-am trezit repede si plina de regrete m-am dus la cumaraturi pentru bebe. Asa ca mi-am spalat pacatele si pot sa ma bag iar la asternut... Noapte buna la burtici!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sper sa aveti o zi buna si sper sa fie si a mea asa. Luy, multumesc din suflet de incurajari si de sfat, stiu ca ai mare dreptate legat de ultima zi dar imi e greu sa imi pastrez calmul.

Din pacate nu sunt bine cu picioarele. Mi s-a umflat si dreptul, insa nu chiar asa. De abia calc cu ele. S-au mai desumflat in cursul noptii dar putin, stangul arata inca urat. A ramas laba f umflata si mai putin la glezna, dar ieri aveam un fel de colacel vinetiu in jurul gleznei. Ca sa nu mai zic ca eram bustean pana sus. Si mainile sunt umflatele, si nu am mancat sarat.

Am impresia ca s-a mai coborat burtica, respir altfel. Posibil ca presiunea sa fi umflat picioarele. Nu imi vine sa cred, exact in aceeasi perioada a sarcinii am patit-o si cu Alex si pana la final nu am mai scapat de edeme. Uitasem complet senzatia aia cand misti piciorul umflat, parca te tine, si cand atingi, parca trosneste cumva. Brrrr....exact ce imi trebuia la starea mea de nervozitate.

Maine sper sa plecam la mare, sotul meu are niste probleme cu biroul si ma rog sa le rezolve azi. Altfel eu clachez, dupa cum se vede deja.

Pupici. O zi buna si racoroasa sper!

PS Stie cineva unde gasesc pantaloni scurti de gravida (adica scurti scurti nu pescaresti) din bumbacel sau ceva usor, sau o salopeta blugi cu pantalon scurt, sau macar fustite scurte si subtiri care merg de plaja?

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

"neatza si de la mineeeeeeeeeeeeee!
Mai rarutz ca n-am ce face.......
Vad ca s-au cam intetzit contractziile pe la noi ,pe-aici!
Nici eu nu stau chiar pe roze,am devenit cam dependenta de gynipral,no-spa,uscosin!
Insa am observat un lucru(niciodata n-am avut dubii ca n-ar fi asa):odihna e vitala!Si mai ales statul la orizontala.Saptamana trecuta am avut medical.Am stat linistita pe canapea,akasica,nici urma sau idee de contractie!Nimic!
Joi am plecat la Moieciu,am stat pina duminica.Plimbari pe jos,bananaiala prin Brasov vreo 3 ore.La fel.Ma simtzeam excelent!
Pina luni dimineatza cind a trebuit sa ma trezesc pt.servici.Direct intr-un no-spa forte m-am infipt!Cred ca e si pe psihic la mine!Cum se apropie week-endul imi revine si buna dispozitie!

Roxule drag,da-i in PM de idiotzi si de idioate!
Cit despre umflare:si eu sunt la fel!Am picioarele butucei,seara!
iar azi dimineatza am avut un soc:si mainile-mi erau la fel de umflate ca picioarele.Plus ca azi noapte am primit bonus si un circel
Aniastpt.ploiesteanca mea draga!Sa fii fericita,sanatoasa si o mamica model!
Picca,Myral,Maruntzika imi pare tare rau dragelor ca avetzi problemutze.Va simt din ,,gashca mea''!

Teodora 24 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Tomasaaaaaaaa!Ti-am admirat burtikaaaaaaaaaaa!esti o mamica taaaaaaaaaareeee sharmanta si Tudor e un scumpic!

Teodora 24 + Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Revin imediat,a intervenit o urgentza!

Teodora 24 + Mihnea

Mergi la inceput

Gabriela,ce fetitza expresiva ai!Doamne,parca ar fi pictata!E o minune,nu alta!
Eu n-am beneficiat de asa prim planuri cu Mihnutzul meu!Ce-i drept la ultimele controale am ajuns mai mult pentru contractii si dr.-ul s-a canalizat mai mult pe col,cupilu' l-am vazut 2d la Iosup si citeva fractiuni de sec 3 sau 4d!Si era ca un mic Alien!

Teodora 24 + Mihnea

Mergi la inceput