Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Roxana, lasa ca scapi si de ultima zi, cred ca ai dreptate si eu cred ca ''pisicul'' nostru este uneori problema. Nu te gandi ca a coborat burtica, cred ca ti se pare, ea creste mult in aceste luni si e normal sa ti se para ca vezi tot felul de schimbari la burtica.Nu te gandii la prosti. Gandestete ca maine pleci la mare, concediu placut, ca totul o sa fie bine. Tu ti-ai luat vreo crema protectoare pt soare le de la mare? zi-mi si mie ca nu stiu ce sa-mi iau.

toate

cecilia,29+
Cristian
cecilia L spune:
Rodica, esti o draguta, ai o burtica frumoasa.
Mi-am modificat semnatura ... de azi gata, am intrat in sapt 31.

cecilia,30+
Cristian
ancasilv spune:
merci de raspuns fetelor! problema e ca eu nu simt intepaturile doar la miscari bruste, ci si daca stau pe scaun si nu fac nimic. cam aiurea. eu totusi tind sa cred ca e de la mr. ca e o joaca pe capul lui si tot simt ba un caput, ba altceva (nu stiu sa zic ce). asa ca cred ca e de la el, eram doar curioasa sa stiu daca si voi ati mai trecut prin asa ceva. oricum, merci de promptitudine. va pup!
Poze nunta...
anca
+25Bb Vladut...
rodicamaries spune:
Multumesc Cecilia...
...saptamana 31? mari mai sunteti...
cat despre dormitul pe-o parte, greu ma descurc, greu gasesc cate-o pozitie sa nu ma doara cate ceva,
fetele, voi nu aveti probleme cu gingiile? mie imi sangereaza foarte tare la periaj...
ca veni vorba de lotiuni de plaja... au ceva contraindicatii pentru gravidute?
Rodica
28+ 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Yaia spune:
Buna, fetele.
Ca tot veni vorba de somn, am citit si eu ca nu e recomandat sa dormi pe spate din cauza proaste oxigenarii a bebelui, dar eu dorm cam bustean si ma trezesc uneori pe spate, deci ce pot face? Asta e.
Si e drept ca atunci cand stau pe spate la televizor, bebe misca si loveste mult, dar uneori stau asa ca-mi place sa-l simt. :))
Daca aveti ceva sugestii cum sa-mi controlez somnul, ca sa nu mai dorm pe spate...
Va las acum ca am si eu, ca si Roxana, o groaza de treaba de facut inainte sa o intind spre taramurile calde. Dar sper ca sa va citesc cand si cand in astea 4 saptamani de concediu.
Pupici tuturor si multa sanatate.
Irina
25+
myral spune:
Intru si eu, experta in contractii
, ca vad ca tot mai multe experimentati, din pacate. Totusi din luna a saptea apar contractiile Braxton-Hicks, nedureroase si sunt normale 4, 5 pe zi. Carmen zici ca la tine sunt si insotite de dureri de spate asta nu e normal. Trebuie sa aveti grija de voi, cat mai multa odihna si eventual tratament daca simtiti ca e nevoie. Eu v-am mai scris am si cate 20 contractii pe zi
(aproximativ ca parca nici nu pot sa le numar si mi-e si frica) si iau tratament in fiecare zi parca degeaba, apropo eu nu am renuntat la utrogestan, chiar daca se spune ca nu mai are efect rau sigur nu face.Roxana burtica mea sigur s-a lasat , e josssss, mi-a confirmat si dr. de pe la 25 sapt.Va inteleg pe multe cum va simtiti dar o sa fie bine daca colul meu a rezistat pana acum sigur si la voi o sa fie bine, eu de multe ori simt ca nu mai am ce face deja fac totul doar sa ma rog la Dumnezeu.Myral
29+
Roxana_G spune:
Mda, eu
Am ceva imposibil de rezolvat...nici nu stiu de unde sa apuc. Restul am pasat deja colegei noi, luni cred ca voi sughita de atatea "multumiri". ![]()
Piciorul s-a agravat, nu am mancat mai nimic de aseara, azi cereale cu lapte, deci nimic sarat.
Multumesc din suflet pentru suport! Chiar aveam nevoie si m-am abtinut toata saptamana sa mai intru si sa mai vaicaresc, dar acum ma simt depasita. Si cum sotul meu are niste probleme de birou, nu am vrut sa il incarc cu ale mele, mai ales ca el zice ca respiratia adanca si numaratul e cea mai buna solutie pentru putinulcare a ramas.
Creme de plaja am luat de la Avon si am unele pentru copii, nici nu mai stiu ce marca sunt. Factor 25 si 30 in principiu.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
myral spune:
A, si eu am ajuns la 30 sapt, mi-e si frica sa ma bucur, macar 6 sapt sa mai rezist cel putin.Myral
30+
crishtina spune:
Roxana capul sus
Jumatate de ziiiii!
Rodica nu stiu cat e de bine ca am aflat acum, doctorul de fam zicea ca de cand am avut glucoza in urina prima data aveam deja diabet si nu am tinut regim. Asta inseamna acu 2 luni. In timpul asta a crescut bebe mai mult decat normal. Acuma nu stiu cat e de adev. O sa vad.
Oricum, multumesc tuturor de incurajari si sprijin.
Aaa, si mie imi sangereaza gingiile tare, si mi se umfla picioarele, seara sunt mai umflate....si dureri ascutite simt si eu...tot ligamentele zic ca sunt. Or fi, cine stie? ![]()
29+ 
Carmenita spune:
Imi pare rau sa vad ca ne-au apucat pe toate contractiile. Poate e doar o perioada datorata caldurii, poate bebe mai creste... Sa dea Domnul sa nu fie nimic serios. E clar ca trebuie sa ne odihnim mai mult. Si eu am cam exagerat cu statul in picioare, am facut mancare, curatenie, nu mai zic ca am stat in bucatarie cand am facut mancare la temperaturi de peste 40 grade. Pe mine ma sperie si lipsa mea de calciu, dar ma apuc de mancat branza.
Anca si eu mai am intepaturi in ovarul drept, cred. Ma gandesc ca sunt de la faptul ca apasa uterul pe ovare, plus ca bebe al meu e mare fotbalist, imi da suturi in vezica si ovare.
Roxana, daca vii la mare, la noi acum e mai racoare si poate iti face bine si la picioare. Poate te ajuta si apa marii. Cand termini cu munca, ca si statul opt ore cu picioarele in jos iti face rau?
Carmen
25+
Andrei