PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 29
Consi spune:
Hop si eu pe-aici!
Sunt la scarbici si imi astept colega sa plec acasa. Ce de poze frumoase! Si pierscutze foarte apetisante!
Noi nu vrem inca sa mergem, spre disperarea mea, care parca am innebunit cu mersul asta. Duminica si-a spart buza si a curs mult sange si multe lacrimi din partea lui si a mea. Noroc cu tati care ne-a mai sustinut moralul. Mama era langa el cand si-a dat cu gura de marginea dulapului. Saraca a fost in stare de soc...
Ne mai laudam cu faptul ca am invatat sa aratam cu degetul si ca am reinceput sa bem lapte seara.
Mirela bine ai venit!
Kati si mi-e dor de voi. Si sper sa ne vedem pana la ziua lui Luc, daca nu macar atunci.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Bysko spune:
La multi ani piersicutzilor si piersicutzelor de zilele astea!
noi am fost foarte ocupate zilele astea si nu am avut timp de nimic!
Vineri am avut festivitatea de absolvire si cine credeti ca a fost invitata de onoare? Bushricutza mea! o sa pun nitel mai tarziu poze1 S-a comportat neasteptat de bine si cat timp au vorbit decanul si ceilalti nu i-a tacut gurita! A terminat 1 bibe cu ceai- arma bunicii ca sa o faca sa taca, a primit si pantofiorii deliciosi din picioruse, dar nu s-a lasat intimidata de nimic si da-i inainte cu vorbit si cantat
- la care ta-su': se vede ca esti fata maica-tii!Hai ca pun pozele si revin!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
Bysko spune:
Am o singura www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070706" target="_blank">pozadar o sa mai primesc si altele si atunci o sa le pun!
La noi nu se taie motzul dar tare as fi vrut sa fac chestia cu tava, dar va dati seama ca as pune numai instrumentar medical, nu?
Glumesc acum!Mi se pare foarte interesant si haios totodata!
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
Ramoon spune:
salut! monicuta bb, nastere usoara si bebe sanatos!
bun revenit fetelor care au lipsit de pe DC un timp!
Timi e tot cu diaree
dar face unul apos unul mai bunicel, nush ce s amai cred. la dr nu am mai ajuns aseara k am zis sa mai vad un pic ce e cu ea, bineinteles k acum imi pare rau k asa stateam linistita, dar acum sa va intreb pe voi: la rosu in gat (chiar si un pic cum a zis med de fam) nu tre sa o doara cand inchite k ea n u da semne, chiar a papat bine pot zice, avand in vedere faptul k i-am dat morcov din supa si orez la greu + k a incept sa bea ceiut, a baut chiar si cu smecta
(eu am luat acum vreo luna si nu am putut sa beau , bleaaaa) febra nu a mai facut si nici alte simptome nu au aparut, e vioare, canta, tipaaa...
oare e posibil sa fie de la dinti? dar cat dureaza diareea? daca e de la dinti...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
anasia spune:
bysko, e frumusica Busra, asa da absolventa!sa stii ca nici la noi nu se taie motul, dar o sa fac, mai ales cu tava, ma imprumutam din obiceiuri![]()
ramoon, poate sa faca diaree si de la dinti, caz in care nu tine mult, din cate stiu;daca zici ca nu o doare gatul;
consi, in week, m-am ales eu cu buza sparta, cadou de la d-ra mea;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
maryion spune:
Felicitari Bysko! si pt tine si pt "absolventa" cea mica. 
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Ramoon spune:
quote:mersi frumos pt raspunsuri! esti mereu pe faza
Originally posted by anasia
bysko, e frumusica Busra, asa da absolventa!sa stii ca nici la noi nu se taie motul, dar o sa fac, mai ales cu tava, ma imprumutam din obiceiuri
ramoon, poate sa faca diaree si de la dinti, caz in care nu tine mult, din cate stiu;daca zici ca nu o doare gatul;
consi, in week, m-am ales eu cu buza sparta, cadou de la d-ra mea;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

I-am luat lapte fara lactoza de la Nan sa vad maine acum...
dar cum ai reusit sa-ti spargi buza?
Ramona si Timeea (04.08)
Bysko spune:
Mersi dragelor!
Ramoon,Busra a facut semi-diaree
cam 3 zile la rand la al doilea dintzisor.
Se poate sa fi luat si un virus mai slabut, cine stie...
Eu zic ca e ok daca mananca bine, nu are febra, e vioaie. Incearca sa nu-i mai dai fructe care fermenteaza cateva zile, da-i apa fiarta si ceai de menta, orez fiert...Probabil ca deja ai luat masuri, dar si eu acum cu sfatul
!Are multe scaune pe zi? Ca daca are 3-4 e ok, chiar daca sunt mai moi.
poze cu burtica si fara
leistra spune:
salutam toate piersicutele si uram de asemenea LA MULTI ANI! sarbatoritilor nostrii Leila si Andrei!
norocuta, felicitarile nostre, cam tarzii, scuza-ne te rugam!
cristina, ma bucur ca ai reintrat, arati foarte bine! bravo!
anasia, multa sanatate!
buli, si voua multa sanatate, saracutu' il pupam!![]()
uuuuuuuura, avem si noi al treilea dintisor!
Am sarbatorit si noi azi, a fost foarte frumos, am avut musafiri si am primit multe cadouri, prea multe poze nu avem ca balenica mi-a aruncat aparatul de foto de nu s-a vazut si am numai cateva pozici, asta e! Insa am avut o zi frumoasa!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Ramoon spune:
quote:a avut 4 scaune duminica dar nu apoase, luni 3 dintre care doar 2 apoase si febra 38 si azi iar 3 scaune din care doar 1 apos...azi am reusit sa-i dau un plic de smecta si da, ii dau numai papa de regim, orez, morcov, azi i-am dat un pic de banana, marul ras stiu k "strange"...etc. nici nu mai stiu ce sa-i dau de papa maine k mi-e k s-a saturat
Originally posted by Bysko
Mersi dragelor!
Ramoon,Busra a facut semi-diareecam 3 zile la rand la al doilea dintzisor.
Se poate sa fi luat si un virus mai slabut, cine stie...
Eu zic ca e ok daca mananca bine, nu are febra, e vioaie. Incearca sa nu-i mai dai fructe care fermenteaza cateva zile, da-i apa fiarta si ceai de menta, orez fiert...Probabil ca deja ai luat masuri, dar si eu acum cu sfatul!Are multe scaune pe zi? Ca daca are 3-4 e ok, chiar daca sunt mai moi.
poze cu burtica si fara
mersi mult!
Ramona si Timeea (04.08)