PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Intrai acus nitel si vazui ca-s chemata la apel...Damblaua mi-e facuta deja.Toata lumea viseaza frumos si io astept sa-ntind niste adidasi caci cochilu'mare pleaca la mare de dimineata.Are sa-si faca de cap ca deh,nu-i nici mami si nici tati ca sa-l bata la cap.Lumea-i a lui de maine pana duminik.

Cristinik,era bine daca-mi mai odihneam si io gura...asa mai zice lumea cateodata.Vorbesc multe si fac putine...cica .Uite facui acus un slideshow cu alte poze pe care le-am recuperat din straini.

apropo,multumim ca v-a placut freaza noastra.Si mami parca s-a mai obisnuit nitelus cu ea.

monicutza,nastere usoara si-o fetita cu fundita vrem sa vedem si noi in curand.

nici pe m_floruta n-am uitat-o.Unde esti mamico ?Si voua vrem sa va vedem puiuta cea mult asteptata.

sanatate multa piersicutzelor bolnavioare.Refacere rapida... sa fiti fresh de ziua voastra pt

pupici si numai bine

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Modificai ceva la slideshow si disparu cu totu'...off.
Acus e OK.Sper...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza si noi cu greu!

bysko, asa da copil precoce!!! felicitari pt. absolvire! sa fie intr-un ceas bun!
ramoon, eu am incercat cu biotics baby, cu smecta a mers f. greu. biotics nu are nici un gust. mai este enterol, dar nu stiu daca merge la bb asa mici (eu la fii-mea i-am dat la 3.5 ani).
si robi a avut rosu in git, eu nici nu stiam, minca bine, nu vedeam sa se chinuie la inghitit.n-a facut febra.
consi, daca suntem pe acasa ne vedem negresit!
cristina, pai vino mai des pe aici
anasia, pai cum s-a intimplat cu buza? vreun piciorus ratacit?(la noi asa se intimpla, la schimbat pampersul)

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
ieri nu am avut tp sa scriu nimic ...ca deee...la servici
anasia i-am dat cu unguent oftalmic cu canamicina dar nimic
ramoon multa sanatate puiu bolnavior
cristina-ioana...io sunt prezenta dar mai am zile cand nu am tp nici la baie da' sa mai scriu un mesaj ceva...am vazut pozele...sunteti frumusei rau
mirelacarmen bine ai venit la noi in livada
lucians
monicuta-bb sarcina usoara in continuare si nastere usoara si sa ne arati poze cu bebelina lungana
bysko felicitari si pupa bebelina absolventa
leistra va pupam si noi mai ales pe puiuta care e deja domnisoara acum

noi ieri am fost la dr oftalmolog si i-a pus in ochisori nitrat de argint si a fost un adevarat barbatel ca nu a plans desi am inteles ca ustura...i-a schimbat tratamentul ca are nus ce pelicula pe ochisori si sper sa isi revina acum...
va pup si promit sa bag si o poza doua de la mare
pupiciei

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Mamici de piersicutze micute ne vedem aici:

Scutec nou - Nr. 50

Mergi la inceput