PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 28
MADYN spune:
mirelacarmen bine ai venit in livada noastra de piersicutze! Sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare-mare, cuminte si norocos! Hai ca te trec in listuta, pe prima pagina.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
anasia spune:

1 ANISOR 

LEILA

ANDREI

ELENA

Timeea Andreea, Teodora Ana 
mirelacarmen, bine ati venit la piersicute!
ramoon, mananca solide?cel mai bine e sa-i dai mancarica cat mai lichida; da-i nurofen, dozele specificate in prospect, la 8 ore si o sa-i treaca; mie Alessia imi mananca numai lapte si inainte ii dau cu tantum verde in gurita sa poata inghiti;
michelle, va asteptam mai des!
cristina ioana, ce poze super, si voi sunteti 

!
lucians, ce d-ra frumoasa, bravo ei ca a ales ce trebuie
ce fac gravidutele noastre monicutabb, m floruta, doniro, emiliapop?
fetelor, stiti ceva de monicuta, a nascut?
fetele crissa, tweety, mihatocae, larissa, cornelia laura, madacristina, adelapop, katik, mamidestefan, ioana81 si celelalte piersicute, nu mai intrati?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
michella78 spune:
uff, ce cald este afara... si eu pe la cozi la judecatorie
neplacuta intamplare!.... riscurile meseriei!
multumim de urari celor care ne-au spus la multi ani pentru 11 luni, si la randul nostru uram tuturor sarbatoritilor, si de an, si de lunite, multi, multi si fericiti ani!
in week-end sper sa vina doctorita sa o vada pe teodora, chiar sunt curioasa ce imi spune. asa, ochiometric mie mi se pare ca a mai pus ceva, atat la greutate cat si in inaltime. vom vedea. oricum , de la controlul de 10 luni mi-am spus doctorita ca are coordonatele unui copil de 1 an deja, pentru ca si-a triplat greutatea si a a crescut cu jumatate din nr de cm. cu care s-a nascut. adica de la un bot de 3000 gr. si 50 cm avea la 10 luni 9380gr.si 75 cm
michella
michella78 spune:
anasia, ma straduiesc dar nu-mi iese tot timpul
mirelacarmen bine ati venit printre noi
si am uitat sa va spun de teodora ca merge singurica, de la 10 luni si 7 zile, ca si-a imbogatit vocabularul cu maie ( mamaie), taie ( tataie)si utio ( uite ), picina mica, pentru copii este un loc ingrozitor pt copilul meu, urla numai daca te apropii. asa ca i-am instalat in curte un lighean rosu si frumos in care se simte nemaipomenit... asta e
michella
michella78 spune:
am senzatia ca sunt singurul mohican plimbaret prin zona
dar oricum profit si o felicit pe sarilla
pentru pagina de confesiuni... am intrat si mi-au placut
discutiile de acolo. intr-o zi promit sa-mi fac curaj sa va
spun si povestea mea in trei vorbe.
michella
monicutza_bb spune:
Anasia
pentru intrebare
Nu am nascut inca, dar sunt pe ultima suta de metri. Alex deja era nascut la cate saptamani am acum, dar stau linistita ca printesa este bine, grasulina, cu cracii lungi
(la eco la 34 de sapt. a iesit lungimea femurului de 37 de sapt
), hainitele toate roz sunt pregatite, bagajul de spital la fel, acum suntem in stand-by.
Imi cer scuze ca nu am mai scris nici un cuvintel despre noi, dar domnul Alex ma oboseste tare, abia de curand am reusit sa gasesc gradi, de care oricum nu sunt deloc multumita dar nu am ce face, trebuie sa mai respir si eu putin inainte de intalnirea cu pitica. Totusi sunt mandra de mine
(si foarte modesta) ca am reusit pana aici si cu burtica si cu Alex toata ziua acasa, fara nici un ajutor decat sotul dupa ora 17, dar si el obosit dupa servici. Eh, mult a fost, putin a ramas.
Am vazut si pozici, dar memoria mea de lunga durata este pe cale de disparitie, asa ca tot ce am retinut este Dariuca lui lucians la motz, o dulcica cu o frizura tare frumoasa (nu mi s-a parut de baietel) si Lucu Cristinei la mare, blondut si cret si bucalat, frumusel foc (Cristina am vazut ca ai pus si o poza in tzutzurelul gol, eu as scoate-o pe aia, imi e prea teama de oameni bolnavi).
Fug ca s-a trezit puiul
Pupici 
Monica
36+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
anasia spune:
monicuta bb, ma bucur ca esti bine, nu mai stiam nimic de tine, am crezut ca nasti fara noi
mai ai putin pana la intalnirea cu piersicuta2; mai da-ne din cand in cand cate-o veste ca sunteti bine;
michella, bantui si ei pe aici ca gogoshica mea doarme;felicitari pt reusita Teodorei!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
katik spune:
anasia, multumim de intrebare! si noi p-aci, ne topim la umbra, e groaznic. noutati nu prea avem, dar nici timp de scris prea mult nu avem, doar asa cite un pic, si atunci citim si pina sa ajungem sa si scriem ceva, voi sunteti deja departe
.
multa sanatate dorim si noi piersicutzelor bolnavioare si mamicilor gravidutze!
consi, pupam pe luca cel mare, mi-e dor de voi, de plimbarile noastre!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
maryion spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
Anasiapentru intrebare
Nu am nascut inca, dar sunt pe ultima suta de metri. Alex deja era nascut la cate saptamani am acum, dar stau linistita ca printesa este bine, grasulina, cu cracii lungi(la eco la 34 de sapt. a iesit lungimea femurului de 37 de sapt
), hainitele toate roz sunt pregatite, bagajul de spital la fel, acum suntem in stand-by.
Imi cer scuze ca nu am mai scris nici un cuvintel despre noi, dar domnul Alex ma oboseste tare, abia de curand am reusit sa gasesc gradi, de care oricum nu sunt deloc multumita dar nu am ce face, trebuie sa mai respir si eu putin inainte de intalnirea cu pitica. Totusi sunt mandra de mine(si foarte modesta) ca am reusit pana aici si cu burtica si cu Alex toata ziua acasa, fara nici un ajutor decat sotul dupa ora 17, dar si el obosit dupa servici. Eh, mult a fost, putin a ramas.
Am vazut si pozici, dar memoria mea de lunga durata este pe cale de disparitie, asa ca tot ce am retinut este Dariuca lui lucians la motz, o dulcica cu o frizura tare frumoasa (nu mi s-a parut de baietel) si Lucu Cristinei la mare, blondut si cret si bucalat, frumusel foc (Cristina am vazut ca ai pus si o poza in tzutzurelul gol, eu as scoate-o pe aia, imi e prea teama de oameni bolnavi).
Fug ca s-a trezit puiul
Pupici
Monica36+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Monicutza te pup.

Esti o norocoasa ca vei avea o fetita si un baietel de varste apropiate.
Bineinteles ca esti si curajoasa.
Felicitari. Iti tinem pumnii si asteptam vesti.
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare … Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
I'm back!
Gabitzo,un'e esti mei, ai tacut brusc? ![]()
Monicutza, te admir si te respect...nu cred ca m-as simti in stare acum pt un nou bb mic...sunt praf de obo...tot respectul pt curajul tau, iti doresc nastere usoara si sa ne mai tii la curent, sa ne trimiti poze cu bebe 
Anasia 

Kati, frumu tare la voi acolo la Timisoara...cele mai misto parcuri... 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1