PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 27
Ramoon spune:
quote:mersi mult!
Originally posted by anasia
bulinuta, ma bucur a fost bine la mare; nu i-ai dat nimic lui Rares pt ochi?
ramoon, da-i apa, daca nu vrea ceai;poti sa-i dai putina smecta;vezi ca este de la lactana pulbere de morcov, special pt bebeii cu diaree;se gaseste in farmacii, mai putin sensiblu;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
ma duc cu ea la dr repede k a facut si temperatura! sa vad ea ce zice

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
am fost la dr. si cica are un pic de rosu in gat 
mi-a dat ceva tratament dar tot nu m-a lamurit asa k astept sa se faca ora 17 sa merg la pediatra sa vad ea ce zice...i-am dat un pic de nurofen doar...of, sper sa fie bine!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
map spune:
Multi ani la piersicute si pupici la mamici. Am venit si eu un pic ca face nani piticul.
Sa facem nani a devenit un calvar uneori. Se invarteste si care-o ora sa adoarma de-mi pierd toata rabdarea. De cand stie sa coboare singur din pat (de vina clar ca noi suntem ca noi l-am invatta insa am scapat de stesul ca pica iar in cap) eu il pun la somn el fuge si face cate-o prostie. Abia il iua de pe tiri unde, il pun pe pernita lui iar fuge, exact la locul de unde l-am luat. La el in pat nu-i chip sa adoarma, urla de parca-l pui te miri unde. Oricum o tine asa sus in pat jos din pat cam o ora si apoi oboseste si adoarme langa mine. Seara il adorm la noi in pat apoi il pun la el. Dar ultimele nopti pe la 3-4 il gasesc in picioare la el in patut, plangand desigur asa ca-l iau la noi. Am impreasia ca s-a facut cam smecher, a inceput sa stie si este un ff mare santajist. Nici nu stiu cum sa fac mai bine sa nici nu vreau sa-i fac poftele nici nu vreau sa se simte abandonat. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa nimeresc calea demijloc.
Sarilla chestia asta cu motul este "cate bordeie atatea obiceie". La unii se ia la 1 an, la altii la un an jumate sau la trei. Pe fiecare intrebi este altfel si de aceea am horatat si eu ca lui Robert sa il luam la 9 luni
Eram in tara, eram la munte cu sora mea care-i nasa lui Robert, erau si totii bunicii de fata asa ca era cea mai potrivita ocazie sa facem acest lucru. Am pus pe-o tavita cateva obievte: carte, parfum, chei de masina, bani, icoana, oglinda, etc si trebuie sa vezi ce ia primele trei obiecte. Asa cred ca-i mai mult pentru amuzamentul celor prezenti: Robert a luat: chei de masina, bani si parfum
o carte n-a minerit si el
apoi i-a luat sora mea motul (cica nu trebuie sa-l vada el si de asta se ia pe la spate) si-l pui intr-o batista. Motul era prins cu un elestic rosu de par ca asta am gasit pe la munte unde eram si l-am pus intr-o batista noua, pe care chipurile trebuie s-o cumpere nasa dar se nimerise sa fac eu cumparaturi. La noi a fost detul de mult improvizat ca eram la o cabana pe la Poiana Tapului.
Cand i-a luat motul nepotelului meu nasa lui l-a legat la ochi cu ceva sa nu vada motul (nu stiu ce-a apucat-o ca nu-i nici ea cu traditii din astea prostesti), ca asa era obiceiul pe la cei pe care-i intrebase ea. O tampenie mare pentru ca s-a speriat asa de tare micutul si atata a mai urlat. Sorei mele i-am spus ca mie sa nu-mi lege copilul la ochi
.
Cel mai bine este sa faci sa-i fie cel mai comod si placut celui mic si mai la indemana voua celor ai casei, merge sa mai si improvizezi datina. Fa un obicei original pentru "bordeiul tau".
Monica si
Robertel cel istetel
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Buli, ce faci mai? Mai traiesti? Iote cine se gasi sa vorbeasca, puturoasa de moi
fata tre sa ma crezi ca uneori am o lene de ma doare, dar de citit sa stii ca va citesc constincioasa 
Pai baga-te mai la stilist sa te faci valvoi de vara 
Baga PM can' vrei sa iti dau info 
Fetele dragele, acu' fro ora am picat si noi de la mare. Pentru prima oara s-a comportat foarte bine, neasteptat de bine, a fost scump rau. Numa apa si iar apa, balaceala la greu, show-uri pe plaja ca radeau toti cu el, papat bine, dormit ff bine (imi vine sa ma mut la mare, ca uite ca acolo imi doarme si mie copilu' domn'le)
N-am facut nicio nazbatie, culmea, desi apa era nitzel cam rece dar nu m-am inteles cu el deloc sa nu intre...daca il puneam jos pe nisip o lua tutuca spre apa direct
asa ca ma mir ca nu am racit, facut rosu in gat si alte asemenea
Tre' sa ma apuc de despachetat, ca zici ca am luat toata casa dupa noi, dar momentan ma doare o lene...![]()
O sa pun si niscaiva poze tot cand o sa rezolv lenea asta 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
mirelacarmen spune:
Buna!Am si eu un baietel:VLAD OVIDIU nascut in 27 august 2006.Are 2 dintisori si a facut primii pasi la 9 luni si 3 saptamani.Face o gramada de prostii:coboara din rotobil;vrea sa coboare din carucior;in cateva secunde e in picioare chiar legat cu centura,nu doarme in patut;face ture pana oboseste.Mirela
Cristina_Ioana spune:
Am pus poze calde de la mare 
Il keama Mamaia pe folder ![]()
Si mai sunt poze noi si la Motz Luca 
greiere spune:
Ei da, am implinit un an! Multumim de urari.
Maryion si Bulinutza.
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
lucians spune:
Bau!
Cred ca sunt singura p-aici.Si nu mi se pare corect...
Cristina_Ioana,vazui pozele si placu la nebunie puiul tau de om cu ai lui parinti faini.Sunteti dulci de tot....
Bulinutza, ma bucur ca v-a priit vacanta si ca v-ati simtit mai bine ca acas'.Iar bulinel o sa treaca si peste asta,asa cum de fiecare data a facut-o.Sanatate multa!
Avem si noi poze de la mot si cu noua coafura.Oare ce-o zice Philipica,i-o place de Dariuca asa sau nu?
pupici si ne auzim maine
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
maryion spune:

1 anisor
Leila, fetita lui Galushca
Andrei, baietelul lui M_floruta
Elena, fetita lui Leistra

11 lunisoare
Timeea Andreea, fetita lui acvi
Teodora Ana, fetita lui michella78
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Gabitzo, nu esti fata singura, numa'ca io inca mai casc de mi se rup falcile...
Sarumanusitzele de compliment 
Ma bag la masaj 2h si vb later

Alessia Anca(14.08.2006)