PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Matei Stefan, baietelul lui adas

11 lunisoare

Maria Alexia, fetita lui Martta

Maria Theodora, fetita lui Iulenca

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

1 ANISOR
MATEI STEFAN

Maria Alexia, Maria Theodora

of, am intrat si noi, din pacate in grupul piersicutelor bolnavioare; Alessia a facut febra, cu toate ca ii dadeam alternativ, paracetamol supozitoare cu nurofen; am avut o noapte alba si suntem chiauni cu totii;chiar nu-mi dau seama de la ce a facut;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

oanaalex, maryion, genie, anasia, sarilla multumesc mult pentru urarile de La multi ani.

Noi am petrecut cu familia, adica soacra, cumnatii, cumnatele, nepotelele...Nour nu a stat o secunda...am alergat dupa el si a mancat amestecat, cerealele in mai multe reprize iar fedeluta cu lapte "alergata" printre invitati. A trecut totul, iar acum ne agitam in continuu (la joaca) cu fratele cel mare pe care "l-am recuperat" de la bunica-sa.

Numai bine piersicutelor bolnavioare si o vara frumoasa!

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

din pacate, pt ca Alessia plangea tot timpul si nu mai vroia sa manance,plus ca temp nu mai cobora sub 38.6, am ajuns la camera de garda, unde ne-a dat verdictul: rosu in gat si ca med tantum verde spray pt gat, fara antibiotic, deocamdata;ati dat la bebici tantum verde?

varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Anasia, multa sanatate! Noi nu am avut probleme cu gatul dar daca nu i-a dat antinbiotic inseamna ca poate trece si fara. Pediatrul ce a zis? Si varul Antoniei avea rosu in gat si putina febra si stiu ca s=a rezolvat cu Nurofen. Sanatate multa si sa treaca repede!
Hannen, voi cum mai sunteti?

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna,fetelor!

Am intrat sa va dau de stire ca ne-am tuns.Nu ne sta grozav de bine,mama nu-i deloc incantata... ea a vrut acasa si o fetita nu doi baietoi.Insa,Andrei e-nnebunit dupa noul lui "fratior" .Daca se uploadau pozele cu alta viteza,nu asa cum o face acum,incercam din seara asta sa va aratam noul look al nostru.

A fost frumos si la mot-turta si ne-am comportat precum copii mari.
De pe tava am ales in ordine:cheile de la masina,50 euroi+o bratara de aur,ambele odata si apoi un fard de ochi...dupa care calculator,pieptan,o bacnota de 1 bulion si nu mai stiu ce,ca le luase la rand...

Anasia,imi pare rau s-aud ca Alessica e bonavioara.Si io care ma uitam dupa voi prin parc .Te sun maine!

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

LA MULTI ANI ,piersicutelor sarbatorite simbata,dum, si azi!

Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!

Gennie,multumim pt. urari!De ieri nu a mai facut febra!A inceput sa manince putin si nici nu i-a "explodat" nika pe corp ,cum prevedea dr.-ul!Ce ma bucur!!

ooanaalex,sar`naaa!Mai ales de miel,tare bine mi-ar prinde (un gratarel)

norocuta,cind ai timp sa ne conversam
Ce noroc ai ca nu`s mai aproape,nu mai scapai de mine

Sanatate la toti puiutii !

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Andrei Sebastian, baietelul lui cristin97

Alexandra, fetita lui Greiere

11 lunisoare

Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan

Maria Veronica, fetita lui danivero

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Fetele care ati luat deja motul...sau cele care stiu...cum se procedeaza EXACT cand i sa taie motul?...am citit ceva de un banut...de niste ceara...
Eu stiam/credeam ca i se prinde parul copilului cu o fundita, apoi se taie de dedesubt...si gata!Sanatate! Ce stiti mai mult? Ca si nasa mea e de aceeasi varsta cu mine, si nu are prea multa experienta...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

1 ANISOR
ANDREI SEBASTIAN

ALEXANDRA

Elena Maria, Maria Veronica
genie, , pediatra mi-a recomandat tot tantum verde + nurofen+panadol; nu-mi dadeam seama de ce refuza laptele, apa, impingea cu manuta biberonul; nu putea sa inghita nimic, desi ii era foame rau; toata noaptea s-a trezit din ora in ora cu plansete, probabil nu putea sa inghita saliva;
lucians, sa va fie de bine, o creste si parul, ai sa vezi!
sarilla, eu am taiat motul finutei exact cum ai spus, sub fundita;probabil sunt si alte obiceiuri prin alte zone;

varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput