PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata mamici si bebici.
Gennie,din nefericire noi o tinem tot intr-o febra.Aseara pe la 20:30 i-am bagat un supozitor si mi-a adormit la 12:45
Pe la 4:00 ardea ca focul,i-am bagat iar supozitor si i-am pus o perna de aia cu gheatza,stiti voi.Pe la 7:00 scazuse febra,dar s-a pus pe un urlat.Abia pe la 8:10 am reusit sa o linistesc .A mai dormit vreo ora.Acum tot maraita,nu-i convine nimic
Sunt rupta de oboseala.

Ramoon,pe mine obisnuiau sa ma tunda cheala cind eram mica pt. ca aveam parul rar,asa zic ai mei.Serios ca am facut un par cit pt. tot forumul!!!
Ma disperaaa,prea mult,cade dar nu se mai termina niciodata!
E oribil vara pe calduri,greu de spalat,greu de uscat,volum moamaaaaaaaaaaa!Asa ca eu zic daca o tunzi sa o faci doar o data.Ai mei m-au tuns de vreo 2-3 ori parca.Oricum cica nu da rezultate la toata lumea.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Uram La Multi Ani tuturor sarbatoritilor.

Noi suntem intr-o perioada tare aglomerata care nu se va termina in curand. Ne pregatim sa ne mutam la casa (inca se tot lucreaza pe acolo), in 25 iulie plecam in Romania si lui Alex ii ies iarasi dintisori. Nu prea mai reusesc sa tin ritmul dar sper sa trecem cu bine peste perioada asta.

Incerc sa mai citesc din urma si sa mai vad piersicutele care mai de care mai frumusele. Recunosc ca am scris mesajul inainte de a citi si asta ca sa nu risc sa se faca prea tarziu si sa nu mai apuc sa scriu.

Va pupam pe toti si sper sa auzim numai de bine.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Cristian, baietelul lui Arghirmonica

Nour, baietelul lui Norocuta

Mircea Luca, baietelul lui mihatocae

11 lunisoare

Oana Ilinca, fetita lui Geliza

LA MULTI ANI! Adelapop

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Offf Hannen, imi pare tare rau! Sanatate multa !
Antonia nu a mai facut febra, slava Domnului. S-a mai reglat si cu mancarea, eu cred ca totusi a fost de la cei 3 dinti care dau toti o data. Medicul de famlie a zis ca a mai intalnit febra 40 din cauza asta.
Piersicutei tale ii dau cumva mai multi dinti deodata? In gat e ok? Sa se face bine repede! Si tie multi ca sa rezisti si sa treceti cu bine peste perioada asta.
Ramoon, in legatura cu tunsul, nu stiu ce sa zic...Cred ca intr-adevar functioneaza la unii si la altii ba.Eu nu o sa o tund cheliuta pe fii-mea. Pe mine nu m-a tuns mama si sunt ok din punctul asta de vedere.
In plus de abia astept sa-i mai creasca si ei parutul pentru ca s-a facut blonduta si e tare frumusica

Sanatate tuturos si cum zicea si oanaalex sa auzim numai de bine!
La multi ani tuturor aniversatilor!

Genie siAntonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sarilla, Ioanna la turta a ales : paine ( nu stiu ce o insemna , dar cica e bine. stie cineva ?), apoi oglinda si apoi bani :)
Adica nu o sa-i fie foame, o sa fie frumoasa si cu bani ?
Astpetam interpretari de la fete...

Apoi a mai ales seringa si ruj, dar doar primele 3 conteaza.

A, pahar cu apa nu i-am pus pe tava. Nici nu stiu ce ar fi insemnat, dar poate ca ar fi fost bine sa-i fi pus...

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ieri am fost la plaja cu Ioanna, desi batea vantul si erau valuri.
La inceput ii era un pic frica de valuri, pe urma nu mai puteam sa o scot din apa. Intra de-a busilea, repede , repede. A stat pana a invinetit si a inceput sa tremure. Atunci am luat-o cu forta si ea tot tipa si se zbatea sa o mai las. Ne-am pierdut si chiloteii in apa, ni i-au luat valurile. Sa ma fi vazut cum alergam cu Ioanna in brate sa o duc la mal si apoi in apa sa prind chiloteii, dar pana sa ajung eu in apa ajungea si ea dupa mine si iar alergam cu ea la mal. Cred ca eram de coma...
A mai luat si 2-3 valuri in freza si tot nu i-a trecut de mare... Si seara nu puteam sa-i spal tot nisipul din par...

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

1 ANISOR
AINA MIHAELA, PHILIP, IOANNA

BOGDAN ANDREI

CRISTIAN, NOUR, MIRCEA LUCA

Oana Ilinca

hannen, genie, multa sanatate piersicutelor!
vad ca si Alessia a facut putina febra acum; m-am bucurat degeaba cu calma baby ca a inceput sa faca la fel inainte de culcare, cu plasete, deja cand se apropie ora de culcare ma apuca disperarea;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

MAMIDESTEFAN

ADELAPOP

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI!!!

Cristian
, baietelul lui Arghirmonica

Nour, baietelul lui Norocuta

Mircea Luca, baietelul lui mihatocae

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Aseara am scris mesajul si acum am reusit sa citesc din urma.

Pupam toate piersicutele bolnavioare sa se faca bine. Banuiesc ca e destul de nasol cu febra asta fara sa sti exact de unde vine.

Genie, Hannah sa auzim numai vesti bune de la voi.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
PS(edit) Hannen scuze de botez. Dau mielul

Mergi la inceput