PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Muuh nu ca vreau asa dar credeam ca asa se procedeaza, si ma gandeam ca e mai simplu.Am vazut ca exista si NAN Junior, pentru pitici de dupa un an, si o sa ii iau atunci din asta...de fapt, cred ca urmatoarea cutie din aia o sa fie.....ca ce mai e pana la un an?O saptamana...
Lucians petrecere frumoasa!Si eu abia astept sa il tund....Foarte frumoase pozele cu fetitele cochete...
Raluca ce a ales Ioanna la mot?Ca pana acum nu a zis nimeni, si pentru mine e interesant...nu stiu de ce nu mai zice nimeni de asta... Eu as vrea sa stiu la fiecare piticot ce a ales...sa vedem ce avem in gasca.....doctori, ingineri..etc, sa stiu pe langa cine ne dam..
Ramoon si noi facem petrecerea dupa...la 2 zile dupa...nu cred ca e vreo problema..

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Muuh ai ajuns la Bucuresti,da? Treci la treaba.....ai restante stii tu unde...
Voi mai veniti la mare anul asta?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am reusit sa fac bagajele, si acum numaram orele pana maine.Sper sa avem vreme buna si sa se balaceasca puisorii bine.Pun si o pozica recenta cu nazdravanii

Citeam ce ati mai scris.Phillip a avut de la nastere o mica fimoza, si inca mai are putin.Medicii nu m-au lasat sa umblu la locul cu pricina, eu nu am insistat si totusi probleme nu are.Asteptam, e posibil ca in timp sa se rezolve de la sine"problema", daca nu pe la 6 ani il operam.
La 2 ani a facut si Phillip rotavirus, la el a fost ciudat pentru ca boala o fac copii pana in 2 ani, in special bebelusii.La el a fost febra mare si scaune exagerat de moi si dese, a slabit mult, in 2 zile 3 kilograme si ceva dar a recuperat.Rabdare multa trebuie si grija mare ca se ia -in cazul in care mai sunt copii in casa.Pe Rebecca am vaccinat-o ca sa nu am surprize, si sper sa nu pateasca nimic .Nici cu enterocolite nu ne-am luptat, trebuie avut grija si sa se obisnuiasca si copii sa isi spele mainile de multe ori pe zi, chiar daca stau in casa.
La multi ani copilasilor ce vor implini un an zilele urmatoare, petreceri frumoase si torturi delicioase si multa multa sanatate tuturor!

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

astazi implinim 11 luni, am intrat si noi pe ultima suta de metri .... pt. primul anisor.

Multumim petru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor, nu era rotavirus la Antonia, a iesit analiza de kk si e totul ok! Ramane totusi un mister febra de 40 de grade, slava Domnului ca nu a mai facut de atunci. Azi am fost cu ea la medicul de familie si a intors-o pe toate partile, nu pare sa fie ceva in neregula. Ne-a trimis si la niste analize de sange+un exudat faringian, ca sa stam linistiti. Marti am toate rezultatele.
Muuh, da, rotavirusul cica se ia din aer si din parc il pot lua copii si cica ar trece usor si la adulti...
Hannen, piersicuta ta a mai facut febra? Sper ca nu...
Multumim tuturor care au sarit cu sfaturi sau urari de sanatate
Vroaim sa intreb ceva: voi cum ati dat hidrasec la copii, adica in cata apa l-ati dizolvat?

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multumim tuturor celor care ne-au urat la multi ani...le spunem si noi La multi ani tuturor piersicutzelor care se serbeaza azi si lui mamidestefan.
La noi debutul in al doilea an s-a facut cu o mare dragoste pentru mami, asa mare ca nu mai pot sa stau fara ea, trebuie sa fie prezenta cand ma joc si sa spuna cand pleaca, unde pleaca si cat sta...dar nu cumva sa fie departe de mine mai mult de cateva secunde ca incep sa plang si sa o caut prin toata casa...eu, mami, sper sa fie o toana si sa dispara repede.
Petrecerea de mot a fost ok, am ales in ordine: carte, bani si carioca...mi-a zis mami ca voi deveni JK Rowling 2, poate scot si eu un Harry Potter, sau un mic Picasso.

www.dropshots.com/day.php?userid=320948&cdate=20070630&cimg=9" target="_blank">turtomot

Raluca si pui d-un an Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by Babee

Am reusit sa fac bagajele, si acum numaram orele pana maine.Sper sa avem vreme buna si sa se balaceasca puisorii bine.Pun si o pozica recenta cu nazdravanii

Citeam ce ati mai scris.Phillip a avut de la nastere o mica fimoza, si inca mai are putin.Medicii nu m-au lasat sa umblu la locul cu pricina, eu nu am insistat si totusi probleme nu are.Asteptam, e posibil ca in timp sa se rezolve de la sine"problema", daca nu pe la 6 ani il operam.
La 2 ani a facut si Phillip rotavirus, la el a fost ciudat pentru ca boala o fac copii pana in 2 ani, in special bebelusii.La el a fost febra mare si scaune exagerat de moi si dese, a slabit mult, in 2 zile 3 kilograme si ceva dar a recuperat.Rabdare multa trebuie si grija mare ca se ia -in cazul in care mai sunt copii in casa.Pe Rebecca am vaccinat-o ca sa nu am surprize, si sper sa nu pateasca nimic .Nici cu enterocolite nu ne-am luptat, trebuie avut grija si sa se obisnuiasca si copii sa isi spele mainile de multe ori pe zi, chiar daca stau in casa.
La multi ani copilasilor ce vor implini un an zilele urmatoare, petreceri frumoase si torturi delicioase si multa multa sanatate tuturor!

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Super poza!
Si nazdravanii ...

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by Genie

Fetelor, nu era rotavirus la Antonia, a iesit analiza de kk si e totul ok! Ramane totusi un mister febra de 40 de grade, slava Domnului ca nu a mai facut de atunci. Azi am fost cu ea la medicul de familie si a intors-o pe toate partile, nu pare sa fie ceva in neregula. Ne-a trimis si la niste analize de sange+un exudat faringian, ca sa stam linistiti. Marti am toate rezultatele.
Muuh, da, rotavirusul cica se ia din aer si din parc il pot lua copii si cica ar trece usor si la adulti...
Hannen, piersicuta ta a mai facut febra? Sper ca nu...
Multumim tuturor care au sarit cu sfaturi sau urari de sanatate
Vroaim sa intreb ceva: voi cum ati dat hidrasec la copii, adica in cata apa l-ati dizolvat?

Genie si Antonia

Bine ca nu este ceva grav.
Sanatate multa pt papusica ta!

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

vai ma ingroziti cu rotavirusul asta ...brrrr, cate mai apar, te doare capu'
fetele apropo de tuns si eu abia astept s-o tund k are niste zulufi si ii intra in oki...dar pe mine ma bate gandul s-o tuns cheala, oare e adevarat ce se zice k se indeseste? k sa nu chinui copilu degeaba sau sa ma intrebe cand o sa fie mare ce m-a apucat voi o sa-i tundeti? mai ales pe fetite?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ramoon eu zic sa lasi fata in pace. Eu nu am fost niciodata cheala, nu era cazul ca aveam perie de par dar nici sora mea care avea parul mai rar nu a fost tunsa. In schimb aveam o vecina de bloc, saraca vara de vara in vacanta era cheala...si s-au dus anii si ea tot cu cateva fire a ramas. Asa imi povesteste si o prietena ca-a fost tunsa la chelie de multe ori dar degeaba. Robert are din fericire par destul, dar si daca nu avea nu-l chinuiam chel Eu pe Robert l-am tuns deja la 9 luni ca-i intra parul in ochi prea rau. I-am luat motul cand am fost in Ro si gata, l-am executat. Acum are fata de baiat mare ... slava Domnului ca l-am scapat de parul din ochi. Asta-i insa parerea mea, tu faci cum crezi.

Monica si Robertel cel istetel

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput