PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Genie este epidemie de acest rotavirus si cica una dintre manifestari este febra mare cu greata si diaree. Alexei a avut diaree, greata si febra 38 dar ii crestea spectaculos - in juma de ora a ajuns de la 37 (cat are el in mod normal) rapid la 38.2, eu i-am bagat supozitor ca pe gura varsa tot si l-am dezbracat si am facut racoare in camera pana i-a scazut febra. Sanatate multa!!!

Asa in alta ordine de idei vroiam sa va povestesc ceva: Putza lui Alexei s-a decalotat singura si complet. Eu nu am umblat acolo mai mult decat sa il spal la baie dar asa pe dinafara. Acum cand am fost la mare si el a stat mai mult in fundul gol s-a tot jucat cu putza si intr-o seara a tras el mai tare de ea si s-a vazut clar ca e decalotat. Deci se poate si asa.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina

11 lunisoare

Amalia Cristina, fetita lui Anagia

Ianis Vladut, baietelul lui yanis

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

Alessandro, baietelul lui dana7mi

LA MULTI ANI! Mamidestefan

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gennie,sanatate la puiutz.
Nu stiu ce e,banuieste dr.ul doua chestii ,una ar fi virusul asta de care ziceti voi ca ma intreba daca vomita si are diaree,alta ar fi o boala de bebici de care sincer eu n-am auzit pina acum(cica toti bebei o fac ,dar celelalte doua ale mele n-au avut si se manifesta cu febra mare care apare brusc si tine trei zile ,apoi o eruptie pe tot corpul).
Nici nu mai tin minte cum i-a zis sa dau o cautare prin vreun dictionar.
Sigur nu e vb. de varsat de vint sau bolile astea ale copilariei ,pe alea stiu cum le cheama.

A mea tot cu febra ,miorlaita si eu terminata.Am vrut sa dorm la prinz si nu m-a lasat,nu avea ea somn,dupa ce a adormit mi-a pierit mie somnul.A dormit 20 min fix,acum e la tzitza.

Simt ca ma preling sub birou.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Muuh deci Alexei a avut si el virusul asta?Dar de unde l-a luat?Sau cum se intampla?Se ia, se face...?Oricum, bine ca e mai bine...
...si bine ca ati scapat si de decalotare...ai scapat de o grija..La noi nu e niciun semn inca, dar nici nu ma agit...Saptamana viitoare o sa mergem la controlul de un an, si atunci o sa am o lista luuuunga de intrebari pentru doamna doctor.
Eu ma bucur ca i s-a inchis si lui Razvan fontanela, insa sunt putin ingrijorata ca s-a inchis cu o adancitura...adica i-a ramas o adancitura acolo, ca atunci cand e deshidratat.
Acum..nici nu pot sa ciocan acolo cu forta sa vad daca e inchisa de tot, pun si eu mana usor, dar...mai trag speranta ca poate o sa se rezolve...La voi cum e?
De abia astept saptamana viitoare...cand ma gandesc ca de azi intr-o saptamana face un an....
Eu ma mai bucur si pentru ca o sa i sa mai ridice anumite bariere la mancare..si sper sa pot trece si la lapte din ala din comert, sa termin cu NAN-ul...sa vedem.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla nu stiu daca asta a fost sau nu dar poate sa fi fost asta dupa simptome. Rotavirusul se ia nu stiu daca prin mainni murdare sau aer. De ce vrei sa treci pe lapte din comert? Eu merg pe Humana pana la trei ani.
hannen probabil ca doctorul a zis de Roseola. Este destul de frecventa la copii mici si am vazut ca la multe mamici din Japonia - asta e o observatie empirica din ce am mai citit pe la alte topicuri. Sanatate multa!!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sarilla si eu am sa merg cu Nan junior pina pe la 3 ani; o doctora pediatra (nu cea a lui piticot) mi-a zis ca ar fi bine chiar pina la 4 ani. Mai vedem! Depinde si de el.

Hai piersicute dragi, faceti-va bine repede!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna,mamici de pitici,caci bebici nu mai suntem!

Am placerea sa v-anunt ca maine imi rupe turta si-mi taie din motz nasica..In curand mergem sa ne aranjam pleata,sa n-o mai vada mami in ochi,ca innebuneste.Suflam si-n tort chiar daca io de-abia sambata urmatoare implinesc anisoru'.Petrecere mare nu va fi,ca la botez,dar pt mine tot va-nsemna ceva.

Va promisese mami a mea niste poze cu fetele in parc.De-abia acu's-a rezolvat:sa vedeti si voi ce tam-tam am facut io cu missy a lui misimica si cu Alessia a lui Anasia

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Aoleo, am uitat de poze.V-am spus io ca m-au luat emotiile...

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sarilla, Lucians, Cristina_ana, Map multumim pt urari !

Ioanna a fost f entuziasmata de petrecere si asa de obosita incat a dormit de la 12 aseara pana astazi la 1 cand m-am dus si am trezit-o eu. Altfel nu stiu cat ar mai fi dormit...

Acum incerc sa mai lucrez un pic la calculator si peste vreo 2 ore plecam si noi la plaja

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by lucians

Buna,mamici de pitici,caci bebici nu mai suntem!

Am placerea sa v-anunt ca maine imi rupe turta si-mi taie din motz nasica..In curand mergem sa ne aranjam pleata,sa n-o mai vada mami in ochi,ca innebuneste.Suflam si-n tort chiar daca io de-abia sambata urmatoare implinesc anisoru'.Petrecere mare nu va fi,ca la botez,dar pt mine tot va-nsemna ceva.

Va promisese mami a mea niste poze cu fetele in parc.De-abia acu's-a rezolvat:sa vedeti si voi ce tam-tam am facut io cu missy a lui misimica si cu Alessia a lui Anasia

pupici

9-10 luni

intalniri de bebici

salutare! frumoase piersicute! asteptam pozele si de la petrecere.
eu chiar vroiam sa va intreb asa se face cu petrecerea de mot? adica se face inainte sa implineasca bebe anu'? k asa ziceau si nasii dar mi s epare cam asa k ma gandesc ce o sa facem exact de ziua ei...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput