PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claudia, Raluca, Letitzia, Sarrila, va multumesc mult pentru cuvintele frumoase!!!
Sarrila, bebe e baietzel, dar inca nu sunt hotarita cum o sa il cheme. Adica un nume e sigur Andrei, dar cel de-al doilea o sa il hotarasc dupa ce il vad pe bebe! Am citeva variante si o sa vad atunci care i se potriveste!
Raluca, iti doresc petrecere frumoasa!!! E normal sa fii mandra de fetitza ta ca implineste un anisor. De-acum e fata mare!!!
Hannen, multa santate piersicutzei!
Cristina_Ioana, distractie placuta la mare. Sigur Luca o sa fie extaziat, cred ca nu o sa il mai puteti scoate din apa. Sa ne povestesti cum a fost!!!
Fetelor, o sa va anunt cind vine bebe pe lume. Am numarul Mirunei si o sa ii trimit ei un mesaj. Dar eu sper sa mai stea bebe macar o saptamana in burtica, sa ajunga si el la 3 kg., ca acuma e inca micutz. Va pup pe toate!

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare!

Intru si io rapid sa felicit piersicutzele care azi sarbatoresc,cu cei dragi,implinirea primului an din viata.

Aina Mihaela, fetita lui Pika-Pika
Philipica, baietelul lui nicolica
Ioanna, fetita lui Ralucaspm

Le dorim muuulta sanatate,sa creasca frumosi si destepti si sa aiba parte numai de bucurii!

pupici si distractie placuta va dorim!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

she_wolf, saru'mana mult.

Cristina_Ana,va asteptam cu nerabdare in parc.Aveti grija de voi!

Cristina_Ioana,acus ma bag sa-ti scriu un PM.

pupici la fete!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor sunt tare suparata.....
Azi noapte la 12 Antonia a facut febra 40...m-am speriat ingrozitor...ardea ca focul si plangea tare rau. I-am dat repede Panadol si nu a scazut deloc asa ca am bagat-o in masina si am fugit la spital...unde i-au facut impachetari cu cearceafuri reci, a urlat micuta ingrizitor dar in 2 ore au reusit sa-i scada temperatura la 38.I-a bagat si un supozitor si cred ca si ala a ajutat-o mult. Paracetamolul pe care i l-a dat la spital la varsat pentru ca i l-a dat prea brusc asistenta. A varsat pe mine, eram plina de voma, nu pot sa va descriu ce noapte am avut...Saracul copil era atat de speriat! Ceea ce e mai ciudat e ca nu se stie exact de la ce a facut febra asa mare...Medicul de garda a zis ca vede ceva purulent pe amigdale dar pediatra cand a vazut-o azi a zis ca e curata in gat dar ca suspecteaza un rotavirus...Cica ar fi epidemie. Desi nu face diaree, doar ca scaunele sunt mai "parfumate" ca sa zic asa...Nu stiu, sunt speriata, a mai patit vreuna din voi asa ceva... Si daca da,cum ati procedat?
Pediatra mi-a zis sa-i dau lapte fara lactoza cateva zile , smecta si hidrasec si nurofen preventiv pentru febra. offff

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Hannen, acum am citit ca si tu ai patit-o azi noapte...Sanatate multa! Ce a fost?
Poate fi febra asa mare din cazua dintilor? Mie mi se pare exagerat...

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Genie, multa sanatate Antoniei si un pupik mare tie

Am uitat sa va raportez ca aseara ne-a tuns tati zulufii...i-a pus mami in cutiutza la pastrare...acum avem si noi fatza de baietzel, hihi
I-am facut niste poze, o sa le pun sapt viitoare cand le pun si pe cele de la mare...

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

La multi, multi ani sarbatoritilor de azi. Sa cresti sanatosi, voiosi si sa aduceti bucurii cat de multe celor care va iubesc!

Genie aici in Germania este foarte intalnit rotavirusul asta. Dar la rotavirus stiu ca un alt simptom este voma destul de frecventa. Si mai sunt viste virusi, pana aici eu nu auzisem de asa ceva, carora astia le spun "de trei zile". A avut si Robert in decembrie prostie din aia. La noi tocmai s-a nimerit sa facem vaccin si credeam ca-i de la el dar a facut tot asa 40 si dr a spus clar ca-i altceva, si i-a zis "virus de trei zile". Am luat si eu acel virus, ma durea gatut foarte ciudat, imi venea sa pic din picioare dar nu-mi permiteam ca avem copil. Plus febra dar la mine nu chiar asa mare ca la Robert. A avut si sotul meu apoi cu exact aceleasi simptome ca si noi. Ne-a tinut pe fiecare trei zile. Si pot sa spun ca a aparut din senin si tot asa a si trecut. Chiar am auzit de curand ca fetita unei cunostinte a avut iar asa ceva. Cica-i normal. Eu una nu gasesc asa normal dar zic sa-i cred ca ei is medici si eu nu.

Sanatate multa de tot si sa va faceti bine cat mai curand. Parca veniti in Germania (unde mai exact veniti?) la bunica nu? Sper sa stea virusii astia nemtesti departe de voi.

Monica si Robertel cel istetel

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ioana drum bun si vreme buna la mare. Ce chef am si eu de scalda dar la noi is 12-14 grade, brrrr, la weekend se face mai cald dar degeaba, lacurile vor fi reci de inotat. Si la mare mai la toamna

Monica si Robertel cel istetel

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Map...ce sa zic...cu virusii astia nu-i de gluma...
Da, venim pe 25 iulie in nord, foarte aproape de granita cu Olanda, cel mai apropiat oras e Nordhorn, nu cred ca avem cum sa ne vedem din pacate. Desi planuim o excursie la Frankfurt, poate facem una si la Munchen, cine stie
Merci mult de precizari

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Genie, Hannen, multa sanatate la puiuti..sa se faca bine repede.
Genie, hai ca m-ai pus pe ganduri cu rotavirusul asta...RAzvan face moale de vreo 2 zile, dar eu am citit ca acum, cand umbla toata ziua peste tot cu mainile si le baga apoi in gurita, e un lucru obisnuit sa mai faca diaree...asa ca stateam linistita...
O sa il supraveghez indeaproape..sper sa fie ok...nu de alta, dar in primul rand ziua lui e saptamana viitoare si nu as vrea sa fie bolnavior , si apoi mergem prin Grecia (cred) cateva zile dupa, si nu as vrea sa plec cu el fara sa fie bine.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput