PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ioana ma bag si eu in seama la capitolul ciufuleala. Eu cred ca Robert ma vrea cheala, ca m-am tot tuns pana al ajuns cu el scurt de tot si el tot trage, si tot trage. Nu adoarme fara sa ma traga pe mine de par...mai si trage Si cand ne jucam el trage. Incerc sa-l dezvat dar parca are un fix, de la 4 luni asa o tine. Muscatul este alte toana a lui, nu stiu de ce nu-i si el cuminte ca alti copii, fara muscat si tras de par Al naiba mod sa-si arate dragostea si copiii astia.

Monica si Robertel cel istetel

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Sa incep despre Rares :merge de 7 luni sprijinit, apoi cu hamul, iar de la 11 luni face pasi singur-singurel, din ce in ce mai multi ( de ex. traverseaza sufrageria ), se ridica singur din fundulet in picioare, are 5 dinti, al saselea este pe drum, spune mama, mai des tata, apa ( cere bibe cu apa ), caca ( e valabil si pentru pipi..), la ham spune am, la adidasi " adadinda", cand vrea sa ii pun muzica pocneste din degetele de la ambele maini, danseaza, face papa cu mana si spune papa, face "bezele" ( adica duce mana la gura si trimite un pupic ), cand vin eu acasa ii spune subtil bonei sa plece, adica ii face pa cu mana , face cu limbuta ca un calut, recunoaste pisa si catelul pe imagini, vrea sa ii citesti , dar intoarce el paginile inainte de a termina fraza
Cam asta imi amintesc acum, va rog poate ma ajuta cineva cu inserarea, ca eu sunt pe langa total cu userul si parola..daca aveti disponobiliater, bineniteles
acum mami vrea tort cu poza lui sau cu alte pozute din desene animate sau povesti, cu lumanare si cu artificie, vrea sa ii costumas special de ziua lui ( doar o data face omul 1 an )si poate o bratara, dar ma mai gandesc, nu stiu daca gasesc ceva de bun gust, ca sa nu para copil de manelist ( nu ca as avea ceva personal cu ei ....)la botez a avut pe tort o poza cu el in body si toata lumea a avut ocazia sa ii admire bulanasele.... a fost super !!! a, si acum as vrea si tort din ala inconjurat cu o funda, am vazut eu la cineva...mi se pare super ideea cu mousse...osa trec pe la cofetaria aceea de la dristor, multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

ia uitati-va voi la photocake si la cofetaria piticot au site, ati trecut pe acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetele mele dragi!!!!
Mi-am facut si eu in sfirsit curaj sa intru sa scriu pe la voi, asta nu inseamna ca nu v-am citit zilnic, dar de un an de zile mi-a fost imposibil sa mai scriu aici. (nu toate ma cunoasteti, dar prietenele mele scumpe de la odiseea de anul trecut sper ca nu s-au suparat prea tare pe mine si m-au inteles). Cu multe dintre voi am mai vorbit pe PM, pe la alte subiecte, la telefon, dar de Cristina Ioana nu mai stiam nimic de foarte mult timp.
Cristinico , ma bucur mult ca sunteti bine, am vazut pozele cu voi doi si trebuie sa-ti spun ca ai un baietzel adorabil, la fel ca si mamica lui. AI fost o gravidutza frumoasa foc, dar ca mamica esti si mai si!!!! Iti sta demential de bine cu parul scurt, arati ca un adevarat fotomodel. Te-am vazut si intr-o revista mai demult, cind ai pozat cu burtica si mi-a placut la nebunie!!!! Sa mai scrii pe aici, pentru ca eu citesc tot si imi e dor de tine.
Le pup si pe celalte fete dragi mie, nu dau nume pentru ca sunteti multe si nu vreau sa uit pe cineva!!!! Va multumesc la toate care mi-ati mai scris de-a lungul timpului sa ma incurajati, a fost un an greu pentru mine, dar sper ca in sfarsit sa reusesc sa am si eu bebele mult dorit. Asta se va intimpla probabil foarte curind, in maxim doua saptamani dupa spusele medicului. Am avut iarasi o sarcina dificila, cu contractii multe si stat la pat, dar gandul la bebele meu si la bucuria pe care o sa o simt cind o sa il tin in brate mi-a dat putere. Emotiile sunt acum mai mari ca oricind, dar sper ca de data asta sa va dau o veste buna cit de curind.
Va pup inca o data pe toate si pe toti bebeii minunati de aici (de fapt acum sunt copilasi) si le urez La multi ani!!! cu ocazia implinirii primului anisor!!! Sa creasca mari, sanatosi si frumosi si voi sa fiti mereu niste mamici fericite!!!!

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Madyn iubita, nu stiu daca au site ca eu m-am dus personal la cofetarie ca stau aici aproape. Se cheama Casa Tosca, poate incerci pe Google. Daca nu, la informatii tre sa aiba numarul lor....imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu date, eu am facut tzusti aici...
Cristinik scumpa, mi s-a facut pielea gainii si m-a busit plansul instant cand am citit mesajul tau...si acuma imi curg lacrimile si incerc sa ma adun sa iti scriu doua vorbe coerente...fetele care nu ne stiu odiseea or sa creada probabil ca am innebunit
Multumesc mult pentru complimente, esti o scumpa!
Ma bucur tare ca in curand o sa tii in brate puiutzu' mic, sunt tare mandra de tine ca ai avut atata putere si tarie...asa cum am pierdut si eu o sarcina, stiu ca nimeni si nimic nu te poate consola si nu poate inlocui golul provocat de imensa pierdere...dar uite ca Dzeu ne-a ajutat in final, dupa atatea eforturi si suntem mame...
Sa nu ne uiti, sa mai intri sa ne scrii, sa ne tii la curent si sa ne pove si noua despre bucuriile si implinirile alaturi de puiutz...
Nu stiu daca am fost coerenta, dar m-ai facut praf cu mesajul tau...si mie mi-a fost tare tare dor de fete si de locsorul asta al nostru si ma gandeam asa cum eram anul trecut pe vremea asta...cum trece timpul...
Va pup mult pe toate!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Map iubita, ma scuzi ca tie am omis sa iti raspund
Si eu m-am gandit ca Luca are necaz pe parul meu, ca toata ziua ma ciufuleste si ma trage...dar si chele daca am fi, tot mami suntem si ne iubesc ei asa cum suntem

Cristinikoooo iar ma ia boceala...ce mandra sunt de tineee!!

Mergi la inceput

Sarilla, saru'mana de pont, am gasit Confesiunile, ma pun pe citit ca s-a culcat si Zarzarel in sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Wow,asa da surpriza! Cristina_Ana,te pupam si noi si din suflet iti dorim o nastere usoara si-un bebeu sanatos tun! Mi s-a zbarlit pielea pe mine de emotie...cuvintele tale spun totu':vei fi o mama model pt viitorul membru' al familiei voastre;sanatate si multe bucurii sa aveti!.

AYSHA,io am aflat de curand de cofetaria Ana care s-a deschis aproape de Stirbei Voda.Cea de pe Dorobanti mi se parea tare departe.Acolo poti comanda un tort,parca ANA-MARIA ii spune,cu blat de visine,o splendoare...Iar daca nu doriti cu poza,puteti face in forma de cifra 1 cu trandafiri de culoarea rochitei sau a pantalonasului.Ar fi o idee buna,zic io.O prietena de-a mea a comandat unul pt 25 persoane la numai 125 Ron.

miti,te asteptam acasa cu drag!

Cristina_Ioana,recomanda-mi si mie un salon bun si-o coafeza de exceptie,ce-ar putea sa-mi scoata negru' din cap fara sa-mi arda paru',te rog.Am fost azi la un coafor,mi-a testat pe-o suvita si-am ramas neplacut surprinsa sa vad ca paru' meu nu se decoloreaza decat o portiune de 2 degete...atat...si-am si paru' lung...ce sa fac? mi s-a pus pata sa-mi schimb culoarea ,dar nu prea diferita- blond sau cine stie ce,ci castaniu.Sau,daca tot nu se poate scoate negru decat cu foarfeca,voi alege pana la urma si-asa...n-am ce-i face.Te rog,nu ma uita!.Am uitat sa adaug ca pe culoarea asta sunt de vreo 4 ani si m-am vopsit de la radacina pana la vf de fiecare data(ca asta ma-ntrebase si coafeza la care fusei azi).

pupici si ne auzim in curand!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

RARES ANDREI, PETRA, DARIA,RARES CRISTIAN

MAYA ALEXANDRA

DAVID ANDREI

MARIA IOANA

cristina ioana, bine ai revenit !
miti, drum bun, ne vedem "acasa"!!!
mada_mxm, sa va fie de bine cu noua casa!
ramoon, cristina ioana, chiar zilele trecute ma plangeam fetelor ca nu mai rezist, ca am si eu una bucata tipatoare mica acasa;practic, seara inainte de culcare 2 ore le tine intr-un plans (si adoarme la 12. 30); de cand ii dau calma baby parca e un pic mai bine; tot adoarme tarziu, dar macar nu mai urla atata;
cristina ana, , abia astept sa ne intalnim in parc cu puiutul tau si cu tine;
ma duc sa citesc ca lumea din urma si sa ma uit la poze

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Gabitzo si eu incercasem la Ana Dorobanti ca tare imi place ce fac ei, dar ei nu faceau cu poza...au insa niste variante misto pentru cei care nu tin neaparat la tort cu poza, niste desene animate haioase foc, facute tot din napolitana, care se papa
Sa iti recomand stilist, zici? Pai io nu pot sa iti recomand pe altcineva decat pe al meu sotz, deoarece ma face de fro 12 ani si fara falsa modestie, este un mare meserias in ceea ce face
Cu vopsitul din brunet in ceva deschis stiu ca e delicata treaba fin'ca depinde si cum reactioneaza parul tau si cat rezista, ca sa zic asa...stiu ca asta e un proces care poate dura nitel, adica se face treptat ca sa nu ramai cheala
In fine, nu vreau sa bat campii pe tema ca nu ma pricep, eu ma asez cuminte pe scaun cu revista in mana si el face ce vrea acolo, nu mi-am luat nicio tzeapa in atatia ani
Daca te hotarasti sa te faci valvoi la el, baga PM si iti dau detalii

Mergi la inceput