PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 19
MADYN spune:
Cristina Ana mii de pupici
pt. mamica frumoasa! Hai ca mai e putin si iti vei tine baietelul in brate. Nastere usoara si refacere rapida!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
cristina_ana spune:
Cristinico, nu mai plange scumpo, ca acum m-a apucat si pe mine bocitul si parca vezi ca nasc in seara asta de la atitea emotii!!! Hai, ca o sa fie bine, asa e viata, ne mai loveste uneori, dar important e sa stim sa ne ridicam si sa mergem mai departe!
Anasia, era cit pe-aci sa te sun zilele trecute sa vin cu voi in parc, dar mi-a fost totusi teama sa ies pe caldurile astea. Acuma, pana dupa nastere nu se mai pune problema sa ies singura din casa, ca aseara ma apucasera niste contractii dureroase de era cit p-aci sa ma duc la spital. Le-am si cronometrat, erau la 4-5 minute, cu dureri de spate si tot tacamul, dar am luat o doza dubla de gynipral si m-au lasat in final (dupa vreo doua ore). Asa ca eu zic ca nu mai e mult si vine bebeeee!!!!!
Lucians, mi-a spus Anasia ca si voi va plimbati prin parcul Moghioros, asa ca in curind ne intilnim pe acolo cu bebicii! De-abia astept!!!
Cristina,
35+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
cristina_ana spune:
Madyn, multumesc mult!!! Multi pupici!!!
Cristina,
35+ si bebe scump 
Cristina_Ioana spune:
Cristinik, vad ca faceti gasca mare la Moghioros, ha?
Ufff ce sa fac, sa ma mut si io acolo-sha?
Asteptam sa ne dai vestea buna, tinem pumnii sa nasti usor!
Anasia un pup mare la fata 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Muuh spune:
cristina_ana si eu si eu tot in Moghiors cel putin cand sunt in Bucuresti. Sarcina usoara in continuare. Sa ne dai si noua de veste cand nasti.
Cristina_ioana doamna dar bine ati revenit pe forum. Acum iti scoti parleala pentru cat ai lipsit. Pupam tare.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
cristina_ana spune:
Mirunico, pai daca vii si tu in Moghioros, chiar ca facem gasca mare si frumoasa. Si poate vine si Cristina Ioana macar asa, din cind in cind, sa-i cunosc si eu personal flacaul cel frumos! Hai, ca acum chiar mi-ati facut pofta sa nasc mai repede!
Cristina,
35+ si bebe scump 
Cristina_Ioana spune:
Dragele mele, noi plecam la mare vineri dimi pana pe luni seara cred...asa o tura scurta de weekend
, sa vedem daca ii place mai mult in apa aia mare decat in cada lui Zarzarel 
De fro saptamana evoluam chiar cu colac in cada mare, cu jacuzzi si tot tacamul...mai are sa faca diving in cada si suntem gata 
Asa ca am dat raportul sa stiti de mine, sa nu ma trageti de ureki ca lipsesc nemotivat![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
she_wolf spune:
Buna!
La multi ani tuturor piersicutelor care au implinit deja un anisor!

Hannen, fete superbe aveti
, sa va traiasca, nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut! M-au distrat tare pozele cu aia mica si inghetata. ![]()
Babee, ce surpriza!!!
Felicitari si sarcina usoara! 
Genie, eu cred ca ai voie cu mancare in avion, dar ar fi bine sa te interesezi cum este la compania cu care vei zbura. Eu n-am avut nevoie decat de lapte o data si mi l-au incalzit. Am avut si nevoie sa schimb pampersul si m-a dus o stewardesa undeva spre cabina lor unde era o bancuta mica si l-am schimbat acolo.
Miti, drum bun si vacanta placuta!
Cristina_ana, nastere usoara si bb sanatos!
Cristina_Ioana, bine ai revenit! M-am uitat la poze: sunteti foarte frumosi.
Drum bun si distractie placuta la mare.
Lucians, Daria este o frumoasa. 
In rest n-am apucat sa ma uit la poze, dar o sa ma ocup de asta curand. ![]()
La mine sunt socrii in vizita de o saptamana si vineri dimineata plec cu sotul meu intr-o mini-vacanta (ne intoarcem luni seara) la Londra si sunt tare incantata!
N-am mai plecat singuri pe undeva de vreo trei ani!
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
maryion spune:

1 anisor
Aina Mihaela, fetita lui Pika-Pika
Philip, baietelul lui nicolica
Ioanna, fetita lui Ralucaspm

11 lunisoare
Radu Ioan, baietelul lui she_wolf
Alexandru, baietelul lui oanaalex
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
ralucaspm spune:
Cristina_ana 
imi pare bine sa te "aud" din nou.
O sa ti se para ciudat ca-ti scriu pt ca nu ma stii. Eu anul trecut nu am scris deloc , dar citeam tot ce scriati
si va simt ca prietenele mele f bune
. Va stiu chiar mai bine decat pe fetele de anul acesta pt ca acum cu Ioanna nu mai am asa de mult timp.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, o nastere usoara, fara probleme si sa-ti tii puiutul in brate in curand !
Pupici pt mamica si burtica 

Raluca si
Ioanna