PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 17
Tweety7 spune:
Cristina hai la confesiuni sa-ti povestesc acolo de ce al meu barbat refuza cu atata incapatanare alti bebei. Cat despre dormitul in pat cu mami si tati, eu cred ca a mea copila e campioana. Ea-si petrece noaptea cap-coada inte noi. Sa stii ca eu m-am obisnuit asa si mi-ar fi foarte greu fara s-o simt langa mine clipa de clipa.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
map spune:
La multi ani la piersicute mici si dragutase.
Am reusit sa fac si eu aseara un album cu pozele din Tirol, daca aveti timp si va este dor le munte le gasiti mai jos. Personaje au mai putine, predomina peisajele ![]()
norocuta saru'mana mult de tot pentru colaje. pupicei
Monica si
Robertel cel istetel
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
maryion spune:

1 anisor
Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin
David Andrei, baietelul lui Cosmmyr
Maria Ioana, fetita lui July25

11 lunisoare
Ariana-Irina, fetita lui Andreea25
Timeea Elena, fetita lui Ramoon
Vladut, baietelul lui ionelalit
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Tweety v-am tot auzit vorbind despre Confesiunile astea domn'le da' io nu le gasesc si pace 
M-am tot benoclat si ieri p-aicea dupe ele da' degeaba...sunt io tuta sau cum le gasesc? ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
AYSHA 2 spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
leistra,sunteti in listutza!
dana7mi,l-am trecut si pe Alessandro pe listutza de plimbareti,dar n-am stiut ce data sa pun.Zi-ne,please!
pupici si noapte buna!
am scris si eu dupa mai mult timp " progresele " lui Rares dar care este procedura ca sa fie si el trecut in listuta ?
please multumesc ...poate imi scapa mie ceva...
AYSHA 2 spune:
Dati-mi si mie o idee, va rog, unde sa comnd tortul de ziua lui rares, ca face un anisor acusica si vrea mami sa-i faca un tort cu imagine frumoooaasssaaaaa...o cofetarie, ceva verificat de voi, unde face si tortul buuuun
Bye
MADYN spune:
Aysha 2 pt. a fi trecut in lista ori intri tu pe userul Piersicutze, cu parola binecunoscuta, ori mai spui inca o data datele pt. a te trece altcineva. Pupici! Aaaa si chiar asa, super-idee cu tortul personalizat! Am sa google-aiesc nitel si poate gasesc vreo cofetarie care face.
Cristina_ioana bine ai revenit! E super dulce puiutul tau! Si pe mine ma "coafeaza" puiul meu ori de cite ori ma prinde cu parul despletit ... dar nu renunt la podoaba mea capilara, neam!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Aysha eu i-am facut lui Luca tortul la cofetaria Tosca in Dristor, vis-a-vis de McDonald's este, am fost foarte incantati de ce a iesit...le-am trimis poza pe mail si am facut comanda cu 2 zile inainte...am ales ceva racoros cu mousse de capsuni si mousse de caise, foarte gustos a iesit, ca sa nu mai zic ce s-a amuzat toata lumea de poza facuta din napolitana. M-a costat in jur de 1mil pentru 30 de pers.
Madyn pai am zis ca daca ma tot ciufuleste copilu' o incerca sa imi transmita ceva...si am luat masuri...
acum sunt tunsa ff scurt in spate si lung in fata si el ma trage de parul din fata, zici ca se apuca de 2 manere ![]()
MADYN spune:
Cristina da si tu niste date de contact la cofetaria asta! Are site? Multumesc si pupici!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Tweety v-am tot auzit vorbind despre Confesiunile astea domn'le da' io nu le gasesc si pace
M-am tot benoclat si ieri p-aicea dupe ele da' degeaba...sunt io tuta sau cum le gasesc?
Sunt pe prima pagina...se numesc "Confesiunile mamicilor de piersicutze"..sus de tot, inainte de "Ce stim noi sa facem"..intre "Albumul My First Christmas" si "Superdieta"
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Cum a inceput totul