PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry dar noi nu am mai intrat pe aici ca am fost f busy cu mutatul. Vineri e ultima zi petrecuta aici si avem multa treaba ca Flo ramane acasa ca sa impachetam restul, tre sa dam tv-ul jos de pe perete, calculatorul, biroul, ce mai avem prin bucatarie, frigiderul.
Am mai alergat si dupa ceva mobila si am gasit o dining table si 6 scaune pt numai £85 si un set pat cu dulap asortate din lemn alb clasic dar modern in acelasi timp pt dormitorul al doilea si acuma dupa ce ne mutam tre sa ne apucam de curatat peretii scos tapetul de peste tot gletuit si varuit apoi tre sa schimbam toate carpetele de la etaj am gasit niste carpeta faina crem si tre sa rezolvam tot ce e la etaj pana in august cand vin ai mei si eu sunt omul de baza in toata operatiunea asta, eu am sa fiu hamal, eu am sa fiu sef de santier.
Anyway it will be fun ca macar am sa am ceva de facut si stiu ca fac pt noi. Bine nici nu ne putem omora cu munca ca nu ne ramane noua dar nici nu putem lasa asa mai ales ca avem fata mica si trebuie neaparat sa fie curat peste tot mai ales carpetele pe unde va patrula toata ziua.
News despre noi ne-am facut gauri in urechi si ne simtim tare bine cu cercelusi. La 10 luni am facut primii trei pasi cam fara sa vrem dar i-am facut. Am mai exersat dar nu avem destula incredere inca sa mergem singurica asa properly dar in cateva saptamani creca reusim. Am zis si niste cuvinte care le zicem cu intentie tot ii ziceam doua doua, doua mama doua tata doua la moshu si baba cand bate din palme si acum bate din palme rade si zice doua doua.
Si ne-au iesit si dintisorii de sus amandoi se vad albi si frumosi asta la 9 luni si vreo 2 sapt.
In rest e f ocupata cu jucariile sa vada cum functioneaza vine si ne mai da si noua cate o jucarie si ne zice ba, ba da asa f serioasa, mori de ras cand o vezi. Si mai nou i-am cumparat cuburi din alea mari speciale de la 1 an in sus si e f ocupata sa vada ce se poate face cu ele. In fiecare seara construim tot familionul ba un robot ba un castel si donsoara vine si le darama si le desface ca sa faca si ea ceva cu ele.
Oricum noi nu o sa avem internet o perioada buna de timp si cand vom reusi sa avem nu cred ca o sa stam mult pe net ca vom fi pe santier in continuare.
Va pupam pe toti si pe toate va uram La Multi Ani pt un anisor si celor care au implinit deja si celor care urmeaza cele mai calde urari de bine sa cresteti mari si frumosi si mamicilor sa profitati de timp ca vad ca trece f f repede si acusi ne trezim ca avem adolescenti. Multi multi pupici de la noi, o sa ne lipsiti si speram sa nu ne uitati. 

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Tweety7 spune:
Babee felicitari pentru sarcina si curajul de a fi de trei ori mamica!!! (Vreau si eu, dar sotul meu refuza categoric alti copii
- il conving eu pana la urma
)
Nicolica, Anasia, Consi, Lucians multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase la adresa puiului meu. 
Katik astept cu nerabdare pozele voastre. Apropos de poze: Cristina-Ioana, Eliza aveti familii de exceptie.
fetele si baieteii!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Cristina_Ioana spune:
Tweety, pupam fata 
Da' tu cati pujutzi ai vrea, iubito? Eu vroiam 3, dar mi-a trecut repede ![]()
Apropos de poze, ne mai puteti vedea in ultimul nr. Joy...ala cu Keira Knightley pe coperta 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Am mai pus niste poze de la shootingu' pentru Joy unde ne-am amuzat pe masura , cu mamici si bebici 
Tweety7 spune:
Mai Cristinico eu as cam vrea 3 bucati copii bucalati, doar ca asta se cheama misiune imposibila avand in vedere atitudinea sotului. Cel mai probabil va ramane doar Clara, iar in cazul cel mai fericit vom mai avea inca un bebe (asta daca si numai daca imi reuseste planul de convingere a consortului). Pupam si noi.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
geliza spune:
Cristina, dar te-ai tuns sau e doar prins?
unde ti-e pictura?![]()
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
lucians spune:
Cristina_Ioana,v-am vazut din nou.Sunteti adorabili! Dar,totusi,de ce te-ai tuns? Aveai un par frumos! Si-asa iti sta nemaipomenit de bine...
Da,Andrei doarme cu mamica lui in patul mare.Camera lui de zi am transformat-o in camera "prenuptiala" in care tb sa dorm io cu tati lui.Iar pt ca tati nu vrea sa se opereze,de fricos ce e,l-am luat pe Andrei sa doarma cu mine,pana cand tati are sa-si dea seama ca-i mai bine sa doarma cu mami decat singur
.Pana-n Ferentari se-aude cum sforaie d-l STROE.Nu se poate dormi cu el.Ma obisnuisem atatia ani,dar cand am ramas insarcinata m-am sensibilizat atat de tare,incat am ales sa dormim separat, ca sa ma pot odihni si io ca omu'.E boala curata sforaitul asta.Offf!
Si cum ziceam...fi'miu doarme cu mine-n patul mare iar fata in patutul ei.Doarme chiar fara s-o simt pana la 7 cand se ridica si,ca sa nu dea trezirea la toti,o iau si-o pun in pat cu noi.Fara sa vrea,adoarme la loc ca ,deh,il vede pe Andrei ca face nani si mai baga si ea un pui de somn.
Miti,unde stai in Romania? Sa nu zici ca-n capitala ,ca nu te cred.Astfel,nu te iertam,sa stii...tb sa ne vedem ![]()
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
miti2004 spune:
lucians pai in Bucuresti-"sa traiesti" stau...deci o sa ne vedem sigur...
Fetele, care va sa zica...ne vedem in RO !
Ma apuc serios de bagaje...asa ca urmatorul mesaj o sa fie de acasa !
Sa ne auzim sanatosi !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Cristina_Ioana spune:
ELiza si Gabitza, da m-am tuns in martie, cand am decis ca mai bine tunsa decat mereu cu el prins in clamitze, elastice, agrafe...Luca era numai cu mainile-n parul meu, plus ca sunt si rea de caldura si cred ca innebuneam cu parul ala pan' la fund pe 40 de gradele care au urmat
Pot spune ca a fost cea mai buna decizie luata, ba mai mult, am descoperit parul scurt si sunt taaaaaaare incantata...acum il mai tund cate putin la spate cam la fiecare 2 sapt, ca tare bine e cu ceafa goala pe caldurile astea...toata lumea s-a socat pt ca eu am avut parul lung toata viata mea ![]()
Tweety, al meu vrea copii, el ar tot face, ca nici pe asta nu il simte, ca el doarme de rupe noaptea, ziua munceste si seara cat sta cu el 2h iti dai seama ca ii e usor si placut, nu apuca sa ii urle copilu, sa faca urat, sa alea alea ![]()
Mda hai ca ma simt mai bine acuma ca mi-ai zis ca Andreiu doarme cu mami in pat, credeam ca numa' Lucu sufera de patu' mare ![]()
Cristina_Ioana spune:
Ultima parte cu Andreiu era pentru Gabitza, doame ce chiauna sunt la orele astea 
Tweety, pupam Clara ![]()