*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Felicitari proaspetelor mamici!Sa va traiasca bebelusii!

Ella, cand am vazut acel body, am zis cae facut special pt Davidutz!Si...mai zi-mi si mie linkul acela cu hainute marfa!

ANdrada, creste pe zi ce trece!Pai...tu stai mereu cu el si nu realizezi insa eu ma uita la poze si nu mai stiu cum era cand era mik!De parca acu' e mare rau!:-))) :-)))

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Arcadia, Paflo, eu am pus acele plansete scurte din timpul somnului pe seama durerilor de burtik... Mai ales ca se si aduna tot...

Addinel, pe mailul comun sa trimiti poze, adik pe adresa de mail: mai_iunie2007@yahoo.com

Ancamari, apropos de intreb. tale... stiu sigur ca NU ma incadrez la cel mai scurt travaliu... a inceput vineri la 08:30 dimineata si am nascut la 05:05 Asta inseamana aproape 24 de ore, dar stiu ca mai erau fete care s-au chinuit muuult... deci sa vedem cine licitieaza mai mult

Doxinu, felicitari! Sa va traiasca! Sa va bucure D-zeu de el toata viata!!!

Sobi, bine-ati venit acasa!!!

Chiquita, cand trec bubitele, faci poza Oricum am zis s-o asteptam si pe KAY, nu?

Vas, draga de tine... Iti multumesc dar NU sunt chiar asa demna de lauda... Ca o riposta am avut si eu, de care nu sunt mandra deloc! Eu am hotarat sa ignor si sa dau uitarii in continuare tocmai pt. ca NU mi se pare locul potrivit pt. astfel de JIGNIRI...
Si pe aceasta cale, vreau sa le rog pe toate fetele care au observat acel "conflict" (ce urat suna ) sa-l ignore... si sa uitam, sa nu mai comentam incidentul! Va multumesc!

A_DA, la multe saptamani, luni si apoi ani! Sa fie sanatoasa si in continuare la fel de cuminte!!!

Michelle81, nici eu nu am vesti de la PEPSI...

Alyna24... chiar ca ma uitam in oglinda pana unde imi ajunge acum.... si mi se parea normal.. .si vazand poze din prima zi acasa... m-am CRUCIT... Chiar ca cresc si stand langa ei NU_TI DAI SEAMA

Didiiiiii??? Unde ai disparut... si tu si mesajul cu nasterea???

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Abras, mai incerc inca o data sa iti scriu aici, in speranta ca totusi vei citi... nu stiu altfel cum sa dau de tine ca nu ai nici email nici PM activate....

Despre spital as vrea sa stiu cam tot ce se poate... cum sunt rezervele, cum sunt asistentele si doctorii (in special daca stii ceva pareri despre doctorul Hamid, sau despre doctoritele Paris si Steriu). Hamid e doctorul meu dar cred ca va fi in concediu si probabil ma va lasa la una dintre cele 2 doctorite.

Apoi as vrea sa stiu cum s-au desfasurat lucrurile la tine din momentul cand te-ai internat, unde ai stat pana la nasterea efectiva, cum e sala de nasteri, daca asternuturile din camera si masa pe care nasti sunt curate si sterilizate (ca am auzit tot felul de nebunii care m-au ingrozit cum ca in anumite spitale nu le schimba si doar le sterg cu carpa).

As mai vrea sa stiu daca au grija cum trebuie de bebe (ca si aici am auzit grozavii despre Filantropia chiar), daca poti sa il tii pe bebe cu tine in camera si daca sotul poate sta cu tine la nastere sau te poate vizita imediat dupa aia.

Iti multumesc mult de tot si iti doresc un bebe sanatos si papacios si norocos!

Ella, Poohy am vazut ca vorbeati de un site pentru bebei de afara care trimite si in Romania si unde poti folosi si codurile de pe ma-reduc.com ... Imi puteti spune si mie despre ce site e vorba, ca mi-ati facut asa o pofta de cumparaturi

sapt. 31 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

buna fetelor

Vad ca vorbiti de iritatii...eu astazi merg la medic...sa vad ce`mi spune..ca albastricii mjele i`au aparut la ceafa si tample ca niste bubicele mici..o iritatie...si nu stiu cum sa fac ca sa`i dispara...e rosu si arata destul de aiurea

KID Nu stiu despre asistenta respectiva decat ca o cheama Rodica...e mai in varsta si are o gura bogata...pe care`am facut`o sa taca intr`un tarziu oferindu`i o cutie de bomboane de ciocolata pe care le primisem eu...Dupa asta..a incercat sa fie mai dragutza...si nici de data asta nu i`a iesit...pt ca imi spunea" mai fata..tu nu te uiti la tine ce frumoasa esti?..de ce sa plangi dupa un bou?(boul presupun ca era sotul meu care a plecat aproape lacrimand vazandu`ma cat de umflata de plans eram)...da`l incolo..ca ce dak`i frumos?..copii poti sa`i cresti si singura...Oricum..dupa parerea mea...nu trebuia sa te mariti..ca esti prea tanara si fruumoasa...nu mai puteais a umbli prin discoteci? ce ti`a trebuit de leganat"
Nu`ti zic ca..si`asa...ce`am plans eu din cauza ei..dupa ce mi`a mai zis si asta...imi venea sa o omor Ea credea ca eu plang din cauza sotului meu..nu din cauza ei care avisese grija cu o ora`nainte sa ma faca de comanda spunandu`mi ca degeaba termin o facultate si ca sa nu ma bag eu peste munca ei..bla bla....cand eu nu facusem decat sa ii pun o intrebare....
Hai ca ma lungesc povestind....si ma ia cu tremurici cand imi aduc aminte

Sobi Si noi ne luptam cu sughitzul..am incercat lamaie si a vomitat sarguincios de ambele dati cand am incercat...Fetita mea sughitza rau de tot aproape dupa fiecare masa...cateodata suge la san si`i trece..al`data nimic n`o potoleste si mi`e asa mila de ea micutza Dak doctorii spun ca e normal..incerc sa ignor parerile soacra`mii acre d ecate ori o vede ca sughitza sare ca arsa si`mi zice ca d ece n`o tin in sus intr`una..ca o doare inimioara ca sughitza atat...ma simt oribil atunci../..ca si atunci cand imi cam reproseaza ca nu vorbesc intr`una cu copilu...dar..pur si simplu nu pot...mai ales in preajma ei

AndradaAm sa incerc sa postez mai des....promit...Si.. faza cu videoclipul..si ideea ta

Alyna24..super body`ul lui Davidutz..si intra`adevar cresc copiii astia de nu`ti vine sa crezi...mai ieri abia o scoteam din maternitate..si`acum e aproape de 2 ori mai mare

ChrisScuze..stiu si eu cum e sa pui o intrebare sis a nu ti se raspunda...e neplacut...dar..nu trebuie sa te superi pt asta..sunt sigura ca nu te`a ignorat nimeni intentionat..poate doar pt ca nu au stiut ce sa raspunda...Am incercat sa deschid pagina ce ai dat`o..dar nu mi`a aparut postarea ta...Esti o scumpa oricum...imi place cum scrii..ai un stil ce te individualizeaza

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Monytza,[pup] si bafta la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Poohy, nu cred ca trebuie fiarta musai apa. Important este sa-i stergi fata des. Dupa cum spuneam eu folosesc apa termala (mai aveam ratacit un flacon prin casa, dar cand il termin trec si eu pe apa simpla).
Eimotto, galbenelele sunt recunoscute ca cicatrizante, asa ca nu vad ce rau ar face. In ceea ce priveste bicarbonatul, eu una m-as abtine. Nu vad de ce ar trebui modificat pH-ul local.
Si noi ne pregatim de botez pe sambata. Il vom face la biserica la care ne-am si casatorit: o biserica veche (cea mai veche biserica ortodoxa din Cluj), tare frumoasa si linistita (fetele din Cluj cred ca o stiu: este cea de pe Str. Bisericii Ortodoxe).Cu imbracatul am si eu o mare dilema...sper ca pana sambata o sa o rezolv
Va pup

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Monyta,nu ma supar eu asa usor!Nici vorba...Cat despre stilul de a scrie...face parte din farmecul meu...(Mi s-au urcat la cap felicitarile primite,in viata mea n-am fost asa bagata in seama!!!)Eu nu pot sa ma inscriu la concurs(ca n-am avut niciodata travaliu).Doar daca mai faceti un concurs...nervul de otel,asa sa-l numiti...ori cea mai lunga depresie...Sughitul il oprim prin inia o pauzarea unui deget Curat(sterilizat)in zeama de lamaiie si dupa cateva strambaturi ,trece!Pentru rana de scutec am folosit cu succes Nidoflor...nici nu e scump...si trece sigur...Pentru oboseala mea...l-am mai lasat pe tati sa alapteze,fac haz de necaz,daca nu mai e ,nu mai e...ne adaptam!Michelle 81,nu stiu nimic de Pepsi...Chiar urmaream sa vad ce se scrie pe la voi!Dafnicai ii place cum cant,lui Albert nu,nu suporta sa ma auda...si cred ca nici vecinii nu sunt tocmai fani inraiti...Eu inventez melodii...de genul "o fetita cu codita,se ducea la gradinita....'si folosesc linia melodica de la "trandafir de la Moldova"...Editez sa scriu ca nu e vorba de pauzarea degetului(la sughit)dar tot asa imi apare scris,ca prin magie cand trimit raspunsul!...Mama lui de deget!!!si de lamaie...

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Ce comica esti, Chris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

He-he-he - este in-mu-ie-rea degetului in zeama de lamaie dar serverul detecteaza eventualele cuvinte obscene. Nu mai tineti minte cand eram burticoase si povesteam de cre-mu-i-re?

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

EIMOTTO, :-))) :-))) :-)))

Cu lamaie ne trece si noua....sau cu laptic!

Mergi la inceput