*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Deci nu-i magie?Ca in ultimul timp am tot avut idei extraterestre(delirante)ba ca-s gravida,ba ca mi-am pierdut mintile...Ar fi si culmea...dupa problemele cu sterilitatea...si cu trompele legate!...Asta chiar ar fi magie!

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am pus ceva aici:
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">DAVIDUTZ vorbeste cu gasculitele

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Florina, felicitari

Chris, la multi ani si din partea mea, multa fericire, sanse, noroc, dragoste, bani, vise frumoase, clipe minunate, sanatate, pace si inspiratie! (scuze ca n-am intrat ieri pe DC).

Noi am fost azi la control (nu chiar o luna de la iesirea din spital ci mai repede, ca sotulache pleaca la o conferinta pentru o saptamana, asa ca am vrut sa ...fac proba laptelui mai repede )

Dolofanel s-a ingrasat in medie 45gr pe zi, acum are 4,800 (l-am scos cu 3,800 din spital). Doctorul mi-a zis ca e f bine, parese ca media normala e 35gr/zi.

SUGHIT: am intrebat si mi-a zis ca e normal! I-am zis ca la noi apare dupa ragait, cand il tin in sus, si cateodata chiar regurgiteaza din cauza lui. A ZIS CA ASA SE INTAMPLA (deci nu sughite din cauza ca trebuie pus la ragait) SI SA NU-I FAC NIMIC (culmea ca il apucase sughitul tocmai atunci ca demonstratie !). A ZIS CA TRECE PE LA 3 LUNI si ca nu e suparator pentru copii. Am intrebat cu ce sa-l combat si a zis ca daca este si vrea laptic=ok, daca nu - sa-l lasa asa!!! Am intrebat de lamaie si a sarit in sus. A zis: nu stiu ce practici aveti voi in Romania, dar NU LAMAIE, e prea acida pentru un copil asa mic, indiferent de cantitate. Atunci apa? A zis: daca vrei neaparat, eu insa n-as recomanda introducerea apei la copii care se hranesc exclusiv la san.

Bubite pe fata: a zis ca sunt de la caldura (am observat si eu ca in niste zile mai ploioase au disparut).

Colici? A ras si a zis ca in JP nu se da nimic, se face masaj si se pune cald pe burtica. Am mai si incercat dupa vizita la vreo 3 farmacii...N-AU ABSOLUT NIMIC

Strabism? Am intrebat ca si la Dolofanel i-a "fugit" un ochi cateva zile (se vede AICI), iar tatal lui are dioptrii foarte mari, asa ca am vrut sa verific. Mi-a zis ca nu e strabism ci ochii nu sunt inca maturi si capabili sa se concentreze pe un punct. Adevarul e ca nu tot timpul il tine asa

Vaccin? Aici se fac de la 3 luni incolo si multe sunt vii (adica se administreaza oral sau prin stampila). Habar n-am daca asta e bun, noi cum plecam in Europa la 3 luni jumate, poate le facem doar acolo...

In rest, ce sa va mai povestesc? Dispensarul de copii e fantastic, parte din clinica unde am nascut. Nu arata a dispensar, ci totul era o sala mare, cu separeuri din termopan unde sunt doctori si asistente, nu sunt usi ci totul e foarte luminos, mocheta de te afunzi in ea peste tot pe jos (cum or dezinfecta astia??? ca la noi se spala cu clor pe jos de trazneste), mii de jucarii pe rafturi si atarnand, carti, patuturi, canapelute, loc de joaca in mijloc...Parca eram intr-un castel de basm, nu la doctor

Era si sala de alaptat, cu perne speciale, canapelute si scaune pentru epiziotomie, cu toate accesoriile in caz ca vrei sa faci un biberon (incalzitoare, fierbatoare, sterilozatoare, perii de spalat...nu mai stiu ce, ca eu nu folosesc).

Ce mai, frumos de tot, n-am avut cuvinte

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

alina e tare de tot puiul tau cu gasculitele!
hai ca m-am linistit si eu cu cei 3s...ca ne exaspera sughitul...iar ieri cand l-am vazut cum i se duc ochisorii...era sa o iau razna...
cat despre clubul scutecelor...sunt si eu pt.strumfi
pregatim pozicile pt videoclip, dar il asteptam pe tati sa ne ajute cu garderoba...trebuie sa fim la inaltime nu?
multumim andrada ce-ar fi forumul asta fara tine?

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Monytza, tu inca nu ai invatat ca soacra trebuie din cand in cand pusa la punct (daca reusesti sa o faci cu diplomatie e si mai bine)?!Mie nu imi iese intotdeauna faza cu diplomatia. Oricum eu am o soacra de treaba, dar si ea se mai trezeste sa o faca pe desteapta in ceea ce priveste cresterea copilului meu ceea ce ma scoate din sarite. Daca nu te simti in stare sa o infrunti tu, discuta cu sotul tau la rece, spune-i ce te deranjeaza, poate ii spune el (eu am noroc si cu chestiunea asta, caci, de multe ori, sotul meu o aduce cu picoarele pe pamant). Oricum ar fi, nu merita sa-ti faci inima rea si din cauza asta. Ai destule griji acum .Iti doresc succes!

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ia uitatiaici ce face bebele meu!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Michigan,e tare de tot pitikul tau!

www.youtube.com/watch?v=LMlIP8JZAQA" target="_blank">Bebe VORBARET

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mama,Michigan,ce tare ii!Ma prapadesc de ras...Ce fain l-ai surprins!

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andrada, daca trebuie mai repede o pun si buboasa. Dar asa stiam si eu ca o asteptam si pe Kay!
Socrella mea zice ca cica nu e bun laptele si de aia vomita fata! Eu cred ca vomita de la zgaltaielile ei (are un fel ciudat de a o legana)...eu nu pot sa o pun la punct ca e ambitioasa si tot ca ea face. Imi vibe sa mor...

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Ella 74, am incercat din rasputeri sa imi fac creez si eu cont pe laredoute si daca iti vine sa crezi nu trec nici cum de primul pas cu datele de identificare....mai precis cu introducerea adresei!!!!!!!!!!Am incercat de 20 de ori toate variantele posibile si primesc acelasi mesaj de fiecare data:n-ati introdus corect adresa...mai incercati.Ma dispera astia , caci daca nici adresa nu reusesc sa o introduc ce pretentii sa mai am sa-mi validez vreo comanda.
Te rog ajuta-ma cu vreo sugestie ca ma dispera astia!!!!!

Mergi la inceput