*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)
Raspunsuri - Pagina 5
a_da spune:
quote:
Originally posted by Sobi
Si inca o intrebare: e normal sa sughita?
Andreea si Vladut
POZE
Felicitari mamicilor ! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Burticilor care au ramas! Sa aveti parte de nastere usoara!
Noi azi implinim o saptamana de la nastere! Azi dimineata ne-a cazut buricul! Papam laptic de la san, destul de haotic. Un sfert de ora, apoi somnic de nu mai poate fi trezita, apoi peste 30 min se scoala cu pumnul in gurita si scancind de foame. Asta ziua. Dupa vreo 2, 5 ore de chin, adoarme de-a binelea vreo 3 ore. Noaptea mananca mai cu pofta si doarme 4 ore.
Despre sughit; si pe noi ne-a exasperat. Aproape dupa fiecare supt. Si sufera mititica!! In maternitate ne-a zis dr neonatolog despre cei 3 S la nou nascuti: Sughit, stranut, strabism= normal, dispar cu timpul. Sfat babesc: daca nu cedeaza sughitul: o pic lamaie. Prima data a mers. A doua oara a varsat lapticul branzit. Am zis ca nu-i mai dau lamaie ca muncim degeaba. Asa ca ne plimbam, schimbam scutecul, inca un pic de san si dispare( nu a tinut mai mult de 3 min).
Fetelor , eu nu stiu care e adresa comuna, unde sa trimit pozele?
A_da si Bianca Maria , 21.06.07
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by kid
Apropo de botez, voi cu ce va imbracati fetelor? Ca botezul juniorului meu e duminica asta si n-am nici o idee.
Eu am dat jos 20 kg, dar mai am inca vreo 8, de pe fund si burta si trebuie sa lucrez mult sa reusesc sa le dau
Am incercat azi dimineata o pereche de pantaloni care inainte imi erau largi si atat m-am chinuit sa-i trag pe mine ca saracii au cedat
Imi venea sa sparg oglinda, da m-am gandit ca n-are nici o vina ea
Cred ca pana la urma o sa arunc pe mine o pereche de blugi si un tricou si cu asta basta
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Si noi tot week-endul acesta avem botezul
Eu mi-am luat o rochie lejera de zi pe care sa o pot purta si dupa, ca m-am saturat de rochii cumparate si tzinute in sifonier pt o "alta ocazie" si la fiecare alta ocazie cumpar alta
chiquitita la mine n-a avut efect galactogilul
Probabil ar fi avut efect daca era cineva cu mine si eu sa ma odihnesc mai mult si sa mananccu pofta , nu cu dumicati numarati .Precizez ca am luat 3 cutii, adica nu m-am incurcat.
duda35 si noi avem aceeasi pb cu adormitul...din cauza caldurii. Si ac-ul nu-l pot tine non-stop ca mi-e teama ca i-ar afecta mai ales ca de cateva zile e fonfanita
a_da saru'mana pt cei 3S, incepusem sa-mi fac pb cu stranutul ca nu-i mai trece, ma gandeam ca poate intre timp e si o raceala ushoara. Sughit - dupa fiecare masa, la fel si noi cu lamaia, branzeste laptele, si intr-adevar am obs si un pic mic de strabism la un ochi
Sper sa treaca toti S-ii. Cat mai curand. Nu ti-a zis si cam in cat timp trec in mod normal???
Lulu si Alessia Ioana
dianalaura spune:
salut fetelor!
cum e vremea pe la voi? la noi nu a fost furtuna zilele astea, a plouat destul de linistit, insa acum e innorat si de-a dreptul frig. Adica e rece si pt manecascurta. Si sufla si vantul.
Am uitat sa scriu data trecuta: ELTEKA, merci de pontul cu "vulpe tu mi-ai furat gasca..". Am inceput sa i-o cant si eu.
Acum nu cred ca are prea mare importanta ce ii cantam..sa nu radeti de mine, dar eu ii cant mai tot timpul "Aproape de voi", de la Cargo! Pai daca e favorita lui mami...si i-o cantam inca din burtica...ii place..il face mama roker! Copilasul asta o sa fie o combinatie...ceva de speriat: Ma-sa ii pune sa asculte CARGO, PHOENIX, VAMA VECHE....tat'su manele si muzica de club.
Va las, mai am de aranjat niste haine si sa imi pregatesc dosarul pentru indemnizatie. Azi imi completez toate actele si maine dimineata vreau sa imi depun dosarul. Sper sa fie bine. Daca nu, mai refacem....
Va pup!
A...cu sughitul...si noi sughitam la greu...am incercat si lamaia, dar cand am vazut ca nu mai are aer si se ineaca...nu i-am mai dat! II ia sughitul, dar ii ia si aerul, si nu mai vreau sa trec prin stresul prin care am trecut cand am vazut ca se ineaca!
Andrada, si eu caut acum poze sa vad care sa ti le trimit...as vrea sa trimit una mai recenta, acum ca e mai marisor! sincer, eu nu prea am poze cu fii-miu. Am cu el singur multe, ca i le-am facut eu...am cu tat-su, ..eu am fost mai mult fotograf decat protagonista.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
Sobi spune:
paflo si eimotto multumesc pentru sfaturi legate de iritatie. momentan il tin de ceva timp doar in scutec fara pampers, si parca arata mai bine. insa o sa-i pregatesc si infuzia de galbenele in caz ca nu va trece pana maine.
a_da , bine de stiut cu cei trei S! chiar ma gandeam sa nu fie o problema cu sughitul asta.
chiqui, merci pentru mesaj, sper sa-i treaca micutei tale bubitele.
didi si lavini, va multumesc (cu intarziere, ce-i drept) pentru mesajele voastre de incurajare!
si tot cu intarziere, la multi ani pentru chris!
andrada, esti o draguta ca iti faci timp sa te ocupi de poze / videoclip.
Andreea si Vladut
POZE
chiquitita spune:
lulu, doar ce mia-m luat o cutie!
Si noi avem cei 3S, speram sa scapam mai repede. (strabismul chiar ma teroriza). Incerc sa fac azi o poza mai de Doamne ajuta sau maine, ca e prapad la ea pe fata!
sobi, cum e cu soacra acasa?
Chiqui + Livia
ckristina spune:
am vazut ca vorbiti de bubitele de pe fata; si bianca mea a facut si se inmulteau pe fiecare zi.mie mi a recomandat pediatra sa i dau cu ser fiziologic si dupa o zi de spalari cu comprese sterile inmuiate in ser fiziologic aproape au disparut; eu o stergeam cu servetel pampers si mi a zis sa nu mai fac asta.
noi suntem bine si ne am acomodat una cu cealalta; dar am o problema si mi vine sa urlu de ciuda; nu prea mai am lapte. am facut de 2 ori febra laptelui si de atunci a scazut f mult; ea papa acum doar putin de la san si apoi completare cu nan; am luat si galactocil si ceaiuri si degeaba..... ce as putea sa mai fac ???
MA ROG SI EU ALATURI DE VOI PT KAY SI SOSONICA.
va pup
cristina BIANCA MARIA
duda35 spune:
Am si eu o intrebare, cat mai dorm bebeii vostri?
Fetita mea are program diferit de la zi la zi, are zile in care doarme cate 8-10 ore ziua si 6-8 noaptea si zile cand ziua doarme doar 6-8 ore si noaptea 4-6.
Are 3 saptamani si nu e nici prea cald si nici colici puternice nu are (din fericire).
O zi placuta va doresc?
mamica de baietel si fetita
arcadia spune:
Dianalaura, si eu il fac rocker dar e bine ca noi ascultam amandoi asa ceva
si am observat ca ii place... doarme linistit pe ritm de heavy metal deh, daca asta a ascultat din burtica
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe