Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Simo, tre' sa te iei de manutza cu Mrs Hook, ca si ea e cu greturi de la calduri. Fetelor, dusuri multe, apa, fructe si legume cat cuprinde, ca altfel nu trecem peste caldura asta. Ma bucur ca Matei misca si ca totul este ok. Sa stii ca si eu ma panichez en-gros cand nu misca piticania si de multe ori o mai provoc si eu. Norocul meu ca e fata dragutza si ma prinde cand ma panichez si imediat da din maini si picioare. Despre loviturile la ficat, nu ma pot lauda cu ele....Mara e cuminte si inca nu a atenta la zona aia. cel putin nu pana acum, dar sper sa nu o faca de acum inainte.

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

jadi, andicu, felicitari!! Am vazut ca aveti copilasi mari si ma bucur tare mult pt. voi. Va doresc refacere rapida si multa fericire alaturi de familiile voastre frumoase.Anto, bine ai revenit; nu am apucat sa citesc in intregime ce ai scris dar sper sa am timp sa recuperez; pipici Soniei; Nu stiu daca ai mai scris dar sunt curioasa sa ne spui care a fost reactia lui Victot cand si-a vazut surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christyne spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici!!
Sa aveti parte de copilasi super cuminti, sanatosi si frumosi!

Nu am mai postat de mult, in schimb am citit cam tot ce ati scris... aveti viteza, nu gluma

Si noi mai avem putin, asteptam din clipa in clipa si ne-au apucat emotiile. Nu mai am rabdare sa imi vad galusca.

Am si eu o intrebare: naste cineva la Medgidia???

Christyne + Mihai + bb2 (16.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

IRINUSHA JADI ANDICU FELICITARI PT BEBEI SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA VA INTOARCETI CAT MAI REPEDE ACASA

ANTO bine ai revenit ai o minunatie de fetita sa iti traiasca si sa te bucuri de ea.

eu una sunt f suparata mi sa furat unul din paketul bebelinei care il primeam de la ai mei ,ma bucur macar ca am primit cel cu hainute .
LUNA am primit hainele de la mothercare si sunt f frumoase dar mi se par cam mari dar na oricum ea creste tu ai luat si pt newborn ?si intradevar este calitate in ele.
va pupacesc si ca ma duc la culcare ca azi am ca intins coarda toata ziua am stat cu hainele bbelinei in brate si nu am fost asa cuminte sper sa nu ma penalizeze.

noapte buna si somnic usor

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christyne spune:

alexi22, vroiam sa te intreb: ai comandat pe net hainutele de la mothercare? de unde? ca eu nu am gasit site-ul lor.
mi-am luat cateva hainute cand am fost in Bucuresti, sunt super intradevar, dar as mai vrea. Eu am luat din alea pentru 0-3 luni, cele de newborn mi s-au parut prea mici, pana in 4,5 kg?? pai si daca se naste bebe aproape de 4 kg ce facem? le purtam doar o saptamana?

Christyne + Mihai + bb2 (16.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

noapte buna mamici, bebici, burtici!
zzzzzzzzzzz

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, mamici, bebici, burtici! multa, ca sa ne revenim dupa emotiile zilei de ieri si sa ne pregatim pentru surprizele zilei de azi!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata si tuturor . Felicitari noilor mamicute si bebeilor care au venit pe lume , felicitari si taticilor (ca doar si ei au participat intr-o oarecare masura , nu )

Fetelor spuneti-mi si mie cum ii stimulati pe bebei vostrii din burtica cand sunt prea "cuminti" , ca al meu de vreo doua zile e foarte "zgarcit " la lovituri . E adevarat ca in ultimele zile am cam exagerat cu plimbarile dupa cumparaturi , dar totusi ... as prefera chiar si o lovitura in ficat daca se poate ...

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Eu una stau de obicei cat mai relaxata, vorbesc cu Miruna si apas usor pe burtica acolo unde stiu eu ca loveste de obicei (mai mult in stanga burticii). Imediat reactioneaza!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata

fianna bine ai venit.

micabica pe mine ma lasat medicul sa aleg ziua cand facem cezariana. am atabilit cu 4 saptamani inainte. asta la prima sar\cina. acum am ceva probleme si nu am stabilit nimic.

acum nici macar nu m-am hotarat unde voi naste. dar ieri am reusit sa-mi cumpar o geanta pt spital, 5 scutece nr 1 si vata. deci incep sa strang si eu incet bagajul pt spital. am profitat ca am fost la medic.

ioana i-am luat certificatul sotului de la medicul de familie pt cursul de puericultura. dr nu stia ce este dat a semnat.

fetelor imi spuneti si mie cate zile de CM poti sa ai in ultimele 12 luni? si ce se intampla daca le depasesti?

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput