Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nico ,tin minte ca vreo 90 de zile de concediu ai dreptul , dar s-ar putea sa ma insel .Oricum ,daca depasesti nr limita trebuie sa ajungi la comisie .Una dintre fetele de la Iasi ,Lorinaa ,daca tin bine minte ,ar putea sa iti dea mai multe detalii .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gabi, e perfect adevarat ce spui! 90 de zile, dupa care se merge la comisie. Dosarul pentru comisie si felul in care se trece prin commisia asta difera destul de mult de la un judet la altul.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Luna, e incompatibilitate de grup, da; se pare ca e importanta anemia care poate apare la bebe.
fianna, bine ai venit.
Vio, multumesc. Am fost la institutul de hematologie, in piata victoriei.
nico, bine ca ai rezolvat cu certificatul, trebuie sa merg si eu sa rezolv.

Eu gasisem mesajul sotului Irinushei la "Piticii nazdravani": Irinusha a nascut o fetitza.La ora 6 s-a rupt apa(mereu m-a derutat acest termen de lichid rupt) si la 9 fara un minut s-a nascut Amélie, spre bucuria tatalui, ca-i rupea Irinusha "destele" de la mana, daca mai dura mult.Fetitzele dorm acuma,dupa primul laptic si vor reveni cu amanunte(minut cu minut), peste cateva zile cand ies din maternitate.Salutari tuturor.

Sotzul, care se duce sa faca nani.

p.s.citeste si da mai departe.

Mesajul era pus ieri insa se referea la alaltaieri. Am modificat in listuta cu ce i-a zis Irinusha Lunei, ca totusi informatia de la mama e mai de incredere.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc fetelor. si acum alta intrebare: cine calculeaza cate zile de CM ai avut si te trimite la comisie? trebuie sa iei singur initiativa? acum am primit 18 zile CM si cred ca depasesc cele 90 cu vreo 3, dar nu am notat exact cate zile am luat.

si pt fetele care iau gynipral. voi va simtiti rau dupa? eu cateva ore dupa nu mai am pic de vlaga si nu stiu ce sa fac. ma gandesc sa reduc doza la jumatate.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata !
Sa aveti o zi usoara si linistita va doresc.
Otim, si eu fac asa, cand vad ca nu mai simt nici o miscare, incep sa povestesc cu bebe, ma mangai pe burtica si daca tot nu cedeaza il imping usor si la un moment dat reactioneaza. Insa, aseara nu a fost nevoie sa fac asta, cred ca a avut ceva petrecere domnul pt ca efectiv mi se misca toata burta, iar dimineata la 5.30 m-am trezit in suturile lui.
Iar daca stau la calculator pe scaun si mai adunata de spate, imediat isi cere drepturile si ma impinge in sus spre coaste de mi se taie rasuflarea.
Sunt tare curioasa cine e urmatoarea care naste.............
Pupici, merg la coafor, la pedicihiura si sa imi tund fata cea mare care e deja domnisoara.

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata!
Aici chiar ca s-a racorit! Dar e bine, zilele trecute nici nu-mi venea sa ies din casa.
Otim, la mine cand stau pe canapea, sprijinita pe stanga imediat da din picioare; sau cand pun mana acolo unde isi tine picioarele. Iar cand stau la calculator da din maini, cred ca din cauza ca e cam tare scaunul si deja capul ii este destul de jos.
Daca sta linistit cateva zile, poate se pregateste de iesire.

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Neata. Eu sunt deja obosita m-am apucat de facut mega curat in bucatarie, daca tot nu nasc macar sa fac efort...sunt suparata ca nu nasc ma streseaza gandul ca nu nasc pana sambata inclusiv si raman cu celalalt medic pe care nu l-am vazut in viata mea. Chestia asta imi creeaza un disconfort psihic de nu va puteti imagina...azi m-am trezit cu fata la cearceaf

Ioana credeam ca ai facut analiza in alta parte si vroiam sa iti recomand institutul, cu toate ca nu stiu de ce dar am impresia ca este printre putinele locuri unde se fac dozarile astea.

Va pup, sper sa imi revin cu moralu... sa aveti o zi usoara.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vio, dar abia ai implinit 37s, mai las-o pe bb sa stea, da-l incolo de dr ...
jeni, infrumusetare frumoasa!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by karligutza

noapte buna mamici, bebici, burtici!
zzzzzzzzzzz

karligutza
KARLI,SI EU AM INCEPUT SA AM GRETURI-AM INTELES CA E NORMAL CA UNELE MAME SA AIBA SI IN ULTILMELE SAPTAMANI GRETURI-LA MINE MAI TREC CU BORS DE PUTINA...DAR O SA TREACA TOATE,NU-I ASA?
sapt.39 cu la purtator

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 36+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

ANDICU,JADI SI IRINUSHA,FELICITARI PENTRU BEBEI SCUMPI.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 36+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput