Mamici de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara,

Fianna bine ai venit si sa ai parte de o nastere usoara.
In legatura cu cetatenia, eu sunt romanca, sotul portughez si traim in Danemarca. Bebelusul va avea 3 certificate de nastere si la 18 ani isi va alege singur cetatenia. Aici daca alegi cetatenia daneza nu poti avea dubla cetatenie. Ei nu accepta dubla cetatenie. O sa aiba documente romanesti, daneze si portugheze.
Depinde de ea ce nationalitate va avea.

stefania sapt.34& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by micabica

Bun venit Filip!

A nascut cineva de curand la Municipal cu cezariana?
Care sunt conditiile?
Luni am ultimul control si cred ca stabileste d-na doctor data pt nastere. Cu cat timp inainte ati fost programate la cezariana fata de DPN? Eu am DPN pe 10 iulie, e baietel, dar pt ca e vorba de cezariana, data o stabileste medicul.

Multumesc.

Nastere usoara fetelor care urmeaza, sanatate multa bebicilor si mamicilor care au "scapat" !

Monica

Bun venit, micabica! Fetelor. cine o trece pe listutza?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mrs Hook, ca sa vezi cat de dusa sunt o sa iti spun ce voi face cu lucrurile de gravida: le voi spala si le voi pune de-o parte deoarece in 2009 l-am planuit pe bb 2.....deci voi avea nevoie de ele ca de aer atunci....asa ca nimic nu se pierde totul se recupereaza

Simo, bine ai revenit! Cum stai cu caldura? Matei ce mai face? Ca Mara mea zici ca vrea sa-mi rupa pielea de pe burta in doua

Luna, cred ca rasturnica ta poate trai linistita si fara cetatenie romana....daca e vb de asa bataie de cap crezi ca merita sa alergi de nebuna sa ii dai si cetatenia romana?

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ
Luna, cred ca rasturnica ta poate trai linistita si fara cetatenie romana....daca e vb de asa bataie de cap crezi ca merita sa alergi de nebuna sa ii dai si cetatenia romana?

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Andra asa zic si eu mai ales ca probabil poate lua cetatenia romana si mai tarziu daca chiar vrea, dupa mine.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Luna, la asta ma gandeam si eu. Mai ales ca uneori cetatenia romana nu iti aduce numai lucruri bune, ci si probleme. Romanii din Spania si Italia sunt priviti foarte urat...asa ca mai bine fara decat sa fii socotit un paria sau o persona nongrata.

Fetelor, in Titan bate vantul!!!!! E racoare afara!!!! Simt briza la geam!!!!!Oare se racoreste? Sau am luat-o razna de la caldura?

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

quote:

Bebelusul va avea 3 certificate de nastere si la 18 ani isi va alege singur cetatenia. Aici daca alegi cetatenia daneza nu poti avea dubla cetatenie. Ei nu accepta dubla cetatenie. O sa aiba documente romanesti, daneze si portugheze.

Stefania, super combinatie! Bebelina voastra va avea de munca la alegerea cetateniei, nu gluma! In schimb e nasol cu impunerea danezilor. Nu mi se pare normal sa iti impuna ce sa alegi.....atat timp cat parintii nu sunt danezi "pur sange"...dar fiecare tara cu legile ei...

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra te invit la mine. Eu sunt satula de brize, ploi, si geci. Stiu ca e naspa in Romania dar eu am o super depresie numai cand ma gandesc ca trece vara si eu n-am vazut zile frumoase aici.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra nasol de tot cu caldura!!!! Cred ca de la calcuraam su starile astea vecine cu lesinul....matei e foarte miscacios, nu simt sa se miste mai rar, doar ca da mai cu forta (iar loviturile la ficat ma ametesc de durere).Ce-i drept ca daca nu misca deloc intru in panica si il provoc

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Luna as veni de acum ca tare mi-e draga Londra.....dar nu cred ca ma lasa sotzul...poate daca plec fara fiica-sa ...si cum asta nu prea se poate momentan, raman la incubatorul din Romania..Stiu ca vremea rea poate fi uneori depresiva, insa Londra e renumita pt asa ceva, nu? Lasa sa vezi tu ce cald si ce bine va fi in iulie-august. Presimt eu asta, ca vad ca in Atena sunt 40 de grade si caldura tot urca spre voi...asa ca inca putina rabdare...

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Jadi - Felicitari pentru baietel!Iti doresc recuperare rapida, laptic mult,si un copilas asa cum ti-l doresti!Te asteptam "acasa" cu povestea nasterii.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput