Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 12

Agri spune:
JADI si IRINUSHA felicitari sa va refaceti rapid sa aveti copilasi sanatosi, papaciosi, fara colici, sa doarma bine ca sa va puteti odihni si voi.
Bun venit noilor mamici si sarcini usore in continuare.
Eu tot fara contractii of mai mai , acum o saptamana nu vroiam sa le am si acum cand mi le doresc nu mai vin.
Ioana imi pare rau de rezultatul analizei. Tu unde anume ai facut analiza?
Vio si Eva (27.09.05)

karligutza spune:
ce faci duamna? unde ai chiulit azi? facem cu randul la grji duamna alkaida cum te mai simti?
duamna luna pe cine sa credem acum? Ioana a zis ca Irinusha a nascut azi dimineata la 9 fara un minut, tu zici ca Irinusha a nascut aseara pe 26 iunie? la 9 si un minut? hmmm... de unde aveti voi informatiile astea deferite?
karligutza sapt.39 cu
la purtator

Luna1 spune:
Mie mi-a trimis Irinusha SMS si zice ca ieri la ora 21.01 s-a nascut Amelie.
Fianna cred ca daca nasti in Romania tu fiind cetatean roman Matthew va lua automat cetatenia ta. (esti in Romania nu?) insa neaparat sa mergi la ambasada sa-l faci si cetatean englez. Despre alergatura cunosc ca si noi am alergat de isterici tot in Romania ne-am casatorit. Daca esti in Anglia el devine automat cetatean englez dupa tata si poti merge la ambasada, te certi cu aia pe acolo, te imbolnavesti de nervi (deh, noi ramanem romani si peste hotare, nu ne dezmintim) te dai cu capul de pereti si e posibil sa-l faci si roman. Eu poate doar de n-oi avea ce face sa trec prin procesul asta.
Annisa bine ca e bebe bine si frumos.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

mamii spune:
luna nu stiu sigur nici aici ce se intampla stiu doar ca primeste cetatenie atata tot.am sa ma interesez defapt trebuie sa ma interesez :)Oricum de alergat e clar ca o sa fie.

Luna1 spune:
Madam Simo unde umblasi? Ai absenta nemotivata. Astept scutirea altfel iar esti pe lista pentru consiliu.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

jeni71 spune:
Felicitari proaspetelor mamici!Recuperare usoara, si va asteptam cu povestile voastre.
Pupici la celelatel fete si o noapte linistita, ca eu deja ma asez in pat ca mi-a fost rau toata ziua.
Aveti grija de voi
Jeni33+

Simo78 spune:
Anto bun venit! Scoate-o pe Sonia de dupa canapea.
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies

micabica spune:
Bun venit Filip!
A nascut cineva de curand la Municipal cu cezariana?
Care sunt conditiile?
Luni am ultimul control si cred ca stabileste d-na doctor data pt nastere. Cu cat timp inainte ati fost programate la cezariana fata de DPN? Eu am DPN pe 10 iulie, e baietel, dar pt ca e vorba de cezariana, data o stabileste medicul.
Multumesc.
Nastere usoara fetelor care urmeaza, sanatate multa bebicilor si mamicilor care au "scapat" !
Monica

Simo78 spune:
Luna, Hook senx de griji, nu am avut net, nici nu mi-a fost foarte bine...Slava Domnului uit eca mai trece o zi....
ma duc sa vad poze cu Sonia.
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies

Antoanela23 spune:
Jadi, Irinusha, felicitari.
Sa va traiasca bebelusii, sa fie cuminti si mancaciosi.
Va multumesc tuturor pt complimente, sunt emotionata si nu dau nume ca sa nu sar pe cineva.
Referitor la anestezie in ultima parte a nasterii, cred ca asa se prefera la spitalul unde am nascut eu, epidurala e mai slaba ca sa simti exact ce si cum cand e cazul de impins. Nu stiu daca asa e peste tot, deci nu va faceti griji pt asta.
Normal ca m-am simtit pacalita, mai ales ca vazusem ce bine e cu anestezie si ma gandeam cu placere la impins si cusut epiziotomia fara dureri. Am intrebat, dr mi-a zis pt a mia oara ca eu sunt foarte sensibila, imi facuse si anestezie locala cand m-a cusut si tot am simtit. Dar epiziotomia de acum a fost mult mai mica decat cea de la Victor si eu mi-am revenit mai repede dupa nasterea aceasta.
pupici
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)